Saturday, September 9, 2017

Βασικές Αξίες της Ελληνικής Θρησκείας


Οι βασικές αξίες της Ελληνικής Θρησκείας έχουν μείνει αναλλοίωτες από τα πανάρχαια χρόνια και έχουν αποδειχτεί σωτήριες για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους.
Οι αξίες της Ελληνικής Θρησκείας έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες των μη-Ελλήνων. Ό,τι είναι καλό για τον Έλληνα, είναι κακό για τον αλλόφυλο και τον αλλόθρησκο, και αντιστρόφως.
Οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι σιχαίνονται και μισούν τους Έλληνες και γι’ αυτό δεν θέλουν να γίνουν σαν τους Έλληνες. Δεν θέλουν να τους μοιάσουν. Οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι θέλουν να διατηρήσουν τα δικά τους έθιμα και πρακτικές, τις οποίες οι Έλληνες οφείλουν να σέβωνται. Οι μη-Έλληνες έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από τους Θεούς, κάτι που οι Έλληνες πρέπει να το σεβαστούν.
Ό,τι καταπολεμά η Ελληνική Θρησκεία στις τάξεις των Ελλήνων, το επιβραβεύει στις τάξεις των μη-Ελλήνων. Διότι αν οι Έλληνες εφαρμόσουν τα ήθη και τα έθιμα των μη-Ελλήνων θα καταστραφούν, θα καταδιωχθούν, θα χάσουν την ανεξαρτησία τους και τον πολιτισμό τους. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην διαφορετικότητα των μη-Ελλήνων. Δεν πρέπει να υπάρχει ισοπέδωση των λαών. 
Κάθε αξία της Ελληνικής Θρησκείας αφορά ιδιότητες Θεών και Ελλήνων. Αφορά μόνον αυτούς και κανέναν άλλο. 

1. Μοναδικότητα
Ο κόσμος χωρίζεται σε Έλληνες και μη-Έλληνες, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή σύγκρουση εξ αιτίας της μοναδικότητος των Αθανάτων Θεών, της μοναδικότητος των Ελλήνων και της μοναδικότητος της Ελληνικής Θρησκείας.
Η μοναδικότητα της Ελληνικής Φυλής και Θρησκείας αποτελεί τον Ιερό Κανόνα της Ιστορίας. Οι Θεοί δεν αναγνωρίζουν άλλη θρησκεία πλην της Ελληνικής Θρησκείας. Οι Έλληνες δεν αναγνωρίζουν άλλους Θεούς παρά μόνον τους Αθανάτους Πατρώους Θεούς. Οι Έλληνες είναι μοναδική φυλή επιλεγμένη από τους Θεούς έναντι των μη-Ελλήνων.
Ο κόσμος ανήκει στους Θεούς και οι Θεοί τον παρέδωσαν μόνον στους Έλληνες.
Το αντίθετο της μοναδικότητος είναι η πολλαπλότητα. Οι μη-Έλληνες αρνούνται την μοναδικότητα της Ελληνικής Θρησκείας. Οι μη-Έλληνες διαδίδουν τον πολυπολιτισμό, τους πολλούς ψευδοθεούς και τις πολλές ψευδοθρησκείες.
Η Ελληνική Θρησκεία προωθεί την πολλαπλότητα στους μη-Έλληνες και υπενθυμίζει την μοναδικότητα στους Έλληνες. Δεν υπάρχει στοιχείο ή αιτία για να πιστεύουν οι μη-Έλληνες ότι ο κόσμος τους ανήκει από την στιγμή που οι Θεοί εξέδωσαν τους Νόμους Των.
Η σύγκρουση θα συνεχιστεί μέχρι η τελική νίκη να αγκαλιάσει όλους τους Έλληνες όπως ακριβώς τους υποσχέθηκαν οι Αθάνατοι Θεοί.

2. Αποκλειστικότητα
Η αποκλειστική σχέση των Ελλήνων με τους Θεούς τούς καθιστά προνομιούχους αλλά συγχρόνως και αποκλειστικώς υπευθύνους για την σωτηρία του Κόσμου.
Η Ελληνική Ψυχή έχει αποκλειστική σχέση με τους Θεούς. Τρέφεται και καλλιεργείται καθημερινώς από τα Κελεύσματα των Αθανάτων. Δεν υπάρχει σωτηρία έξω από την Ελληνική Θρησκεία.
Δεν υπάρχει ζωή έξω από την Ελληνική Θρησκεία. Οι άπιστοι είναι ζωντανοί νεκροί. Μόνον οι Έλληνες γνωρίζουν τί σημαίνει Θεός και ποιά είναι τα Αληθινά Μυστήρια. 
Το αντίθετο της αποκλειστικότητος είναι η κοινοκτημοσύνη. Οι μη-Έλληνες διαδίδουν ότι υπάρχουν διαφορετικοί δρόμοι για το θείον. Η Ελληνική Θρησκεία προωθεί τέτοιες απόψεις για τους μη-Έλληνες και απαγορεύει αυστηρώς τέτοιες απόψεις για τους Έλληνες.
Ό,τι είναι καλό για τους μη-Έλληνες είναι κακό για τους Έλληνες. Και ό,τι είναι καλό για τους Έλληνες είναι κακό για τους μη-Έλληνες.

3. Διαχωρισμός  
Ο διαχωρισμός, ως βασική αξία της Ελληνικής Θρησκείας, επιτάσσει να ανεγείρωνται κάθε είδους εμπόδια μεταξύ Ελλήνων και μη-Ελλήνων, ώστε να θωρακίζεται η Ελληνική Ψυχή και το Ελληνικό Σώμα από την φθοροποιό επίδραση των μη-Ελλήνων.
Οι Έλληνες ζουν, σκέπτονται, συμπεριφέρονται διαφορετικά από τους μη-Έλληνες. Οι Έλληνες διαχωρίζονται από τους μη-Έλληνες λόγω θρησκείας, φυλής, πολιτισμού, ηθών και εθίμων.
Δεν επιτρέπεται εκροή γονιδίων από την Ελληνική Φυλή, ούτε εισροή αλλοφύλων γονιδίων προς την Ελληνική Φυλή.
Δεν επιτρέπεται εισροή πολιτιστικών γονιδίων από ξένες θρησκείες και πολιτισμούς, ούτε εκροή πολιτιστικών γονιδίων της Ελληνικής Θρησκείας σε αλλοφύλους και αλλοθρήσκους.
Δεν επιτρέπονται αλλόφυλοι προσήλυτοι στην Ελληνική Θρησκεία, και αυστηρώς απαγορεύεται ο προσηλυτισμός Ελλήνων σε αλλότριες δοξασίες.
Οι Έλληνες σε κάθε δραστηριότητά τους στέκονται ξεχωριστά από τους μη-Έλληνες. Οι Έλληνες διαχωρίζονται κυρίως λόγω των Νόμων τους από τους μη-Έλληνες.  
Οι Έλληνες κατοικούν σε ξεχωριστές συνοικίες από τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους.
Διαχωρισμός σημαίνει ξεχωριστά σχολεία για τους Έλληνες. Σημαίνει ότι οι Έλληνες έχουν δικά τους επαγγελματικά σωματεία. Δικά τους νοσοκομεία. Δικά τους νεκροταφεία. Δικά τους δικαστήρια. Δικές τους εορτές. Δικό τους νόμισμα.
Το αντίθετο του διαχωρισμού αποτελεί η αφομοίωση. Βδελυρή πράξη που την έχουν καταραστεί οι Θεοί. Αφομοίωση σημαίνει ότι σπάνε οι εθνοφυλετικοί και θρησκευτικοί δεσμοί μεταξύ Ελλήνων και ωρισμένοι Έλληνες προσηλυτίζονται, και στην συνέχεια αφομοιώνονται, σε ξένες φυλές, έθνη και πολιτισμούς.
Αποτέλεσμα της αφομοιώσεως είναι ο αφανισμός αυτών των Ελλήνων. Έχουν αφανιστεί στο παρελθόν πολλά έθνη επειδή δεν είχαν την προστασία των Θεών.
Οι μη-Έλληνες διαδίδουν την αφομοίωση, την ένταξη, την ενσωμάτωση. Όσο διαδίδουν την αφομοίωση για τους εαυτούς των η Ελληνική Θρησκεία όχι μόνον συμφωνεί αλλά κάνει ότι είναι δυνατόν να αναμιχθούν και να αφομοιωθούν μεταξύ των οι μη-Έλληνες. Αυτό που απαγορεύει αυστηρώς η Ελληνική Θρησκεία είναι να αφομοιώνωνται οι Έλληνες σε ξένες φυλές και πολιτισμούς.
Η Ελληνική Θρησκεία απαγορεύει αυστηρώς οι Έλληνες να αφομοιώνουν αλλοφύλους. Απαγορεύεται αυστηρώς ο προσηλυτισμός αλλοφύλων στην Ελληνική Θρησκεία.

