Tuesday, September 12, 2017

Ελληνική Θρησκεία και βιολογική υπόσταση του Ελληνισμού



Έχουμε ξαναπεί ότι κάποιοι εξομοιάζουν τον Ελληνισμό με το σουβλάκι. Άλλος απορρίπτει την θρησκευτική του συνιστώσα, άλλος απορρίπτει την βιολογική του συνιστώσα, άλλος απορρίπτει την νομισματική του συνιστώσα, άλλος απορρίπτει την εδαφική του συνιστώσα, άλλος απορρίπτει την γλωσσική του συνιστώσα. Διαμορφώνουν έναν Ελληνισμό όπως ταιριάζει στην ατομική τους προτίμηση.

Ένα κωμικοτραγικό φαινόμενο της σύγχρονης Ελλάδος είναι να βλέπουμε φυλετιστές χριστιανούς και αντιφυλετιστές εθνικούς.

Εκτός από την κριτική στους χριστιανούς, θα πρέπει λοιπόν να ασχοληθούμε και με τα του οίκου μας.

Επειδή αρκετοί Έλληνες στο θρήσκευμα προέρχονται από την Αριστερά και συγχρόνως αντιπαθούν τον ναζισμό, στο ζήτημα του εποικισμού της Πατρίδος μας, αναβλύζουν από την ψυχή τους αρρωστημένα «ανθρωπιστικά» συναισθήματα.

Αλλά κάνουν και ένα βήμα παραπέρα: αρνούνται την βιολογική κληρονομιά του Λαού μας. Θεωρούν ότι όσοι μιλούν υπέρ της φυλής, είναι εξ ορισμού νεοναζί, φασίστες κλπ.

Αν δεχτούμε την άποψη της συγκεκριμένης τάσεως, το κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας, θα πρέπει να δηλώσει δημοσίως ότι δεν υφίστανται βιολογικοί νόμοι κληρονομικότητος. Πράγμα σαφώς ανόητο.

Αν δεχτούμε την άποψη της συγκεκριμένης τάσεως, το κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας θα πρέπει να δηλώσει ευθαρσώς ότι αν οι Ελληνίδες κάνουν παιδιά με μαύρους και οι Έλληνες με ασιάτισες, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με αυτό της ενδογαμίας Ελλήνων και Ελληνίδων, ήτοι δεν πρόκειται να παρατηρήσουμε καμμία διαφορά στο πολιτιστικό και βιολογικό μέλλον του Ελληνισμού. Πράγμα σαφώς γελοίο.

Αν δεχτούμε την άποψη της συγκεκριμένης τάσεως, το κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας θα πρέπει να δηλώσει ευθαρσώς ότι η βιολογική ανθρωπολογία, η εθνολογία, και το DNA δεν έχουν καμμία απολύτως επιστημονική αξία στην αξιολόγηση και στην εξέλιξη των λαών. Πράγμα σαφώς ανιστόρητο, το οποίο θα μας κατέτασσε διεθνώς ως μία μονοθεϊστική αίρεση όπως ο χριστιανισμός, ο οποίος αφώρισε τα μαθηματικά και την ιατρική. Θα ήμασταν η πρώτη εθνική θρησκεία που θα "αφώριζε" την βιολογική ανθρωπολογία.

Αν δεχτούμε την άποψη της συγκεκριμένης τάσεως, το κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας θα πρέπει να δηλώσει ευθαρσώς ότι οι Πρόγονοί μας όχι μόνον ηρνούντο την ευγονική, και κακώς τους αποδίδεται ο όρος και η συγκεκριμένη πρακτική, αλλά και ότι πχ οι Σπαρτιάτες ήταν φανατικοί αντιρατσιστές. Πράγμα σαφώς κωμικό.

Ας δούμε τώρα τις «ανθρωπιστικές» αντιλήψεις ωρισμένων Ελλήνων στο θρήσκευμα, οι οποίοι μιλούν για κακόμοιρους πρόσφυγες, μετανάστες κλπ. Ας δούμε τα θρησκευτικά αποτελέσματα αυτών των αντιλήψεων στην Χώρα μας.

