Monday, January 28, 2019

Ο μεγαλύτερος εχθρός του Λαού και της εθνοκοινωνικής επαναστάσεως είναι οι καθεστωτικοί οργανωτές διαδηλώσεων



Μία σειρά άρθρων από την εποχή των "αγανακτισμένων", που εξηγούν τον βρώμικο ρόλο των καθεστωτικών οργανωτών συλλαλητηρίων, οι οποίοι αποσκοπούν εξ αρχής στην ελεγχόμενη εκτόνωση των αντιδράσεων του Ελληνικού Λαού, είτε στα μνημόνια, είτε στην συμφωνία των Πρεσπών. 

Δυστυχώς τα παθήματα, δεν έγιναν μαθήματα.


Τα άρθρα καυτηριάζουν τα λάθη στις αντιλήψεις και τις τακτικές των αντικαθεστωτικών πολιτών, οι οποίοι θέλουν να εξεγερθούν αλλά καταλήγουν στο να εξαπατώνται και να πατρονάρονται από καθεστωτικούς οργανωτές διαδηλώσεων, που εξ αρχής έχουν σκοπό να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις.

Αν κάποιος δεν έχει χρόνο να διαβάσει όλα τα άρθρα, η ουσία είναι η εξής:

Το κατοχικό καθεστώς είτε ανέχεται, είτε δημιουργεί οργανωτές διαδηλώσεων οι οποίοι εξ αρχής έχουν σκοπό να ελαχιστοποιήσουν τις λαϊκές αντιδράσεις. Οι συγκεκριμένοι οργανωτές εξ αρχής καταδικάζουν την βία, εννοείται την λαϊκή βία και ποτέ την καθεστωτική. Και καλούν τον Λαό να απομονώσει τα ακραία (επαναστατικά) στοιχεία, ώστε να μπορούν ελεύθερα να μολύνουν την λαϊκή συνείδηση με την ακραία δουλική τους υποταγή στο κατοχικό καθεστώς.

Το βασικό πρόβλημα των συγκεκριμένων οργανωτών διαδηλώσεων είναι οι διαδηλωτές να αναγνωρίσουν εκ προοιμίου το πολιτικό, νομοθετικό, δικαστικό, αστυνομικό μονοπώλιο της κατοχικής ληστοσυμμορίας, και ο κόσμος να εκφράζεται μέσα στα ιδεολογικά όρια που έχει χαράξει το μισελληνικό καθεστώς. Ποτέ πέρα και πάνω από αυτά τα όρια.

Όποιος έχει δεχθεί κτυπήματα από τα ΜΑΤ, και μισεί κυρίως τους πραιτωριανούς, κάνει λάθος στην ιεράρχηση του εχθρού. Ο μεγαλύτερος εχθρός του Λαού είναι οι συγκεκριμένοι οργανωτές διαδηλώσεων. Είναι οι μεγαλύτεροι προδότες και εχθροί του Λαού. Διότι εξ αρχής αποσκοπούν στον κατευνασμό των λαϊκών αντιδράσεων, και στον σταδιακό εκφυλισμό των διαδηλώσεων. Αυτοί δένουν χειροπόδαρα τον Ελληνικό Λαό. Αυτοί τον αφοπλίζουν ιδεολογικώς και οργανωτικώς, ώστε μετά οι πραιτωριανοί να τον κτυπούν αλύπητα, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Όποιος συμμετέχει σε συλλαλητήρια με την λογική, "εγώ πάω για την Μακεδονία μας, όχι για τους ομιλητές", μετά να μην παραπονείται για τις απανωτές ήττες που υφίσταται το λαϊκό κίνημα.

Οι οργανωτές και οι ομιλητές συλλαλητηρίων είναι αυτοί που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τα όρια των αντιδράσεων, και χαράσσουν στρατηγική για τα επόμενα βήματα.

Όσοι πολίτες ανέχονται καθεστωτικούς ψευτοπατριώτες να οργανώνουν κατ' επανάληψιν αποτυχημένα συλλαλητήρια, τα οποία εξ αρχής έχουν σχεδιάσει να διαλυθούν αμέσως και ησύχως, έχουν σοβαρό μερίδιο ευθύνης για την ήττα.

No comments:

Post a Comment