Thursday, December 2, 2021

Το να είσαι αντιεμβολιαστής είναι τίτλος τιμής στον μεσαίωνα που ζούμε

 

Ένα από τα σοβαρότερα λάθη που κάνουν διάφορες συλλογικότητες στο ζήτημα της κορωνο-φόλας είναι να επαναλαμβάνουν ασυλλόγιστα ότι αντιτίθενται μόνον κατά της υποχρεωτικότητος επειδή οι κορωνοφόλες δεν είναι ασφαλείς, είναι νέα σκευάσματα, έχουν πολλές παρενέργειες, κλπ. Ενώ δεν είναι γενικώς κατά των παλαιών εμβολίων, τα οποία είναι τάχα ασφαλή. Με αποτέλεσμα να έχουν χάσει την μάχη πριν κάν αρχίσει. Διότι όταν παραχωρείς οικειοθελώς στον εχθρό το 90% του εδάφους, και μάχεσαι μόνον για το εναπομείναν 10%, έχεις ήδη ηττηθεί.

Πρώτον, το ζήτημα της υποχρεωτικότητος στα λεγόμενα "ασφαλή" εμβόλια έχει επεκταθεί στα μικρά παιδιά. Πριν από αρκετούς μήνες γονείς που δεν ήθελαν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους προκειμένου να τούς επιτραπεί η εγγραφή σε δημόσια σχολεία, έχασαν την μάχη στα καθεστωτικά δικαστήρια. Τα καθεστωτικά δικαστήρια είπαν ότι αν δεν εμβολιαστούν τα μικρά παιδιά, δεν θα γίνουν δεκτά στο σχολείο, ενώ τώρα τους απειλούν και με αφαίρεση της γονικής επιμέλειας.

Εδώ έχουμε πάλι αντιστροφή της λογικής των εμβολίων, όπως και με τις κορωνο-φόλες. "Να εμβολιαστεί το δικό σου παιδί, για να μην κινδυνεύει το δικό μου που είναι εμβολιασμένο".

Και επειδή συνεχώς μακραίνει η λίστα της υποχρεωτικότητος, μικρά παιδάκια θα υποχρεούνται να κάνουν εμβόλια για ασθένειες όπως οι μαγουλάδες που εμείς οι παλαιότεροι τις περάσαμε χωρίς κανένα εμβόλιο, και δεν πάθαμε απολύτως τίποτε, εκτός του ότι αποκτήσαμε εφ' όρου ζωής ανοσία.

Δεύτερον, αν κάποιος γράψει σε μία μηχανή αναζητήσεως no jab-no job , και ψάξει αναρτήσεις πριν το 2020, θα διαπιστώσει ότι ακόμη και σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, το πρόβλημα προϋπήρχε. Χωρίς εμβολιασμό, δεν επιτρεπόταν η εργασία. Δηλαδή είχε ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες το πρόβλημα της υποχρεωτικότητος για τα λεγόμενα παλαιά και "ασφαλή" εμβόλια. Επεβάλλετο σε διάφορες ειδικότητες ο εμβολιασμός για άλλα νοσήματα, αλλιώς έχαναν την δουλειά τους.

Σήμερα, ακόμη και αν υποχωρήσουν οι κυβερνήσεις μετά από λαϊκούς αγώνες στο ζήτημα της υποχρεωτικότητος για τις κορωνο-φόλες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα καταστήσουν υποχρεωτικές άλλες φόλες, πχ για την γρίππη. Το κάνουν ήδη στα μικρά παιδιά του σχολείου, όπως προαναφέραμε.

Σύντομα θα λένε σε έναν εργαζόμενο ότι αν δεν κάνει ό,τι εμβόλιο υπάρχει, δεν θα επιτρέπεται να εργαστεί.

Συνεπώς όσοι κουτοπόνηροι προσπαθούν να απολογηθούν με το γνωστό: "δεν είμαι αντιεμβολιαστής, αλλά έχω πρόβλημα με τα σκευάσματα mRna", κάνουν μία οπή εις το ύδωρ.

Είμαι περήφανος αντιεμβολιαστής διότι αναγνωρίζω ότι η φυσική ανοσία, η υγιεινή διατροφή, η συχνή άσκηση, η γενική καθαριότητα, η οργανωμένη αστική αποχέτευση, ο καθαρός αέρας, το καθαρό νερό, και οι καλές συνθήκες διαβιώσεως, είναι αυτές που αποτρέπουν την εμφάνιση λοιμώξεων.

Και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημά μου με τους εμβολιαστές, είτε των παλαιών δήθεν ασφαλών σκευασμάτων, είτε των μη-ασφαλών νέων κορωνοδηλητηρίων. Συμπεριφέρονται ωσάν να μην υφίσταται ανοσοποιητικό σύστημα. Λες και αν διαπεράσει το σώμα ένας ιός, αμέσως θα πεθάνουν.

Γνωρίζουμε με απόλυτη σιγουριά ότι μας περιβάλλουν εκατομμύρια μικρόβια, και δεν παθαίνουμε απολύτως τίποτε διότι ο οργανισμός μας έχει μάθει να αμύνεται και να συμβιώνει με αυτά τα μικρόβια, χωρίς καμμία ιατρική παρέμβαση.

Το αν ένα μικρόβιο θα καταστεί παθογόνο, και πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αν για παράδειγμα, ο μέσος πολίτης, λόγω φτώχειας, δεν τρέφεται καλώς, είναι δεδομένο ότι θα ενσκήψει λοιμός. Ο λιμός θα μετατραπεί σε λοιμό. Αλλά σε αυτή την περίπτωση κανένα εμβόλιο δεν πρόκειται να σώσει από τον λοιμό, παρά μόνον η βελτίωση της διατροφής.

Όσοι αγνοούν τα ιστορικά δεδομένα, ας ψάξουν στο διαδίκτυο άρθρα και βιβλία υπό τον τίτλο war and diseases. Η στρατιά του Ναπολέοντος στην ρωσσική εκστρατεία υπέστη τρομακτικές απώλειες όχι τόσο από τα ρωσσικά στρατεύματα, όσο από τον τύφο. Το ζήτημα ήταν το μικρόβιο του τύφου, ή οι συνθήκες υπό τις οποίες ζούσαν οι Γάλλοι στρατιώτες;

The Illustrious Dead: The Terrifying Story of How Typhus Killed Napoleon's Greatest Army

Κάτι αντίστοιχο συνέβη στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Όταν για πολλά χρόνια οι στρατιώτες ζούσαν και πολεμούσαν μέσα σε ακαθαρσίες στα χαρακώματα, είναι δεδομένο ότι θα εμφανιζόντουσαν θανατηφόρες λοιμώξεις.

Αν μία κοινότητα ανθρώπων δεν έχει πρόσβαση σε καθαρό νερό, αν δεν διαθέτει αποχετευτικό σύστημα, τί θα της προσφέρει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός;

Αντί να στρουθοκαμηλίζουν οι εμβολιαστές, παλαιών και νέων σκευασμάτων, καλύτερα να μελετήσουν ιστορία των λοιμώξεων και φιλοσοφία της ιατρικής:

https://plato.stanford.edu/entries/medicine/ 

No comments:

Post a Comment