Monday, October 2, 2017

Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. υποστηρίζει την ανεξαρτησία της Καταλονίας




Για τα έκτροπα στην Καταλονία μεγάλο βαθμό ευθύνης φέρει ο Καταλανός πρόεδρος Carles Puigdemont, ο οποίος πάσχοντας από εγκληματική αφέλεια νόμιζε ότι μπορεί να αποσχιστεί η χώρα του με ένα απλό δημοψήφισμα.

Δεν φρόντισε να προετοιμάσει ψυχολογικώς τους Καταλανούς για ενδεχόμενη εισβολή της ομοσπονδιακής αστυνομίας στα εδάφη της Καταλονίας, ούτε είχε έτοιμο σχέδιο παλλαϊκής αμύνης. Ήθελε να παραστήσει τον Γκάντι. Δεν σκέφτηκε ότι ο Ραχόι θα ήθελε να παραστήσει τον Φράνκο.

Αν δεν κηρύξει την Καταλονία σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, και αν δεν απαιτήσει τον άμεσο εξοπλισμό όλου του Καταλανικού λαού, ανεξαρτησία δεν πρόκειται να του παραχωρήσει ο Ραχόι.

Στην πολιτική δεν κερδίζει όποιος έχει δίκιο, αλλά όποιος διαθέτει ισχύ. Ο Puigdemont νόμιζε ότι αρκεί το δίκαιο. Ακόμη και αν επέτρεπε ο Ραχόι να διεξαχθεί ομαλώς το δημοψήφισμα, μετά δεν θα αναγνώριζε την ισχύ του. Θα ηρνείτο την υλοποίησή του.

Για να γίνει η Καταλονία ανεξάρτητο κράτος, μεταξύ άλλων χρειάζεται ένοπλες Καταλονικές δυνάμεις. Αν ο Puigdemont δεν έχει το σθένος να εξοπλίσει άμεσα τον Καταλανικό λαό ώστε να αντιμετωπίσει τα ομοσπονδιακά στρατεύματα, καλύτερα να μην παίζει με την φωτιά.

Η αυτονομιστική κυβέρνηση της Καταλονίας πρέπει να προκηρύξει άμεση και μονομερή ανεξαρτησία της χώρας

Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναλάβει τα εγκληματικά λάθη της Βρετανικής κυβερνήσεως με το Brexit, το οποίο στην ουσία έχει ακυρωθεί. Η Τερέζα Μέι και οι ευρω-γραφειοκράτες αποσκοπούν σε διαρκή αναβολή της εξόδου από την ΕΕ και σε ατέρμονες διαπραγματεύσεις.

Ο Ραχόι προτάσσει το δόλωμα του "διαλόγου" με σκοπό να εγκλωβίσει τους Καταλανούς σε ατέρμονες συζητήσεις, οι οποίες στην καλυτέρα των περιπτώσεων θα καταλήξουν σε ωρισμένες μικρο-παραχωρήσεις προς τους αυτονομιστές από την ομοσπονδιακή ισπανική κυβέρνηση.

Μόνον η άμεση και μονομερής ανακήρυξη εθνικής ανεξαρτησίας της Καταλονίας θα προξενήσει μη-αναστρέψιμες πολιτικές εξελίξεις.

Ως Έλληνες, μας ενδιαφέρει άμεσα η ανεξαρτησία της Καταλονίας. Σε ένα ευρύτερο ελληνικό γεωπολιτικό σχέδιο για την δημιουργία της Μεγάλης Ελλάδος, μας ενδιαφέρει πρώτα απ' όλα να διασπαστεί η ΕΕ. Επίσης μας ενδιαφέρει να τεμαχιστούν τα μεγάλα κράτη της Ευρώπης, ειδικώς η Γερμανία και Γαλλία, ώστε να αναχαιτιστεί ο ηγεμονικός και ιμπεριαλιστικός τους ρόλος. 

Εις ό,τι αφορά την Ισπανία και την Ιταλία, δύο πολυεθνικά κράτη, μας ενδιαφέρει να μειωθεί η επικράτειά τους, αφ' ενός διότι αποτελούν εμπόδιο στην δημιουργία ενός μεγάλου Ελληνικού μεσογειακού κράτους, αφ' ετέρου η σημερινή Ιταλία κατέχει Ελληνικά εδάφη και πληθυσμούς.

Ο λόγος που επιμένουμε τόσο πολύ στην ανεξαρτησία της Καταλονίας είναι διότι θέλουμε να προλάβουμε την νεοελληνική ακροδεξιο-φασιστο-ευρωλαγνική ηλιθιότητα στην περίπτωση αποσχίσεως της Σικελίας ή της Βενετίας. 