4. Ενδογαμία
Η ενδογαμία, ως βασική αξία της Ελληνικής Θρησκείας, απαιτεί τον γάμο μεταξύ Ελλήνων. Απαγορεύεται ο γάμος μεταξύ Έλληνος και μη-Έλληνος. Η επιμειξία και επιγαμία με μη-Έλληνες αποτελούν ειδεχθή εγκλήματα, τα οποία τιμωρούνται αυστηρότατα από τους Αθανάτους Θεούς και την Ελληνική Θρησκεία.
Ο ελληνικής καταγωγής ναζωραίος δεν είναι Έλλην. Ούτε είναι Έλλην ο κινέζος στην καταγωγή αλλά Έλλην στο θρήσκευμα. Ούτε είναι Έλλην κάποιος Έλλην στην φυλή και στο θρήσκευμα αλλά με πχ γερμανική εθνική συνείδηση. Ούτε είναι Έλλην κάποιος Έλλην στην φυλή, στο θρήσκευμα και στην συνείδηση, αλλά με αλλότρια ήθη και έθιμα.
Για να είναι κάποιος Έλλην πρέπει να έχει Ελληνικό θρήσκευμα, Ελληνικό αίμα,  Ελληνική συνείδηση και Ελληνικό έθος.  
Αντίθετο της ενδογαμίας είναι η εξωγαμία. Οι μη-Έλληνες έχουν ως αρχή τις φυλετικές επιμειξίες και επιγαμίες. Η Ελληνική Θρησκεία έχει ως αρχή να υποθάλπει τις φυλετικές επιμειξίες των αλλοφύλων για το δικό τους καλό, αλλά απαγορεύει δια της ποινής του θανάτου την φυλετική επιμειξία των Ελλήνων.

5. Πίστη
Η Πίστη αποτελεί το βασικό στοιχείο πλούτου των Ελλήνων. Είναι η ασπίδα που θωρακίζει τους Έλληνες απ’ όλα τα εχθρικά ιδεολογικά κινήματα διαμέσου των αιώνων.
Όποιος δεν έχει Πίστη στους Θεούς δεν έχει αυτοπεποίθηση στον εαυτό του και στις πολιτιστικές δυνάμεις του Ελληνικού Έθνους. Χωρίς Πίστη στους Θεούς δεν είσαι Έλλην.
Η καλλιέργεια και η θρέψη της Ελληνικής Ψυχής με Θεϊκή Πίστη για την νίκη στον τελικό σκοπό και την επικράτηση του Θεϊκού Σχεδίου αποτελεί καθημερινή πρακτική για τον Έλληνα.
Το αντίθετο της πίστεως είναι η απιστία, και κυρίως η αθεΐα. Η αθεΐα και η απιστία αποτελούν ιδεολογίες των μη-Ελλήνων. Οι μη-Έλληνες προσπαθούν να αντιπαρατάξουν την ανθρώπινη ανοησία ως ανωτέρα της Θεϊκής Πίστεως. Η Ελληνική Θρησκεία φροντίζει να διαδίδεται ανεμπόδιστα η αθεΐα και η απιστία μεταξύ των αλλοθρήσκων και εξοντώνει ανηλεώς την αθεΐα και την απιστία μεταξύ Ελλήνων.

6. Τήρησις των Ιερών Νόμων
Η τήρησις των Ιερών Νόμων και η εφαρμογή τους σε καθημερινή βάση φέρνει τους Έλληνες κοντά στους Θεούς και τους διαχωρίζει πλήρως από τους ιεροσύλους. Οι Έλληνες δεν αναγνωρίζουν κανέναν νόμο από ανθρώπινο χέρι την στιγμή που οι Αθάνατοι Θεοί τους έδωσαν Ιερούς και Αιωνίους Νόμους.
Αν οι Έλληνες δεν τηρούν τους Νόμους των Θεών θα χαθούν για πάντα από την Ιστορία.  
Το αντίθετο της τηρήσεως των Ιερών Νόμων είναι το χάος. Αυτό πρεσβεύουν οι μη-Έλληνες. Το χάος ενοποιεί αλλά συγχρόνως εξαλείφει τους μη-Έλληνες από την Ιστορία. Η Ελληνική Θρησκεία δεν έχει κανέναν λόγο να εμποδίσει τους ανυπάκουους και ασεβείς να εξαφανιστούν από την Ιστορία.     

7. Αυτοθυσία
Η αυτοθυσία του Έλληνος για την σωτηρία της Ελληνικής Κοινότητος αποτελεί το εισιτήριο για την Αιωνιότητα. Ο Εθνομάρτυρας δια της θυσίας του σώζει τις ζωές των υπολοίπων Ελλήνων. Το όνομά του θα συνεχίζει να ζει για πάντα στην μνήμη της Ελληνικής Κοινότητος.
Με την αυτοθυσία ο Έλλην αποδεικνύει ότι υποτάσσει τα πάντα στο συμφέρον της Ελληνικής Κοινότητος και ποτέ στο ατομικό του συμφέρον.
Το αντίθετο της αυτοθυσίας είναι ο φιλοτομαρισμός. Οι μη-Έλληνες το έχουν ανάγει σε θρησκευτικό δόγμα. Η Ελληνική Θρησκεία οφείλει να βοηθά τους μη-Έλληνες να αγαπούν το τομάρι τους περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο.

8. Ομαδικότητα 
Η ομαδικότητα, ως βασική αξία της Ελληνικής Θρησκείας, επιτάσσει την υποταγή του ατομικού συμφέροντος στο συλλογικό συμφέρον. Η ομαδικότητα είναι το αντίδοτο στον ατομικισμό. Το Ελληνικό συλλογικό συμφέρον έρχεται πρώτο και πάνω από το ατομικό συμφέρον.
Κάθε Έλλην κερδίζει μόνον όταν κερδίζει συλλογικώς η Ελληνική Κοινότητα. Αν κάποιος Έλλην έχει κέρδος την στιγμή που εξ αιτίας του υφίσταται ζημία η Ελληνική Κοινότητα, τότε αυτός ο Έλλην θα τιμωρηθεί σκληρότατα.
Οι Έλληνες επιτίθενται όλοι μαζί στον εχθρό όπως οι αγέλες των λύκων και ποτέ μόνοι των. Η ζημία για έναν Έλληνα είναι ζημία για όλους τους Έλληνες. Αν κάποιος αλλόφυλος ή αλλόθρησκος επιτεθεί σε έναν Έλληνα τότε του αντεπιτίθενται όλοι οι Έλληνες απ’ όλον τον Κόσμο. Ο εχθρός δεν θα βρει ησυχία πουθενά.
Η συλλογική ελευθερία προηγείται της ατομικής ελευθερίας. Η συλλογική επιτυχία προηγείται της ατομικής επιτυχίας. Η συλλογική ευθύνη προηγείται της ατομικής ευθύνης. Το «όλοι για έναν και ένας για όλους» αποτελεί δόγμα της Ελληνικής Θρησκείας.
Η αφοσίωση και η υποταγή στην Ελληνική Κοινότητα και στο Ελληνικό Έθνος αποτελεί την δοκιμασία που εξοστρακίζει τους αχρήστους και τους ριψάσπιδες από το στρατόπεδο των Ελλήνων. Όποιος Έλλην επιδεικνύει αφοσίωση και υποταγή σε ατομικά ή αλλότρια ομαδικά συμφέροντα που έρχονται σε σύγκρουση με τα συλλογικά συμφέροντα των Ελλήνων, αυτός ο αχρείος εξοντώνεται ανηλεώς.
Ο ατομισμός είναι το αντίθετο της ομαδικότητος. Ο ατομισμός αποτελεί την βασική ιδεολογία των μη-Ελλήνων. Η Ελληνική Θρησκεία υποστηρίζει την διάδοση του ατομισμού στις τάξεις των μη-Ελλήνων, ενώ τον τσακίζει αλύπητα στις τάξεις των Ελλήνων.

