Tuesday, May 2, 2023

Ο ορατός κίνδυνος εκμητσοτακισμού της πολιτικής μας ζωής

  

Η πρόσφατη απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές μη αρεστών κομμάτων στην μνημονιακή Ελλάδα, σίγουρα οδηγεί στον εκμητσοτακισμό της πολιτικής ζωής.

Η σφραγίδα του Αρείου Πάγου στην συνταγματική εκτροπή απλώς επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη σε μία αποικία χρέους. Η ηγεσία του Αρείου Πάγου κατά πλειοψηφία προτίμησε τον αυτοεξευτελισμό. Δικαίωμά της. Δικαίωμα και του Λαού να την θεωρεί ανύπαρκτη, ανούσια, υποταγμένη, εξαρτημένη.

Ο κίνδυνος να τεθούν εκτός νόμου στο μέλλον κόμματα της άλλης πλευράς, είναι πλέον ορατός. Οποιοδήποτε κόμμα απειλεί την μητσοτακική χούντα θα τίθεται εκτός νόμου, ασχέτως ιδεολογίας.

Όμως αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει όλους τους πατριώτες είναι αυτή η εξέλιξη να λειτουργήσει ως δίκοπο μαχαίρι. Να καταστεί προεκλογικό σύνθημα από όλα τα αντιμνημονιακά και πατριωτικά ιδεολογικά ρεύματα το να τεθεί εκτός νόμου η ΝΔ.

Το πραξικόπημα που εξύφανε ο υπαρκτός μητσοτακισμός, πρέπει να γυρίσει σαν μπούμπερανγκ και να πλήξει την ΝΔ. Πρέπει να γίνει η ταφόπλακα της ΝΔ. Κανένα κόμμα δεν πρέπει να θεωρεί την ΝΔ ως νόμιμο πολιτικό σχηματισμό. Όλες οι συλλογικότητες πρέπει να προβλέπουν εν είδει αυτοεκπληρούμενης προφητείας ότι μία μέρα θα απαγορευτεί η κάθοδος στις εκλογές της ΝΔ.

Αλλιώς ο εκμητσοτακισμός της πολιτικής ζωής θα μονιμοποιηθεί ως καθημερινή δυστοπία.

Για να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί, δεν φταίει μόνον ο Μητσοτάκης για την κοινοβουλευτική χούντα που έχει επιβληθεί στην χώρα.

Ευθύνεται και ένα σημαντικό ποσοστό πολιτικοποιημένων ατόμων, που από το 2010 δεν ήθελε με τίποτε την Επανάσταση. Επεδίωκε πάντοτε την πολιτική δράση μέσα στα προκαθορισμένα νομικά όρια της μνημονιακής ληστοσυμμορίας, του ανθελληνικού κυνοβουλευτισμού, και της μισελληνικής δειμοκρατίας.

Μόνο που τα νομικά όρια καθορίζονται μονομερώς από τον εχθρό, και διαρκώς συρρικνώνονται έτσι ώστε να στενεύουν τα περιθώρια νομίμου πολιτικής δράσεως.

Αυτό το ανοσιούργημα διέπραξαν οι ζητωπατριώτες της νομιμοφροσύνης. Δίδαξαν στον Λαό τον καθεστωτικό και νομικίστικο ραγιαδισμό. Μόλις ο εχθρός έκραζε, "όχι στην βία", αμέσως οι νομιμόφρονες αντιμνημονιακοί πολίτες έβαζαν την ουρά στα σκέλια.

Ορίστε πού οδήγησε ο νομικίστικος ραγιαδισμός και η μνημονιακή νομιμοφροσύνη. Το να μην επιτρέπεται να κατέλθουν σε εκλογές, κόμματα τα οποία όχι μόνον δεν είναι επαναστατικά, αλλά απλώς διαφέρουν κατά ωρισμένες βαθμίδες από την ΝΔ.

Όταν οι τύραννοι σου φράζουν τον δρόμο προς την εξουσία με νόμιμα μέσα, δεν σου μένει άλλη επιλογή από το να καταφεύγεις στην μη νόμιμη δράση. Αλλιώς δεν θα γινόταν ποτέ καμμία επανάσταση. Θα ζούσαμε ακόμη στην τουρκοκρατία.

No comments:

Post a Comment