Επειδή είμαστε σίγουροι κατά 100% ότι οι ακροδεξιο-εθνικιστο-αμόρφωτοι ελληνόφωνοι ευρωλάγνοι έχουν την ΙΔΙΑ ακριβώς αρνητική θέση για την απόσχιση της Σικελίας, όπως έχουν για την Καταλονία. Θα αρχίσουν την κινδυνολογία: "Και αν μετά αποσχιστεί η Κρήτη και η Θράκη;". Την στιγμή που οι Αδελφοί μας Σικελοί θα επιζητούν την ανεξαρτησία τους από την Ιταλία, οι ελληνόφωνοι Φρανκιστές και Ραχοϊστές θα ανακαλύπτουν εβραϊκές, μασονικές, και κομμουνιστικές συνωμοσίες πίσω από το κίνημα ανεξαρτησίας των Αδελφών μας Σικελών.

Είναι βέβαιο ότι αν οι αντίφα και το Ισραήλ υποστηρίξουν την απόσχιση της Σικελίας από την Ιταλία, οι ελληνόφωνοι υποστηρικτές του Φράνκο και του Ραχόι, θα σταθούν απέναντι στους Σικελούς Αδελφούς μας.

Λειτουργούν σαν αυτόματα. Σε ένα ζήτημα, ψάχνουν πρώτα να βρούν ποιός είναι αριστερός ή εβραίος. Άν το ανακαλύψουν, αυτομάτως υποστηρίζουν την αντίθετη θέση. Φυσικομαθηματικές έννοιες όπως συνάρτηση πολλαπλών μεταβλητών, τούς είναι τελείως άγνωστες.

Αν οι σιωνιστές υποστηρίξουν την διάλυση της Τουρκίας βάσει του παλαιού σχεδίου Υinon, αυτομάτως θα ταχθούν κατά της αποσχίσεως των εθνοτήτων της Τουρκίας επειδή θα υποκινούνται από τον σιωνισμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Άγγλοι παρ' ότι επί αιώνες υποστήριζαν αναφανδόν την εδαφική ακεραιότητα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας ως αντίβαρο στην Ρωσσική αυτοκρατορία, στην διάρκεια του πρώτου παγκοσμίου πολέμου ξεσήκωσαν τις αραβικές φυλές και τις εξόπλισαν για να πολεμήσουν τους Τούρκους, επειδή η Τουρκία είχε συμμαχήσει με την Γερμανία του Κάιζερ.

Σε αυτό το σχέδιο έπαιξαν ρόλο και οι σιωνιστές διότι ήθελαν να δημιουργήσουν το δικό τους κράτος στην Παλαιστίνη. Μήπως θα πρέπει να λυπούμαστε για την διάλυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας επειδή την υποκίνησαν Άγγλοι και σιωνιστές;

Ζήτημα εμφυλίου πολέμου στην Ισπανία δεν τίθεται. Δεν υφίσταται εμφύλιος πόλεμος μεταξύ δύο διαφορετικών εθνοτήτων. Είναι σαν λέει κάποιος ότι στους πολέμους μεταξύ Αμερικανών και Ινδιάνων, έγινε εμφύλιος! Ή ότι στους πολέμους μεταξύ Άγγλων και Σκωτσέζων έγινε εμφύλιος! Ή ότι στους πολέμους μεταξύ Άγγλων και Ιρλανδών έγινε εμφύλιος! 

Υπάρχουν πολυεθνικά, ομοσπονδιακά κράτη όπως η Βρετανία, όπως η Ισπανία, όπως η Γαλλία, όπως η Ρωσσία, όπως η Τουρκία, που έχουν καθυποτάξει διαφορετικές εθνότητες. Η βίαιη απόσχιση από ένα τέτοιο κράτος, δεν ονομάζεται εμφύλιος πόλεμος. Ονομάζεται πόλεμος ανεξαρτησίας. 

Αλλιώς θα καταλήξουμε στο γελοίο συμπέρασμα ότι το 1821 έγινε εμφύλιος πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και Οθωμανών. Ή ότι ο σημερινός πόλεμος μεταξύ Κούρδων και τουρκικού κράτους είναι εμφύλιος! Ο πόλεμος μεταξύ Σέρβων και Κροατών κατά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας δεν ήταν εμφύλιος, όπως δεν ήταν εμφύλιος ο πόλεμος αποσχίσεως των Αλβανών του Κοσόβου από την Σερβία. Οι Αλβανοί δεν είναι Σλάβοι-Σέρβοι.

No comments:

Post a Comment