9. Επιλογή
Η φυσική επιλογή δεν είναι επιταγή μόνον της Φύσεως. Υπάρχει επιλογή μεταξύ ατόμων. Υπάρχει επιλογή μεταξύ εθνών. Υπάρχει επιλογή μεταξύ πολιτισμών. Υπάρχει βιολογική και πολιτιστική επιλογή ιδεών, συναισθημάτων και συμπεριφορών. Η επιλογή προωθεί την εξέλιξη.
Η επιλογή στην Φύση αφορά τους επιλεκτικούς θανάτους ατόμων. Η βιολογική επιλογή στους Έλληνες αφορά τις επιλεκτικές γεννήσεις.
Η επιλογή στην Ιστορία αφορά τους επιλεκτικούς θανάτους εθνών. Η πολιτιστική επιλογή στους Έλληνες αφορά την επιλεκτική αναπαραγωγή ιδεών, συναισθημάτων και συμπεριφορών που κρατάνε το Ελληνικό Έθνος στην ζωή.
Μία σταγόνα Ελληνικού αίματος σε έναν ανθρώπινο οργανισμό φτάνει για να του αλλάξει για πάντα την συμπεριφορά. Η ιεραρχία του καθαρού και ποιοτικού αίματος θα βοηθήσει τους Έλληνες να επικρατήσουν στον ανταγωνισμό με άλλες εθνότητες για πλουτοπαραγωγικές πηγές, εξουσία και αναπαραγωγική επιτυχία.
Το κύριο πρόβλημα που απασχολεί την Ελληνική Θρησκεία είναι η βιολογική και πολιτιστική επιλογή μεταξύ Ελλήνων και μη-Ελλήνων. Ποιός από τους δύο λαούς θα επιβιώσει.
Οι μη-Έλληνες διαδίδουν ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι, ότι δεν υπάρχει φυσική επιλογή και ότι η φυλή δεν παίζει ρόλο στην επιτυχία ή την αποτυχία των ατόμων, των εθνών και των πολιτισμών. Αυτό ακριβώς πρέπει να διαδίδουν μανιωδώς οι Έλληνες μεταξύ των μη-Ελλήνων, ότι δεν υπάρχουν φυλές, και ότι αποκλειστικός παράγων καθορισμού των πολιτισμών είναι το περιβάλλον. Οι μη-Έλληνες δεν χρειάζεται να ασχολούνται με την φυλή ούτε με την επιλογή. Αρκεί να ξέρουν ότι όλα εξαρτώνται από το κοινωνικό περιβάλλον.

10. Εμείς εναντίον αυτών
Η κοσμοθεωρία της Ελληνικής Θρησκείας δεν αναλύει τις σχέσεις των ανθρώπων γενικώς και αορίστως, ούτε ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα των ανθρώπων γενικώς και αορίστως. Η Ελληνική Θρησκεία αναλύει τα πάντα σε όρους «εμείς εναντίον αυτών», σε όρους Ελλήνων εναντίον μη-Ελλήνων.
Ο κόσμος χωρίζεται σε Έλληνες και μη-Έλληνες. Ιστορία είναι η καταγραφή της συγκρούσεως μεταξύ Ελλήνων και μη-Ελλήνων.
Καλό είναι ό,τι είναι καλό για τους Έλληνες. Ηθικό είναι ό,τι είναι ηθικό για τους Έλληνες. Σωστό είναι ό,τι συμφέρει τους Έλληνες. Δίκαιο είναι ό,τι συμφέρει την Ελληνική Θρησκεία και τον Ελληνισμό.
Ο Έλλην δεν εμπιστεύεται κανένα μη-Έλληνα. Ο Έλλην εμπιστεύεται μόνον Έλληνες. Ο Έλλην έχει μαρτυρήσει και καταδιωχθεί πολλάκις από τους μισέλληνες για αυτό δεν ενδιαφέρεται ποτέ και για κανένα μη-Έλληνα.
Οι μη-Έλληνες αναλύουν την ιστορία με βάση οικουμενικούς όρους: ο άνθρωπος, ο κόσμος, η ανθρωπότητα, ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να κάνει ό,τι θέλει, όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, ειρήνη μεταξύ λαών κλπ. Η Ελληνική Θρησκεία επιβραβεύει και προωθεί όλες αυτές τις οικουμενικές θεωρίες όσο κυκλοφορούν μεταξύ μη-Ελλήνων, και συγχρόνως τις θανατώνει ανηλεώς αν τολμήσουν να εισβάλλουν στις ψυχές των Ελλήνων.

11. Δυσανεξία
Η δυσανεξία έναντι του μισελληνισμού αποτελεί βασική αξία της Ελληνικής Θρησκείας. Μηδενική ανοχή στο έγκλημα καθοσιώσεως των ρατσιστών ανθελλήνων.
Απόλυτη εχθρότητα έναντι των εχθρών των Αθανάτων Θεών. Κανίβαλοι, μισέλληνες, παιδεραστές, ιερόσυλοι και έμποροι ναρκωτικών ανοικοδομούν τείχος μίσους κατά της Ελληνικής Θρησκείας που μόνον η ανελέητη οργή των Ελλήνων θα γκρεμίσει.
Το μίσος είναι αγάπη, και η αγάπη είναι μίσος. Αγάπα το Ιερό Μίσος των Θεών και μίσησε την δολοφονική αγάπη των απίστων, διδάσκουν οι Ιεροφάντες. Μίσησε τον εαυτό σου αν αγαπήσεις τους εχθρούς. Αγάπα τον εαυτό σου αν μισήσεις τους εχθρούς.
Το πολυπολιτιστικό και πολυφυλετικό μίσος κατά των Ελλήνων, που υπάρχει διάχυτο στην γη, η Ελληνική Θρησκεία το καταπολεμά συνεχώς. Όλες οι φυλές και οι πολιτισμοί κατά καιρούς καταδιώκουν τους Έλληνες, γι’ αυτό οι Έλληνες επιδεικνύουν δυσανεξία στον ρατσισμό και τον μισελληνισμό.
Οι μη-Έλληνες μιλούν απαξιωτικώς για τους Θεούς για να εμποτίσουν τους Έλληνες με την δική τους εμετική πίστη σε καταραμένα είδωλα όπως το χρήμα. Αυτοί είναι οι καταραμένοι ειδωλολάτρες.
Το μίσος(για τον μισελληνισμό) είναι αγάπη(για τον Ελληνισμό), και η αγάπη(για τον μισελληνισμό) είναι μίσος(για τον Ελληνισμό). Η ανοχή στην απιστία είναι δυσανεξία για την Αληθινή Θρησκεία, και η δυσανεξία στην απιστία είναι ανοχή για την Αληθινή Θρησκεία.
Οι μη-Έλληνες θεοποίησαν την ανοχή, το αντίθετο της δυσανεξίας. Διαδίδουν την ανοχή σε κάθε ιδέα και πολιτισμό. Είναι τεραστίας σημασίας η Ελληνική Θρησκεία να προωθεί την ανοχή των μη-Ελλήνων και συγχρόνως να καταδικάζει την ανοχή των Ελλήνων. Η ανοχή των Ελλήνων σε μισελληνικές δοξασίες κόστισε ποταμούς αίματος στο Ελληνικό Έθνος. Αυτό το στυγερό έγκλημα δεν θα επαναληφθεί.
Όταν το μίσος(για τους εχθρούς) φέρνει αγάπη για τους Θεούς ενώ η αγάπη(για τους εχθρούς) φέρνει μίσος για τους Θεούς, τότε η ανοχή είναι έγκλημα και η δυσανεξία αυτοσκοπός.

12. Δογματισμός
Τα δόγματα της Ελληνικής Θρησκείας έχουν σκοπό να διατηρήσουν αναλλοίωτη την Πίστη και να εμποδίσουν την εισβολή διαλυτικών ιδεών μεταξύ Ελλήνων.
Οι αορίστως θεωρητικολογούντες είναι πυορροούσα πληγή για τον Ελληνισμό από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Οι παρεκκλίνοντες των Ελληνικών Δογμάτων δεν έχουν θέση, πηγαίνουν όπου φυσά ο άνεμος. Εσκεμμένως συκοφαντούν τα Ελληνικά Δόγματα για να μπορούν να αλλάζουν συνεχώς θέσεις χωρίς να υποστούν τις συνέπειες. Οι διανοούμενοι που δεν υπερασπίζουν τα Ελληνικά Δόγματα δεν είναι Έλληνες. Είναι εχθροί του Ελληνισμού. 
Οι διανοούμενοι της Ελληνική Θρησκείας και του Ελληνισμού δεν είναι κριτικοί, γενικώς και αορίστως. Είναι διανοητικοί πολεμιστές στρατευμένοι σε πνευματικό πόλεμο κατά των μη-Ελλήνων.
Η στρατευμένη διανόηση, η στρατευμένη τέχνη, η στρατευμένη επιστήμη, η στρατευμένη κριτική, η ιστοριογραφία και η ελεγχόμενη πληροφορία, είναι η συνέχεια του στρατιωτικού πολέμου με άλλα μέσα.
Όσοι δεν υπερασπίζονται το Ελληνικό Δόγμα είναι εχθροί του Ελληνικού  Έθνους. Αποδυναμώνουν τις καρδιές των Ελλήνων. Εγκαταλείπουν αμαχητί ιδεολογικά εδάφη στον εχθρό.
Οι μη-Έλληνες διαδίδουν την κατάργηση του δογματισμού και την δήθεν ελευθερία απόψεων. Η Ελληνική Θρησκεία πάντα υποστήριζε και υποστηρίζει την κατάργηση κάθε δογματισμού στις τάξεις των μη-Ελλήνων. Οι Έλληνες πάντοτε γκρέμιζαν τα δόγματα των μη-Ελλήνων και μιλούσαν κατά των αλλοτρίων δογμάτων, ώστε να διατηρήσουν ανόθευτα τα Ελληνικά Δόγματα.

