Saturday, June 2, 2018

Διαφύλαξη του εθνοκεντρισμού μέσα από τον πολυπολιτισμό


Εδώ και αρκετά χρόνια οι αντεθνικές και εθνομηδενιστικές οργανώσεις στην Ελλάδα καλλιεργούν συμμαχίες και αναπτύσσουν σχέσεις με αλλοεθνείς μειονότητες κατά του "ρατσισμού" και του "φασισμού". 

Με αυτή την τακτική προσπαθούν να ενσωματώσουν τους λαθρομετανάστες στην Ελληνική κοινωνία. Από την άλλη μεριά οι αυτοαποκαλούμενοι πατριώτες εκτός από κλαυθμηρισμούς και συνθήματα τύπου "έξω οι λαθρομετανάστες", δεν έχουν προτάξει μία εναλλακτική στρατηγική.

Θα μπορούσαν να προσεγγίσουν τις αλλοεθνείς μειονότητες μέσα από μία πολυπολιτισμική ματιά. Δηλαδή να τους λένε ότι οι μεγαλύτεροι εχθροί τους είναι όσοι θέλουν να τους αφομοιώσουν, όσοι θέλουν να τους εξελληνίσουν, όσοι θέλουν να αντικαταστήσουν την δική τους κουλτούρα με την Ελληνική, και ότι πρέπει να μισούν όσους θέλουν να αλλοτριώσουν την εθνική τους συνείδηση.

Μία τέτοια προσέγγιση δεν λύνει το πρόβλημα του εποικισμού της Χώρας μας, αλλά ενσταλάσσει στους αλλοεθνείς λαθρομετανάστες ένα είδος self-segregation(αυτο-διαχωρισμού) προκειμένου να αποφευχθεί η φυλετική επιμειξία, που θα αποδειχθεί καταστροφική για τον Ελληνισμό.

Κάτι τέτοιο έγινε στις ΗΠΑ, όπου το δόγμα του πολυπολιτισμού εκπεφρασμένο από αριστερές οργανώσεις οδήγησε αρκετούς ασιάτες, λατινοαμερικανούς, και αφρικανούς να διατηρήσουν την δική τους εθνοφυλετική συνείδηση και κουλτούρα, και να μην θέλουν να αναμειχθούν με τους λευκούς όπως επιτάσσει το δόγμα της Αμερικανικής χοάνης(melting pot). Έτσι δημιούργησαν δικές τους κοινότητες πλήρως διαχωρισμένες από τους λευκούς, ένα είδος αντίστροφου διαχωρισμού(reverse segregation).

Αντί να ζητούν διαχωρισμό οι λευκοί από τους μαύρους, και να κατηγορούνται για ρατσισμό, άρχισαν να ζητούν οι μαύροι διαχωρισμό από τους λευκούς.

Όπως γράψαμε και πιό πάνω, αυτή η τακτική δεν λύνει το πρόβλημα του εποικισμού, αλλά τουλάχιστον δίνει μία προσωρινή λύση στο πρόβλημα της επιμειξίας.

Το Ελληνοκεντρικό κίνημα πρέπει να διαθέτει στρατηγική για οιεσδήποτε πολιτικές συνθήκες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να ενσταλάξει μίσος στους αλλοεθνείς λαθρομετανάστες για όσες ελληνόφωνες αντιρατσιστικές οργανώσεις προσπαθούν να τους αλλοτριώσουν εθνοφυλετικώς και πολιτισμικώς.

1 comment:

  1. σωστο!
    πρεπει εμεις οι ελληνες να παρουμε οσους περισσοτερους εισβολεις μπορουμε με το μερος μας(τουρκαλμπάν, ισλαμιστες, αραπηδες κ.λ.π )και να τους στρεψουμε εναντιον των συμμαχων τους αριστερων αναρχοκομουνιστων, φιλελεφτ και λιμπεραλιστων

    ReplyDelete