Μέσα σε 25 χρόνια (1990-2015, μαχχ) έχει αλλάξει άρδην η αναλογία μονοθεϊστών-πολυθεϊστών στην Ελλάδα.

Ενώ τα τελευταία 25 χρόνια ένα σημαντικό ποσοστών χριστιανών επανήλθε στην Ελληνική Θρησκεία, συγχρόνως αυξήθηκε κατακόρυφα το ποσοστό των μονοθεϊστών εν Ελλάδι εξ αιτίας της εισβολής λαθροεποίκων.

Η αύξηση του ποσοστού των μονοθεϊστών στην Χώρα μας δεν φαίνεται να απασχολεί τους «ανθρωπιστές» της Ελληνικής Θρησκείας. Από την συμπεριφορά τους τεκμαίρεται ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε. Φαίνεται ότι η συμβουλή που δίνουν στον Λαό μας είναι να παραμένει απαθής στο εποικισμό της Χώρας μας, διότι άλλως κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε νεοναζί.

Πώς μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος έναν Έλληνα στο θρήσκευμα ο οποίος αδιαφορεί για την κατακόρυφη άνοδο του μονοθεϊσμού στην Χώρα μας λόγω λαθρομεταναστεύσεως; ηλίθιο; αμόρφωτο; ανιστόρητο; ανεύθυνο; άτομο με ψυχοπαθολογικά ενοχικά συμπλέγματα; Όλα αυτά μαζί;

Όσοι Έλληνες στο θρήσκευμα θέλουν να παριστάνουν τους ανθρωπιστές, να το κάνουν με δική τους ατομική ευθύνη, χύνωντας το δικό τους αίμα, και όχι το αίμα όλων των Ελλήνων. Μπορούν να πάνε στην Αφρική, στην Μέση Ανατολή, ή στην Ασία, και εργαζόμενοι για κάποια διεθνιστική ΜΚΟ, να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα συμπλέγματά τους.

Όταν όμως ο Ελληνισμός κινδυνεύει από βιολογικό αφανισμό λόγω εκτρώσεων, φυλετικής επιμειξίας, και εποικισμού, είναι αδιανόητο να αδιαφορούν για την κατακόρυφη ποσοστιαία μείωση της απηχήσεως που έχει η Ελληνική Κοσμοαντίληψη επί Ελληνικού εδάφους.

Τα εκατομμύρια των αλλοφύλων και αλλοεθνών εισβολέων δεν ασπάζονται, και δεν πρόκειται ποτέ να ασπαστούν την Ελληνική Κοσμοαντίληψη.

Εκτός και αν οι «ανθρωπιστές» της Ελληνικής Θρησκείας ταυτίζωνται με διεθνιστικές αντιλήψεις σαν αυτές που εκφράζουν αρκετοί χριστιανοί, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι, "Αν βαπτίσουμε τους μετανάστες και τους κάνουμε ορθοδόξους, δεν θα υπάρχει πρόβλημα για την Ελλάδα".

Ελπίζουμε να μην υπάρχουν αρκετοί Έλληνες στο θρήσκευμα που να πιστεύουν στα σοβαρά τέτοιες ανοησίες, ότι τάχα θα εξελληνίσουμε τις αλλόφυλες ορδές εποίκων που εισβάλλουν στην Χώρα μας. Διότι τότε δεν μιλάμε για Έλληνες στο θρήσκευμα με τους οποίους έχουμε κάποιες ιδεολογικές διαφορές, αλλά για μασκαρεμένους εχθρούς του Ελληνισμού.

Αν υπάρχει κάτι που μας ξεχωρίζει τελείως από τους μονοθεϊστές είναι ο σεβασμός μας στην διαφορετικότητα(πολιτισμική, εθνολογική, γλωσσική κλπ). Είναι αδιανόητο λοιπόν, Έλληνες στο θρήσκευμα να αδιαφορούν για την ελληνική βιολογική διαφορετικότητα κρυπτόμενοι όπισθεν αντιναζιστικών κραυγών.

1 comment:

  1. μακαρι να ειχαμε το παθος των εξισλαμισμενων γενιτσαρων
    FREE GREEK PONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ριζουντα KARADENIZ

    https://www.youtube.com/watch?v=TZmAAXI5NKQ

    ReplyDelete