Tuesday, May 2, 2023

Η Βρετανία σταδιακώς μετατρέπεται σε αποικία της Ινδίας

  

Η διαδικασία αποικισμού έχει αντιστραφεί. Ο πρωθυπουργός Rishi Sunak είναι παιδί Ινδών μεταναστών, ενώ ο πρωθυπουργός της Σκωτίας Humza Yousaf είναι παιδί Πακιστανών μεταναστών.

Όπως κάποτε η Ινδία είχε Βρετανούς κυβερνήτες και εισήγαγε βρετανικά ήθη και έθιμα, τώρα η Βρετανία έχει Ινδούς κυβερνήτες και εισάγει ινδικά ήθη και έθιμα.

Η Ινδία έχοντας αντιληφθεί ότι η (λαθρο)μετανάστευση αποτελεί γεωπολιτικό όπλο διεισδύσεως και κατοχής μίας χώρας, ενθαρρύνει μεταναστευτικές ροές όπως κάνει και το Μεξικό στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ.

Στο μέλλον, μερικές νότιες πολιτείες των ΗΠΑ θα ζητήσουν την απόσχισή τους, και την ένωσή τους με το Μεξικό, λόγω δημογραφικής και πολιτισμικής συνάφειας με το Μεξικό.

Η (λαθρο)μετανάστευση έχει αποδειχτεί εξαίσιο εργαλείο για την αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων στην παγκόσμια πολιτική σκακιέρα. Οι χώρες που το αντιλαμβάνονται όπως η Ινδία, το Πακιστάν, και το Μεξικό, σε λίγες δεκαετίες θα έχουν μετατρέψει σε αποικίες ή προτεκτοράτα τους πρώην αποικιοκράτες.

Σε ευρύτερο επίπεδο η Ευρώπη μετατρέπεται σταδιακώς σε Αφρικανική και Ασιατική αποικία, λόγω δημογραφικής υπεροπλίας των εξωευρωπαϊκών χωρών. Και αυτό φαίνεται καθημερινώς όσο ανέρχονται στους ευρωπαϊκούς εξουσιαστικούς θώκους άτομα που έχουν μη-ευρωπαϊκή καταγωγή.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να έχει το τέλος της Ευρώπης. Πρέπει πάση θυσία να απεξαρτηθεί πλήρως από την ΕΕ, και να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο, μακριά από την ευρωπαϊκή ενδοχώρα.

No comments:

Post a Comment