13. Αύξηση γεννήσεων
Για να πολλαπλασιαστεί ο ευλογημένος σπόρος των Ελλήνων, για να φυτρώσει αυτός ο διαλεκτός σπόρος των Θεών πρέπει να τηρείται κάθε αξία της Ελληνικής Θρησκείας που προφυλάσσει αυτόν τον ευλογημένο σπόρο από την διάβρωση και τον εκφυλισμό.
Η Ελληνική Θρησκεία απαγορεύει την φυλετική ανάμειξη Ελλήνων και μη-Ελλήνων. Απαγορεύονται αυστηρώς οι εκτρώσεις εκτός αν πρόκειται για αποφυγή κληρονομικών ασθενειών ή περιπτώσεις βιασμού ή κινδύνου της ζωής της εγκύου.
Η Ελληνική Θρησκεία τιμωρεί αμείλικτα την αγαμία και την ατεκνία.
Ο Έλλην πολύτεκνος με την μεγάλη οικογένεια είναι ο πλουσιότερος στην Ελληνική Κοινότητα. Κάθε Ελληνικό ζευγάρι πρέπει να φέρει στον κόσμο τουλάχιστον πέντε τέκνα για να θεωρείται ευτυχισμένο ζευγάρι.    
Η Ελληνική Θρησκεία προτρέπει σε επιλεκτικές γεννήσεις μεταξύ Ελλήνων και Ελληνίδων με υψηλούς δείκτες νοημοσύνης, σωματικής και ψυχικής υγείας.
Η Ελληνική Θρησκεία επιτρέπει τον γάμο μεταξύ πρώτων εξαδέλφων. Δεν αποτελεί αιμομιξία. Ο γάμος μεταξύ κοντινών συγγενών διευκολύνει την αναπαραγωγή Ελλήνων με καλά χαρακτηριστικά εφ’ όσον οι γονείς προέρχονται από καλής ποιότητος αίμα. Αλλά συγχρόνως διευκολύνει την αναπαραγωγή Ελλήνων με κακά χαρακτηριστικά εφ’ όσον οι γονείς προέρχονται από την βάση της ποιοτικής ιεραρχίας του αίματος.
Η στειρότητα ενός Έλληνος αποτελεί προσωπική και κοινωνική καταστροφή για την Ελληνική Κοινότητα, και αποτελεί αιτία διαζυγίου.
Στείρωση επιτρέπεται μόνον στους σχιζοφρενείς και στους διανοητικώς καθυστερημένους.
Ορμόνες και μεταλλαγμένα τρόφιμα αποτελούν ακάθαρτη τροφή και μειώνουν την αναπαραγωγική ικανότητα των Ελλήνων, γι' αυτό απαγορεύονται αυστηρώς. Τα τρόφιμα πρέπει να είναι βιολογικώς και τελετουργικώς καθαρά για να μην μολύνουν το Ελληνικό Σώμα.
Η Ελληνική Θρησκεία παρά τον μονογαμικό της χαρακτήρα κατ’ εξαίρεση προτρέπει τους Έλληνες με υψηλό δείκτη νοημοσύνης να κάνουν πολλά παιδιά με διαφορετικούς συντρόφους αναλόγων προσόντων, ώστε να αυξηθεί το ποσοστό των οξυδερκών Ελλήνων.
Αποκλείονται από μελλοντικούς γάμους και αξιώματα όλα τα υβρίδια. Οι Θεοί συγχώρησαν τους Έλληνες που εγκατέλειψαν αλλοφύλους συζύγους και υβριδικά τέκνα. Καλούνται οι Έλληνες/Ελληνίδες που υπέστησαν φυλετικό προσηλυτισμό σε ξένες φυλές να εγκαταλείψουν αλλοφύλους συζύγους και υβριδικά τέκνα, χωρίς τον φόβο των Θεών αφού Αυτοί θα τους συγχωρήσουν. Αποτελεί την μεγίστη προσβολή κατά των Αθανάτων Θεών το να μολύνεται το ευλογημένο Ελληνικό Αίμα από ακάθαρτο αίμα.
Η προώθηση και η επιβολή της παιδεραστίας, της ομοφυλοφιλίας και της αλλαγής φύλου αποτελούν αποκρουστικές και παρά φύση εγκληματικές ενέργειες τις οποίες η Ελληνική Θρησκεία καταδικάζει και αποτάσσει μετά βδελυγμίας καθώς αποτελούν μεγίστη προσβολή κατά των Αθανάτων Θεών.
Η Ελληνική Θρησκεία δεν αναγνωρίζει γάμους ομοφυλοφίλων, ούτε υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλοφίλους καθώς αυτές οι ενέργειες αποτελούν προσβολή για τους ίδιους τους ομοφυλοφίλους. Επιπλέον αποτελούν ρατσιστική προσβολή για την ιεροπραξία του γάμου και την ιεροπραξία της υιοθεσίας τέκνων διότι καταργούν ισοπεδωτικώς την διαφορά μεταξύ ανδρός και γυναικός.
Οι φυλετικές αναμείξεις, οι εκτρώσεις, η μικρή οικογένεια, η οικειοθελής στείρωση, η αγαμία, η απόρριψη της ευγονικής, η παιδεραστία, η ομοφυλοφιλία και η αλλαγή φύλου αποτελούν την βασική αναπαραγωγική ιδεολογία των μη-Ελλήνων. Η Ελληνική Θρησκεία γνωρίζει ότι είναι πολύ καλό για τους μη-Έλληνες να ακολουθούν αυτές τις αρχές και γι’ αυτό ζητά απ’ όλους τους Έλληνες να μην εμποδίζουν την προώθηση αυτών των ιδεών και συμπεριφορών στο στρατόπεδο των μη-Ελλήνων. Συγχρόνως τιμωρούνται σκληρότατα οι Έλληνες παραβάτες της αναπαραγωγικής ιδεολογίας της Ελληνικής Θρησκείας.
Η Ελληνική Θρησκεία έχει κηρύξει πόλεμο στις αναπαραγωγικές πρακτικές των μη-Ελλήνων, όταν αυτές διαδίδονται μεταξύ Ελλήνων, διότι είναι η Θρησκεία που αγαπά την ζωή και μισεί τις πεισιθανάτιες και θανατολάγνες καταστροφικές αιρέσεις.

14. Ηθική ανωτερότητα
Η ηθική ανωτερότητα του Ελληνισμού διαχωρίζει τους Έλληνες από τους μη-Έλληνες σε όλες τις σφαίρες της κοινωνικής ζωής. Η ηθική ανωτερότητα των Ελλήνων, βασισμένη στην φυλετική ποιότητα, τους αποτρέπει από το να διαπράττουν εγκλήματα όπως κάνουν οι μη-Έλληνες. Τους καθιστά πολεμιστές της Ελευθερίας και διαφωτιστές του Κόσμου.
Ο παγκόσμιος πολιτισμός καθορίζεται με βάση τις ηθικές αξίες των Ελλήνων. Η Ελληνική παιδεία, επιστήμη, τέχνη, λογοτεχνία θωρακίζει τους Έλληνες για τον Ιερό Αγώνα της επιβιώσεως. Οι έννοιες των λέξεων, τα σύμβολα και το νόημά τους καθορίζονται βάσει Ελληνικών προτύπων.
Οι εξωτερικές και εσωτερικές σχέσεις των Ελληνικών Κοινοτήτων καθορίζονται από τον απόλυτο σεβασμό για τα ήθη και τα έθιμα του Ελληνισμού και την απόλυτη εχθρότητα για τα μισελληνικά έθιμα των μη-Ελλήνων.
Οι σχέσεις των Ελλήνων με εκτός Κοινότητος άτομα είναι απόμακρες και εχθρικές. Χωρίς καμμία εμπιστοσύνη. Αντιθέτως οι σχέσεις Ελλήνων εντός της Κοινότητος είναι αρμονικές. Ποτέ εχθρικές και χαρακτηρίζονται από ιερά αλληλεγγύη.
Η εχθρότητα κατά των μη-Ελλήνων υπάρχει εξ αιτίας των διώξεων και σφαγών που υπέστησαν στο παρελθόν πολλάκις οι Έλληνες. Και κυρίως διότι οι μη-Έλληνες προάγουν την ανηθικότητα και την τελετουργική ακαθαρσία. Ταυτοχρόνως οι μη-Έλληνες δεν έχουν κανέναν σεβασμό στους Αθανάτους Πατρώους Θεούς και στα έθιμα των Ελλήνων. Επομένως οι Έλληνες δεν έχουν κανένα σεβασμό σε ξένες ψευδοθεότητες και σε αλλότρια έθιμα. Οι Έλληνες ποτέ δεν καταπατούν τους Νόμους της Ελληνικής Κοινότητος απονέμοντες σεβασμό σε ψευδοθεούς διότι έτσι χλευάζουν τους Αθανάτους Πατρώους Θεούς.  
Σεβασμός και συνεργασία με μη-Έλληνα σημαίνει ασέβεια και εχθρότητα με Έλληνα.
Όποιος μη-Έλλην προσπαθεί να ενσταλάξει ενοχή στους Έλληνες, όποιος προσπαθεί να αποθαρρύνει τους Έλληνες, όποιος προσπαθεί να τους φοβίσει, ή να τους απομακρύνει από την Πίστη τους, είναι εχθρός, αυτός και όλοι η ομάδα που εκπροσωπεί.
Το πολύ και καθαρό Ελληνικό Αίμα θα σώσει τους Έλληνες. Η επιστήμη και η τεχνολογία θα σώσει τους Έλληνες. Η Πίστη στους Θεούς θα σώσει τους Έλληνες. Το μίσος κατά των εχθρών και η αγάπη για το Ελληνικό Έθνος θα σώσει τους Έλληνες. Ο διαρκής ιδεολογικός πόλεμος θα σώσει τους Έλληνες.
Η ηθική ανωτερότητα θα σώσει τους Έλληνες. Η ηθική διαφθορά των εχθρών θα σώσει τους Έλληνες.

