Thursday, March 16, 2017

Η απονομιμοποίηση και η ποινικοποίηση του ΔΝΤ



Πρέπει να απονομιμοποιηθεί το ΔΝΤ στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης. Πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. Πρέπει να συμπεριληφθεί στις διεθνείς τρομοκρατικές οργανώσεις, και όποιες βίαιες πράξεις διαπράττονται εναντίον του, να αποκαλούνται αντι-τρομοκρατικές επιχειρήσεις.

Οι επικεφαλής της τρομοκρατικής οργανώσεως πρέπει να επικηρυχθούν και να καταγραφούν στις λίστες τρομοκρατών. Τα στελέχη της εγκληματικής οργανώσεως πρέπει να θεωρούνται νόμιμοι στόχοι και τα κράτη να διεξάγουνστοχευμένες επιχειρήσεις εξουδετερώσεως (targeted killing) με την χρήση μη-επανδρωμένων αεροπλάνων(drones).

Η οποιαδήποτε συνεργασία χωρών με το ΔΝΤ πρέπει να εκλαμβάνεται ως υπόθαλψη τρομοκρατών και συναυτουργία στην διάπραξη γενοκτονίας με οικονομικά μέσα.

Η αναπαραγωγή τέτοιων αντιλήψεων, θα επιφέρει αλλαγή στο ισοζύγιο της επικοινωνιακής ισχύος και της νομιμοποιήσεως που διαθέτει το ΔΝΤ.

Μαζί με την δημιουργία εναλλακτικών αποθεματικών νομισμάτων, εναλλακτικών διεθνών χρηματοπιστωτικών οργανισμών, και εναλλακτικών τραπεζικών συστημάτων, η οποία θα προσφέρει περισσότερες επιλογές σε λαούς και πολίτες, πρέπει να δημιουργηθεί και ένα εναλλακτικό αφήγημα εις ό,τι αφορά το ΔΝΤ.

Η ληστοσυμμορία του ΔΝΤ προς το παρόν κατέχει το μονοπώλιο στα ειδικά τραβηχτικά δικαιώματα. Δεν επιτρέπεται να κατέχει και το μονοπώλιο των λέξεων και των εννοιών.

No comments:

Post a Comment