Friday, November 17, 2017

Η Ευρώπη ήταν και θα παραμείνει εσαεί εχθρός της Ελλάδος


Όποιος μελετήσει την ευρωπαϊκή ιστορία και όποιος κοιτάξει τον διευρυμένο χάρτη της Μεσογείου, εύκολα θα διαπιστώσει ότι επί αιώνες η Ελλάς κινδυνεύει από τους ευρωπαίους εισβολείς.
Από τα χρόνια της γαλατικής εισβολής μέχρι τα χρόνια του Αλάριχου, από τα χρόνια της ενετοκρατίας μέχρι τα χρόνια της αγγλοκρατίας, οι ευρωπαίοι προσπαθούν να μας κατασπαράξουν.
Είναι απαράδεκτο να υπάρχει έστω και ένας Έλλην που να τρέφει συμπάθεια για την Ευρώπη.
Δεν υπάρχει καλή και κακή Ευρώπη. Υπάρχει ευρωπαϊκή ιστορία που αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι εχθροί της Ελλάδος δεν προέρχονται μόνον από την Ανατολή.
Υπάρχουν θανάσιμοι κίνδυνοι προερχόμενοι από την Δύση και τον Βορρά, που δυστυχώς ένα σημαντικό μέρος του Ελληνικού πληθυσμού επιμένει να τους αγνοεί στο όνομα μίας ανυπάρκτου πολιτισμικής συγγενείας. 

Με εξαίρεση την ΙΕΡΑΚΣ, δεν υπάρχει άλλος πολιτικός φορέας που να χαράσσει υψηλή στρατηγική κατά της Ευρώπης.
Οι συμπαθούντες ή οι ταυτιζόμενοι με την Ευρώπη εθνικιστές, σοσιαλιστές, φιλελεύθεροι, είναι προδότες και ανθέλληνες.
Τα ευρωγιουσουφάκια δεν διαφέρουν σε τίποτε μεταξύ τους. Είτε είναι εθνικιστικά ευρωγιουσουφάκια, είτε φιλελεύθερα ευρωγιουσουφάκια, είτε σοσιαλιστικά ευρωγιουσουφάκια, είναι εχθροί του Ελληνικού Λαού.
Ο αφανισμός των Ελλήνων από την αφομοίωση και την επιμειξία με ευρωπαίους, δεν είναι λιγώτερο επικίνδυνος από τον αφανισμό των Ελλήνων από σφαγές. Οι γενοκτονίες δεν χρειάζεται να είναι αιματηρές.
Μία εθνοκτονία μπορεί να συντελεσθεί καταστρέφοντας τον πολιτισμό και την φυλή ενός λαού, δια της αφομοιώσεως και της επιμειξίας.
Η θέση της ΙΕΡΑΚΣ είναι ότι πρέπει διαρκώς να καλλιεργούμε την αντιπάθεια προς την αφομοίωση και την επιμειξία με τους λευκούς ευρωπαίους.
Αν δεν υπάρχουν λόγοι προστριβών με τους ευρωπαίους, πρέπει να εφεύρουμε.
Πρέπει διαρκώς να μεγεθύνουμε το χάσμα μεταξύ Ελλήνων και ευρωπαίων.
Πρέπει πάση θυσία να ανεγερθεί ένα φυλετικό και πολιτισμικό τείχος μεταξύ Ελλάδος και Ευρώπης, αλλιώς θα μας κατασπαράξει η ευρωπαϊκή ενδοχώρα.
Στα σχολεία πρέπει να διδάσκωνται τα αμέτρητα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι ευρωπαίοι κατά της Ελλάδος από τα αρχαία χρόνια, ώστε να αποκτήσουν αντιευρωπαϊκή συνείδηση οι Έλληνες.
Χωρίς αντιευρωπαϊκά αντανακλαστικά δεν θα επιβιώσουμε ως Έθνος.

Όσοι ελληνόφωνοι ραγιάδες θεωρούν φίλους και συμμάχους τους ευρωπαίους, το πράττουν είτε επειδή αγνοούν την ιστορία και τα συμφέροντα του Ελληνισμού, είτε επειδή δεν θέλουν να πολεμήσουν για να καταστεί η Ελλάς ισχυρό έθνος-κράτος, υποσκελίζουσα τα ευρωπαϊκά κράτη.

No comments:

Post a Comment