15. Εξέλιξη
Η Ελληνική Θρησκεία αποτελεί ομαδική εξελικτική στρατηγική για την Ελληνική Φυλή. Η Ελληνική Θρησκεία είναι ένα πείραμα στην ζωή για την ζωή. Διδάσκει τους Έλληνες πώς να εξελίσσωνται και να επιβιώνουν ενώ τα άλλα έθνη αφανίζονται.
Οι Ιεροί Νόμοι, οι Ηθικοί Κώδικες, οι Ιεροί Κανόνες, οι Ιερές Εντολές, τα Θεϊκά Δόγματα αποτελούν τους κώδικες εξελισσομένης συμπεριφοράς των Ελλήνων διαμέσου των αιώνων.  
Κάθε γενιά Ελλήνων διαθέτει συνειρμικές αποθήκες γεμάτες από υλικό για το πώς να επιβιώσει και πώς να συμπεριφερθεί σε κάθε αντιξοότητα. Δεν επιτρέπεται η ισοπέδωση και ο εκφυλισμός. Η εξέλιξη είναι προς τα εμπρός.
Η Ελληνική Θρησκεία αναγνωρίζει και πειραματίζεται με την εξελικτική βιολογία και την εξελικτική ψυχολογία.  
Η ισοπέδωση είναι ιδεολογία των μη-Ελλήνων. Οι μη-Έλληνες διδάσκουν ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι και ίδιοι, μηδενίζοντες έτσι κάθε εξελικτική προσπάθεια προηγουμένων γενεών. Η Ελληνική Θρησκεία οφείλει να βοηθά τους μη-Έλληνες να γυρίζουν πάντα στο μηδέν μετά από κάθε γενεά. Οφείλει να μηδενίζει κάθε εξελικτική προσπάθεια των μη-Ελλήνων με την προώθηση εξισωτικών και ισοπεδωτικών ιδεών που ποτέ μα ποτέ δεν ισχύουν για τους Έλληνες.
                                                                                               
16. Ιερατική Αριστοκρατία
Το Ελληνικό Έθνος διοικείται από μία διανοητική αριστοκρατία, φυλετικώς καθαρή και ποιοτικώς ανωτέρα. Οι Ιερείς και Ιέρειες της Ελληνικής Θρησκείας έχουν την απόλυτη ευθύνη για την επιβίωση του Ελληνικού Λαού και ως εκ τούτου οι Έλληνες τους οφείλουν υπακοή και αφοσίωση. Η υποταγή στις εντολές του Ελληνικού Ιερατείου δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
Η ιερατική αριστοκρατία προέρχεται από το καθαρό και καλύτερο αίμα της Ελληνικής Φυλής. Η ιερατική αριστοκρατία είναι αφοσιωμένη μέχρι θανάτου στην ακεραιότητα των Ελληνικών Κοινοτήτων, και προέρχεται από την διανοητική αριστοκρατία μηχανικών, ιατρών, στρατιωτικών, επιστημόνων, δικαστών και καλλιτεχνών.
Η ιερατική αριστοκρατία περνά από σκληρή εκπαίδευση. Φέρει ειδικά διακριτικά. Οι γόνοι των ιερατικών οικογενειών παντρεύονται μεταξύ τους. Για να παραμείνει ένας Έλλην στο ιερατικό αξίωμα πρέπει να κάνει πολλά και υγιή παιδιά. Η ιερατική αριστοκρατία κατέχει πολιτική, οικονομική και δικαστική εξουσία.
Οι Ελληνικές Κοινότητες ανά τον κόσμο διοικούνται αποκλειστικώς από Ιερείς και Ιέρειες στους οποίους οι Κοινότητες οφείλουν αποκλειστική υπακοή και σεβασμό στις εντολές των.  
Η Ελληνική κοινωνική ιεραρχία βασίζεται στην αριστοκρατία των σοφών που επιλέγονται με βάση την νοημοσύνη και την γνώση. Νοημοσύνη είναι η χωρητικότητα για γνώση. Γνώση είναι το γέμισμα του μυαλού με δεδομένα.
Απαγορεύεται να διοικούνται οι Ελληνικές Κοινότητες από ηλιθίους και από πλουτοκράτες του χρήματος. Δεν επιτρέπεται η κληρονομική ηγεσία. Επιβάλλεται η αριστοκρατία της διανοήσεως.
Οι μή Έλληνες διαδίδουν την ασέβεια προς τους ηγέτες και τον ατομισμό στις αποφάσεις. Οι Έλληνες οφείλουν να επιδεικνύουν έντεχνη και κεκαλυμμένη ασέβεια στους ηγέτες των μη-Ελλήνων ενώ οφείλουν απόλυτη υπακοή στην ιερατική αριστοκρατία του Ελληνισμού.

17. Ιεροποίηση της Φύσεως
Η Φύση για τον Ελληνισμό είναι ιερά, έμψυχος και ενσυνείδητος. Η κακοποίησή της αποτελεί προσβολή για τους Θεούς και τους Έλληνες. Όποιος καταστρέφει την Φύση κηρύσσει πόλεμο εναντίον των Θεών και εναντίον του Ελληνικού Έθνους. Κηρύσσει πόλεμο κατά του εαυτού του και κατά της Φύσεως.
Οι Έλληνες εκτός από τις μάχες κατά άλλων εθνοτικών ομάδων για επιβίωση, δίνουν μάχη για να επιβιώσουν από τις καταστροφικές δυνάμεις της Φύσεως.
Η μόλυνση των υδάτων από ακατέργαστα απορρίμματα προκαλεί καρκινογένεση. Τα δάση καίγονται με αποτέλεσμα να αφανίζεται η ζωική και φυτική βιοποικιλία. Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακος προκαλούν υπερθέρμανση του πλανήτου και ανεξέλεγκτες κλιματολογικές αλλαγές. Πετρέλαια χύνονται στην θάλασσα και καταστρέφουν ζώα και ανθρώπους. Τα μεταλλαγμένα και τα πυρηνικά απόβλητα απειλούν την ύπαρξη της ζωής στον πλανήτη. Οι θανατώσεις ζώων για αισχροκέρδεια απειλούν πολλά είδη με αφανισμό.
Όλα αυτά τα εγκλήματα αποτελούν αιτία πολέμου για το Ελληνικό Έθνος. Οι Ιεροί Νόμοι θέτουν την Φύση, τα φυτά και τα ζώα πάνω από την ζωή των καθαρμάτων που μολύνουν τον πλανήτη. Η Ελληνική Θρησκεία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του μετώπου για την σωτηρία του πλανήτου.  
Οι μη-Έλληνες διαδίδουν ιδέες και πρακτικές που απο-ιεροποιούν και καταστρέφουν την Φύση. Οι Έλληνες διαδίδουν ιδέες και πρακτικές που καταστρέφουν τους φονιάδες της Φύσεως ώστε να προλάβουν την εκδικητική μανία της. Η Ελληνική Θρησκεία στρέφει τα πνευματικά της όπλα κατά των υπανθρώπων που καταστρέφουν το περιβάλλον και επιτάσσει την τιμωρία της προσβολής κατά της Φύσεως.

