Thursday, November 9, 2017

Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την έλλειψη ευαισθησίας της Βρετανίδος πρέσβειρας



Kate Smith @KateSmith: 
Σεβόμαστε την ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όμως, είμαστε βαθύτατα απογοητεύμενοι από την απόφαση να δοθεί άδεια από τη φυλακή σε έναν τρομοκράτη δολοφόνο και συμμεριζόμαστε τον πόνο που προκαλεί η απόφαση αυτή στις οικογένειες των θυμάτων.
...........................................................

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε και μία δήλωση της Βρετανίδος πρέσβειρας για τα εκατομμύρια θύματα Ιρακινών, Συρίων, και Λιβύων πολιτών από τους βρετανικούς τρομοκρατικούς βομβαρδισμούς.

Οι κρατικές βομβιστικές ενέργειες, είναι βομβιστικές ενέργειες. Η κρατική τρομοκρατία, είναι τρομοκρατία. Ο θάνατος αμάχων από κρατικές ένοπλες συμμορίες, είναι θάνατος. 

Μάλλον η κυρία Βρετανίδα πρέσβις δεν γνωρίζει ότι οι βρετανικές κρατικές βόμβες σκοτώνουν αθώους, γι' αυτό περιόρισε τον αποτροπιασμό της στις βομβιστικές ενέργειες της 17Ν.

Αν μάλιστα αναδιφήσουμε στο τρομοκρατικό αποικιακό παρελθόν της Βρετανίας και στα εκατομμύρια ανθρώπων που σφαγιάστηκαν από βρετανικά στρατεύματα για να επιβληθεί η βρετανική αποικιοκρατία, η Βρετανίδα πρέσβις θα πρέπει να ζητά συγγνώμη από την ανθρωπότητα για πολλές δεκαετίες.

Από την ανακοίνωσή της τεκμαίρεται ότι στεναχωρήθηκε επειδή η 17Ν έσπασε το βρετανικό μονοπώλιο στην τρομοκρατία.

Τέλος, θα ήταν ευπρόσδεκτο από τον Ελληνικό Λαό εάν η Βρετανίδα πρέσβις ζητούσε συγγνώμη για τις αμέτρητες τρομοκρατικές ενέργειες που διέπραξε ο Βρετανικός στρατός εις βάρος του Κυπριακού λαού κατά την διάρκεια του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος της ΕΟΚΑ.

No comments:

Post a Comment