18. Θεωρία και πραγματικότητα
Κάθε θεωρία, τακτική και στρατηγική που εμφανίζεται στον Ελληνισμό, αν δεν φέρνει πρακτικά αποτελέσματα, απορρίπτεται. Δεν υπάρχει μία στρατηγική για όλες τις συνθήκες αλλά πολλές στρατηγικές αναλόγως των συνθηκών.
Οι Ιεροφάντες της Ελληνικής Θρησκείας πάντοτε προσάρμοζαν την στρατηγική αναλόγως των συνθηκών. Μία στρατηγική που σήμερα φέρνει καλά αποτελέσματα μπορεί αύριο να φέρει καταστρεπτικά αποτελέσματα, και επιβάλλεται η αλλαγή της.
Όταν αναλύουμε μία κατάσταση και βρίσκουμε ένα ανάλογο περιστατικό στο παρελθόν, αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε ό,τι και τότε. Μπορεί τότε να κάναμε λάθος. Η ιστορική αναγωγή απαιτεί προσοχή.
Ό,τι έπραξαν ωρισμένοι Πρόγονοί μας δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Για παράδειγμα οι διαδιδόμενες επικούρειες και στωικές ιδέες στην ύστερη αρχαιότητα κατέστρεψαν το πολεμικό ένστικτο του Ελληνικού Λαού και τον έκαναν μαλθακό, ανεκτικό στην μισελληνική αίρεση των ναζωραίων, επιρρεπή στην ήττα και θανατολάγνο. Ο Μέγας Αλέξανδρος διέταξε τους αξιωματικούς του να παντρευτούν περσίδες και υιοθέτησε περσικά έθιμα, κάτι το οποίο αποτελεί βλασφημία. Δεν επιτρέπεται να διαπράξουμε τα ίδια λάθη.
Το βασικό και επαναλαμβανόμενο πρόβλημα του Ελληνισμού ήταν οι ψευδοφιλόσοφοι, οι οποίοι μονίμως άλλα δίδασκαν και άλλα έπρατταν.
Η θεωρία πρέπει να συνάδει της πράξεως. Πρέπει να στηρίζεται σε θεολογικά, πολιτιστικά, ιστορικά, δημογραφικά, κοινωνιολογικά, βιολογικά, πολιτικά και οικονομικά δεδομένα.
Η Ελληνική Θρησκεία είναι στρατηγικό σχέδιο πολέμου. Ένα σχέδιο αιωνίου πολέμου επιβιώσεως, στο οποίο η ανάλυση της πολεμικής καταστάσεως απαιτεί οξυτάτη αντίληψη και άμεση δράση για να προλαμβάνει τις καταιγιστικές εναλλαγές της μάχης.

19. Εθνοκεντρισμός
Οι Αθάνατοι Θεοί ευλόγησαν το Ελληνικό Έθνος και τιμώρησαν όσους κατεδίωξαν τους Έλληνες. Η Ιστορία, οι Ήρωες, τα Ήθη και τα Έθιμα των Ελλήνων αποτελούν Ιερά Κειμήλια της ανθρωπότητος.
Οι Θεοί επέλεξαν το Ελληνικό Έθνος να είναι το κέντρο του Κόσμου. Το συμφέρον της ανθρωπότητος ταυτίζεται με το συμφέρον του Ελληνικού Έθνους.
Δεν υπάρχει άλλο έθνος όμοιο ή ισάξιο σε δυστυχίες και επιτυχίες με το Ελληνικό Έθνος. Το Ελληνικό Έθνος είναι διεθνιστικό έθνος που στηρίζεται στην Διασπορά. Το Ελληνικό Έθνος δεν ταυτίζεται με γεωγραφικά κρατικά σύνορα, αλλά με θρησκευτικά, φυλετικά και πολιτιστικά σύνορα. Όλες οι Ελληνικές Κοινότητες ανά τον κόσμο αποτελούν το διάσπαρτο, διεθνιστικό Ελληνικό Έθνος, διαρκώς μετακινούμενο.
Το διεθνιστικό Ελληνικό Έθνος ίπταται πάνω από τα άλλα έθνη απλώνοντας σε όλο τον κόσμο το Φως και την Δικαιοσύνη των Αθανάτων Θεών.   
Όλες οι πράξεις των Ελλήνων έχουν αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού Έθνους. Όποιος Έλλην πράττει άλλως, εκδικείται τον εαυτό του δια της δικαίας τιμωρίας που θα λάβει από Θεούς και ανθρώπους.
Καθημερινό τελετουργικό για τον Έλληνα αποτελεί η δια σκληροτάτου αγώνος διατήρηση της θρησκευτικής, εθνικής, φυλετικής και πολιτιστικής του ταυτότητος, καθαρής από ξένες προσμείξεις. Ο Έλλην είναι υπερήφανος για την Ελληνική του ταυτότητα διότι είναι δώρο των Αθανάτων Θεών και μοναδική στον κόσμο.  
Οι μη-Έλληνες διαδίδουν την κατάργηση των διακρίσεων και του εθνοκεντρισμού. Η Ελληνική Θρησκεία ασφαλώς και είναι κατά των διακρίσεων προκειμένου να εξασφαλίσει διακρίσεις υπέρ του Ελληνικού Έθνους. Οι Έλληνες οφείλουν να χλευάζουν τις διακρίσεις και την κατάρα του εθνοκεντρισμού στις τάξεις των μη-Ελλήνων και συγχρόνως να λατρεύουν μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός των το Αθάνατο, Ηρωικό και Τρισμέγιστο Ελληνικό Έθνος. Το τσάκισμα της εθνικής ταυτότητος των μη-Ελλήνων είναι θεϊκή επιταγή και μόνιμη στρατηγική της Ελληνικής Θρησκείας.

20. Τιμωρία 
Διαμέσου των αιώνων ο ασεβής Έλλην περνά μέσα από έναν επαναλαμβανόμενο κύκλο. Η αρχή του κύκλου είναι η αποστασία από την Εξουσία των Αθανάτων Θεών. Αυτό το τρομερό και βδελυρό έγκλημα. Τότε αρχίζουν όλα τα δεινά. Οι κατάρες και οι δυστυχίες πέφτουν πάνω του σαν καταιγίδα.
Ο κύκλος του ασεβούς Έλληνος στην Ελληνική Θρησκεία είναι αποστασία, τιμωρία, συμφιλίωση, λύτρωση.
Ο ασεβής Έλλην αποστατεί από τους Θεούς. Παρακούει τις Εντολές Των. Τότε η τιμωρία πέφτει πάνω του αμείλικτη, υποδουλώνεται στους εχθρούς του. Οι εχθροί λεηλατούν την περιουσία του και βιάζουν την οικογένειά του. Οι εχθροί του τον χλευάζουν και τον μετατρέπουν σε άβουλο όν. Ο ασεβής Έλλην τότε συνειδητοποιεί το έγκλημά του. Καταλαβαίνει πόσο κακό έκανε στον εαυτό του και στους συγγενείς του ασεβών προς τους Θεούς. Τότε συμφιλιώνεται με τους Θεούς και αρχίζει να υπακούει και πάλι στους Ιερούς Κανόνες της Ελληνικής Θρησκείας. Μέσα στην δυστυχία του κοιτάζει τους Ουρανούς και ζητά έλεος και καθοδήγηση από τους Αθανάτους Θεούς. Οι οικτίρμονες Θεοί τον συγχωρούν μόνον αφού αποδείξει εμπράκτως την Πίστη του. Τότε το Πύρινο Άρμα των Θεών κατέρχεται από τους Ουρανούς στην Γή για να φέρει την Λύτρωση στους υποδούλους Έλληνες. Το Θεϊκό Άρμα απομακρύνεται σέρνοντας πίσω του αλυσοδεμένα τα πτώματα των εχθρών του Ελληνισμού.
Η αμείλικτη τιμωρία του Κακού και η επιβράβευση του Καλού αποτελεί βασική αξία της Ελληνικής Θρησκείας. Αν δεν τιμωρείται το κακό τότε η γραμμή μεταξύ καλού-κακού γίνεται δυσδιάκριτη. Και οι Έλληνες υποπίπτουν σε σφάλμα μη γνωρίζοντες τί είναι καλό και τί κακό. Σε αυτό το σημείο οι αιρετικοί έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στον Ελληνικό Λαό διαδίδοντες το ψεύδος ότι στην Ελληνική Θρησκεία δεν υπάρχει καλό και κακό. Πρόκειται για τρομερή συκοφαντία από αιρετικούς και ναζωραίους προβοκάτορες.
Οι μη-Έλληνες καταργούν κάθε τιμωρία εσκεμμένως ώστε να μην βλέπουν οι Έλληνες διαφορά μεταξύ καλού και κακού. Ενίοτε οι μη-Έλληνες αντιστρέφουν πλήρως τις έννοιες καλού-κακού, και μετατρέπουν το καλό σε κακό και τανάπαλιν.
Η κλίμαξ τιμωριών για τους παραβάτες στην Ελληνική Θρησκεία αυξάνει αναλόγως της σοβαρότητος του εγκλήματος για όσους λερώνουν το δοξασμένο Όνομα των Αθανάτων Θεών. Η πειθώ, τα κίνητρα, η ψυχολογική πίεση και η άσκηση πολιτικής βίας χρησιμοποιούνται για επιβολή της πειθαρχίας.
Η Ελληνική Κοινότητα ασκεί αυστηρότατο έλεγχο πάνω στην ατομική συμπεριφορά των μελών της ώστε να προλαμβάνεται κάθε παρέκκλιση από τον Δρόμο των Θεών.

21. Διεθνισμός
Ενώ απαγορεύεται αυστηρώς ο προσηλυτισμός αλλοφύλων στην Ελληνική Θρησκεία εν τούτοις είναι υποχρεωτική για τους Έλληνες η διάδοση διεθνιστικών ιδεολογιών με οικουμενικούς όρους που να μην έρχωνται σε σύγκρουση ή να συμβαδίζουν με τα Ελληνικά συμφέροντα. Ο προσηλυτισμός μη-Ελλήνων σε Ελληνικές διεθνιστικές ιδεολογίες αποτελεί Ιερό Κανόνα της Ελληνικής Θρησκείας.
Ελληνικός διεθνισμός σημαίνει διπλά κριτήρια. Σημαίνει προσηλυτισμός μη-Ελλήνων σε διεθνιστικές/πανανθρώπινες ιδεολογίες όπως η αθεΐα, η ανοχή, οι φυλετικές αναμείξεις, η ισότητα, ο πολυπολιτισμός, το κτύπημα των εθνικών ταυτοτήτων, οι εκτρώσεις, η κατάργηση των διακρίσεων, η απληστία, ο ατομισμός, κ.α., που δεν επιτρέπεται να διαδίδωνται μεταξύ Ελλήνων.  
Οι διεθνιστικές ιδεολογίες με βάση την θρησκεία, την γλώσσα, την οικονομική τάξη, την φυλή, τον πολιτισμό, που ομαδοποιούν μη-Έλληνες σε παράλληλη διάταξη, αποτελούν βασικό όπλο για την επιβίωση του Ελληνισμού.
Ο διεθνισμός δεν είναι εξ ορισμού καλός ή κακός. Όταν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μη-Ελλήνων είναι κακός. Όταν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων είναι καλός. Για παράδειγμα οι διεθνιστικές «πράσινες» ιδεολογίες για την σωτηρία του περιβάλλοντος από την μόλυνση είναι καλός διεθνισμός και πρέπει να αναπτυχθούν τα «πράσινα» διεθνιστικά κινήματα αν πρόκειται να σωθεί ο πλανήτης από επαπειλουμένη καταστροφή.
Προώθηση του διεθνισμού είναι η ιδεολογία των ισχυρών εθνοτήτων. Αποδοχή του διεθνισμού είναι η ιδεολογία των αδυνάμων εθνοτήτων. Όταν η Ελληνική εθνότητα αισθανθεί την Δύναμη που της παρέχουν οι Αθάνατοι Θεοί τότε εξορμά ακάθεκτη για να κατακτήσει ιδεολογικώς τον Κόσμο.

22. Διασπορά
Το Ελληνικό Έθνος είναι έθνος διασποράς. Η διασπορά είναι ευλογία και όχι τιμωρία των Αθανάτων Θεών. Όλες οι Ελληνικές Κοινότητες αποτελούν κομμάτι του εμπολέμου Ελληνικού Έθνους.
Οι Έλληνες σε κάθε χώρα που διαμένουν αμέσως ανεγείρουν εμπόδια στην απιστία και την αφομοίωση με το να ζουν σε ξεχωριστές συνοικίες. Ο γεωγραφικός διαχωρισμός αποτελεί καταφύγιο για τους Έλληνες που μέσα στην Ελληνική Κοινότητα ζουν με διαφορετικούς νόμους από τους νόμους των μη-Ελλήνων.
Η ταχυτάτη μετακίνηση και η διασπορά των Ελλήνων αποτελεί βασική αξία και μόνιμη στρατηγική της Ελληνικής Θρησκείας. Όλες οι αυτοκρατορίες κάποτε γκρεμίζονται και εξαφανίζονται, είτε από εσωτερικές διχόνοιες είτε από εξωτερικούς εισβολείς. Γι’ αυτό οι Ελληνικές Κοινότητες μετακινούνται γρήγορα σε νέα εδάφη. Το να ζεις ως μειονότητα ανάμεσα σε ξένους είναι η πολεμική εκστρατεία επιβιώσεως των Ελλήνων.
Η διασπορά δεν είναι ατυχία. Είναι εκστρατεία, είναι εισβολή και διαρκής μακροχρόνιος πόλεμος επιβιώσεως. Επιπλέον απαιτείται φυγή από τα Πατρώα Εδάφη και εγκατάσταση αλλού, προκειμένου οι Έλληνες να αποφύγουν αρρώστιες ή την αφομοίωση ή τις διώξεις. Οι Έλληνες πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για εκστρατεία.
Είναι προς το συμφέρον των Ελληνικών Κοινοτήτων της Διασποράς να διαδίδουν ιδέες υπέρ των ανοικτών συνόρων, της ελευθέρας μεταναστεύσεως και του πολυπολιτισμού ώστε οι Έλληνες να μπορούν να μετακινηθούν εύκολα αποφεύγοντες τις διώξεις και κυρίως αποφεύγοντες την καταραμένη αφομοίωση από τους μη-Έλληνες.
Αντιθέτως η Ελληνική Θρησκεία δεν επιτρέπει ελεύθερη μετανάστευση και ανοικτά σύνορα στα Πατρώα Εδάφη σε μη-Έλληνες. 
Οι Έλληνες δεν πρέπει να διεξάγουν στρατιωτικούς πολέμους, πρέπει να διεξάγουν ιδεολογικούς πολέμους. Άλλοι λαοί πολέμησαν στρατιωτικώς για την σωτηρία των Ελλήνων ευχαριστώντας τους για την γνώση που τους έδωσαν. Οι Έλληνες οργάνωσαν την παιδεία και την πολιτεία σε πολλά βασίλεια, αναρριχήθηκαν στην εξουσία και έπεισαν πολλούς φωτισμένους μη-Έλληνες να πολεμήσουν για την δόξα των Θεών και την σωτηρία των κατατρεγμένων Ελλήνων. 
Οι Έλληνες σχημάτιζαν κοινότητες διασποράς που τις μετέτρεπαν σε πολιορκητικό κριό κατά του μισελληνικού σκότους, καταλαμβάνοντες θέσεις-κλειδιά στον κρατικό και στρατιωτικό μηχανισμό των φωτισμένων μη-Ελλήνων. Έτσι η Γη απελευθερώθηκε από τα δεσμά του μισελληνικού μεσαίωνος, έτσι θα απελευθερωθεί από το σημερινό σκότος.

23. Αλληλεγγύη
Η αλληλεγγύη αποτελεί βασική αξία της Ελληνικής Θρησκείας. Η Ελληνική Θρησκεία καταδικάζει μετά βδελυγμίας την καταπίεση των πτωχών Ελλήνων, την εκμετάλλευση του ανθρωπίνου μόχθου, την αρπαγή της μικρής γης, από τους οικονομικώς ισχυρούς.
Η Ελληνική Θρησκεία καταδικάζει και τιμωρεί αμείλικτα το πολιτικό, διοικητικό, οικονομικό και δικαστικό σύστημα που επιτρέπει και καθαγιάζει αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα που σκοτώνουν την ενότητα και την αλληλεγγύη μεταξύ Ελλήνων.
Κατάρα σε αυτούς που αδικούν τους πτωχούς και τους αδυνάτους Έλληνες, διότι προσπαθούν να στρέψουν τους πτωχούς και τους αδυνάτους κατά της Δικαιοσύνης. Κατάρα σε αυτούς που εκμεταλλεύονται χήρες και ορφανά διότι προσπαθούν να διώξουν τον Λαό μακριά από τους Θεούς και να λερώσουν το όνομά Τους. Κατάρα σε αυτούς που επιβάλλουν δυσβάσταχτους φόρους διότι στρέφουν τον Λαό κατά της Πολιτείας των Αθανάτων Θεών.
Η αλληλεγγύη επιβάλλει στον ευκατάστατο Έλληνα να δίνει χρήματα στον πτωχό Έλληνα σε στιγμές ανάγκης, διότι έτσι δοξάζει το Όνομα των Θεών και διατηρεί την συνοχή της Ελληνικής Κοινότητος. Όταν ένας Έλλην είναι άρρωστος τον προσέχουν όλοι οι Έλληνες. Τα ορφανά ελληνόπουλα τα προσέχει όλη η Ελληνική Κοινότητα. Η Ελληνική Κοινότητα προσφέρει εργασία μόνον σε Έλληνα, ποτέ σε μη-Έλληνα. Η Ελληνική Κοινότητα αγοράζει μόνον Ελληνικά προϊόντα, ποτέ ξένα προϊόντα. Όταν υπάρχει εμπορικός ανταγωνισμός με τους μη-Έλληνες, οι Έλληνες συνεργάζονται μεταξύ τους σε επιθετικές αγορές και πωλήσεις ώστε να κατισχύσουν των μη-Ελλήνων.
 Ο καπιταλισμός πρεσβεύει την κυριαρχία του ατόμου ως αποτέλεσμα φυσικής επιλογής και θεωρεί ότι το πάτημα των αδυνάτων είναι δικαιολογημένο. Ο κομμουνισμός πρεσβεύει την ισοπέδωση όλων των ατόμων προς τα κάτω. Η Ελληνική Θρησκεία πρεσβεύει την αλληλεγγύη μεταξύ Ελλήνων και τον θάνατο του ταξικού πολέμου.
Το προικισμένο άτομο στην Ελληνική Κοινότητα πρέπει να αναδεικνύεται και να κατέχει εξουσία αλλά με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιεί την δύναμή του για να προστατεύει τους αδυνάτους Έλληνες. Αυτό σημαίνει δυνατός στην Ελληνική Θρησκεία, προστατεύω τους αδυνάτους.
Συγχρόνως η Ελληνική Κοινότητα πρεσβεύει την κοινωνική αλληλεγγύη με την έννοια ότι ενώ φροντίζει οι προικισμένοι να ανέρχωνται στην ιεραρχική κλίμακα χωρίς να τους εμποδίζουν μαζικές εξισωτικές ιδέες, συγχρόνως φροντίζει όλα τα μέλη της Κοινότητος να έχουν παιδεία, υγεία, ασφάλεια, δωρεάν ή σε πολύ χαμηλές τιμές.
Η καταπίεση των ισχυρών έναντι των αδυνάτων Ελλήνων οδηγεί σε κοινωνικές διαιρέσεις και αναστατώσεις που τις εκμεταλλεύονται οι εχθροί των Ελλήνων. Αυτό αποτελεί έγκλημα κατά των Αθανάτων Θεών, κατά του Ελληνικού Έθνους και κατά της Ελληνικής Θρησκείας. Από την άλλη μεριά η καταπίεση των προικισμένων Ελλήνων από την αδύναμη μάζα οδηγεί σε εκφυλισμό και ήττα καθώς ανέρχονται οι άχρηστοι και νωθροί ως ηγέτες των Ελλήνων, κάτι το οποίο επίσης αποτελεί έγκλημα κατά της Ελληνικής Θρησκείας, κατά του Ελληνικού Έθνους και κατά των Αθανάτων Θεών.

24. Ιερός Πόλεμος
Ο αιώνιος Ιερός Πόλεμος για την επικράτηση της Δικαιοσύνης, για την Ελευθερία, για το γκρέμισμα του σκότους, αποτελεί ύψιστη αξία του Ελληνισμού και της Ελληνικής Θρησκείας.
Ο Ιερός Πόλεμος κατά της απιστίας διεξάγεται καθημερινώς με πολλές μορφές. Ο Ιερός Πόλεμος είναι η πρώτη εντολή που λαμβάνει ένας νέος Ιερεύς. Η αναπαραγωγή και η διάδοση των Ελληνικών ιδεών εμποδίζεται με κάθε μέσον από τους μη-Έλληνες και αυτή η πρόκληση αποτελεί αιτία Ιερού Πολέμου.
Ο αγώνας για επιβίωση του Ελληνικού Έθνους αποτελεί Ιερό Πόλεμο. Ο αγώνας για την σωτηρία του περιβάλλοντος αποτελεί Ιερό Πόλεμο. Ο αγώνας για το γκρέμισμα της τυραννίας σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελεί Ιερό Πόλεμο.
Ο Έλλην έχει μέσα του τον Ιερό Πόλεμο. Είναι το άλλο εγώ του. Έλλην και Ιερός Πόλεμος είναι δύο έννοιες ταυτόσημες.
Ο Ιερός Πόλεμος είναι το μέσον για να δοξαστεί ο Έλλην και να δεχτεί την Ευλογία των Αθανάτων Θεών.   

25. Αιωνιότητα
Η Ελληνική Θρησκεία έχει ως βασική αξία την αθανασία και την αιωνιότητα των Ελλήνων. Όμως η αθανασία και αιωνιότητα γίνεται σε αυτό τον κόσμο και όχι στον άλλο κόσμο. Η συνέχεια και η αιωνιότητα του Ελληνικού Έθνους είναι στην Γη και όχι στον άλλο Κόσμο. Η εκδίκηση και η δικαιοσύνη είναι σε αυτόν τον κόσμο και όχι στον άλλο.
Η Ελληνική Θρησκεία δεν ανέχεται ιδέες που μεταφέρουν συλλογικώς τους Έλληνες σε άλλους κόσμους όπου εκεί θα βρουν δικαιοσύνη και αθανασία. Η αθανασία και η αιωνιότητα εξασφαλίζεται μέσα από την σύνδεση Ψυχής και Αίματος που περνά στην επομένη γενεά Ελλήνων.
Αν οι Έλληνες ακολουθούν τις Εντολές των Θεών τότε κληρονομούν στα παιδιά τους όλα τους τα βιολογικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά, και έτσι το Έθνος συνεχίζει αλώβητο την πορεία του μέσα στον χρόνο. Οι Έλληνες ως άτομα και ως έθνος κοιτάζουν προς τα εμπρός και προς τα πίσω, σε μία ευθεία γραμμή μέσα στον χρόνο. Έτσι εξασφαλίζουν την Αιωνιότητα.
Η Ελληνική Θρησκεία έχει αντιλήψεις περί Ηλυσίων Πεδίων και Άδου αλλά σε καμμία περίπτωση η αναχώρηση προς την άλλη ζωή δεν λύνει τα προβλήματα του Έλληνος και του Ελληνικού Έθνους.
Άλλωστε το δόγμα της μετενσαρκώσεως διδάσκει ότι οι ψυχές κατεβαίνουν από τον άλλο κόσμο και εισέρχονται σε άλλα σώματα. Ξαναζωντανεύουν συνεχώς, δεν μένουν αιωνίως στον άλλο κόσμο.
Η Ελληνική Θρησκεία καταδικάζει απερίφραστα την αυτοκτονία και ωρισμένους πεισιθανάτιους ψευδοφιλοσόφους της Αρχαιότητος και του σήμερα. Οι πεισιθανάτιοι και θανατολάγνοι ψευδοφιλόσοφοι είναι αιρετικοί και εχθροί του Ελληνικού Έθνους. Τότε και τώρα.
Υπάρχουν μόνον δύο εξαιρέσεις: η αυτοκτονία για να αποφύγει ο Έλλην φρικιαστικά βασανιστήρια από τον εχθρό, και η ευθανασία λόγω ανιάτου ασθενείας.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η αυτοκτονία αποτελεί δειλία και οι Ιερείς της Ελληνικής Θρησκείας δεν κηδεύουν τον νεκρό. Ούτε οι συγγενείς του κληρονομούν την περιουσία του ριψάσπιδος της ζωής, ο οποίος στιγματίζεται κοινωνικώς.
Στην ουσία η αυτοκτονία είναι το αντίστοιχο με τον επίγειο αναχωρητισμό των μη-Ελληνικών αιρέσεων. Η αυτοκτονία αποτελεί ουράνιο αναχωρητισμό. Ο αυτόχειρ είναι ο πιό δειλός στρατιώτης της ζωής και του αξίζει όλοι οι Έλληνες να φτύνουν πάνω στο πτώμα του.
Συλλογική αυτοκτονία για το Ελληνικό Έθνος είναι η φυλετική και πολιτιστική ανάμειξη με μη-Έλληνες. Και όσοι αναμειγνύονται φυλετικώς και πολιτιστικώς με μη-Έλληνες διαπράττουν το έγκλημα της αυτοκτονίας. Και αυτό το φρικιαστικό έγκλημα αποτελεί μεγιστάτη προσβολή κατά των Αθανάτων Πατρώων Θεών.   
 Οι μη-Έλληνες διαδίδουν θρησκευτικές θεωρίες που οδηγούν στον επίγειο και στον ουράνιο αναχωρητισμό. Στην ατομική και στην συλλογική αυτοκτονία. Η Ελληνική Θρησκεία δεν έχει κανέναν λόγο να σταματήσει την διάδοση τέτοιων ιδεών μεταξύ των μη-Ελλήνων. Οφείλει να τις διαφημίζει. Ποτέ όμως δεν επιτρέπει την διάδοση τέτοιων εγκληματικών ιδεών στο Ελληνικό στρατόπεδο.
Η αιωνιότητα του Ελληνικού Έθνους βιώνεται σε αυτόν τον κόσμο, από γενιά σε γενιά, και όχι στον άλλο κόσμο.
Αυτό που έχει σημασία στην Ελληνική Θρησκεία δεν είναι τόσο η ατομική σωτηρία και η ατομική αθανασία. Αυτό που έχει σημασία για την Ελληνική Θρησκεία είναι η συλλογική σωτηρία και η συλλογική αθανασία του Ελληνικού Λαού, του Ελληνικού Έθνους. 

1 comment:

  1. Το διεθνιστικό Ελληνικό Έθνος ίπταται

    ειναι λαθος το διεθνιστικο
    διεθνικο ή υπερεθνικο να το πεις
    στο 19

    ReplyDelete