Saturday, May 23, 2020

Οι Έλληνες στο θρήσκευμα πρέπει να ενσωματώσουν ανταγωνιστικές, ηγεμονικές, και συγκρουσιακές αντιλήψεις, αν θέλουν να επιβιώσουν



Ένα από τα πολλά εγκλήματα που διέπραξαν οι διάφορες "ελληνοκεντρικές" οργάνωσεις, οι οποίες εμφανίστηκαν στα τέλη του 20ου χριστιανικού αιώνος, ήταν να κατασκευάσουν έναν μαλθακό και ειρηνικό Ελληνισμό, που ταίριαζε απολύτως στην δική τους διεφθαρμένη ψυχοσύνθεση.

Έναν άχρωμο και άοσμο Ελληνισμό με περιπάτους, συμπόσια, αμπελοφιλοσοφίες, εκδρομές, και άνευρα μνημόσυνα. Έναν ηττοπαθή και εσωστρεφή Ελληνισμό, που στα δικά τους μάτια εκπροσωπούσε την αυθεντική συλλογική ταυτότητα των (ηττημένων) Ελλήνων.

Σε αρκετές περιπτώσεις εύρισκαν ιδεολογικά ερείσματα από περιόδους παρακμής του Ελληνισμού, κυρίως την περίοδο της ρωμαιοκρατίας, για να δικαιολογήσουν την αποχαύνωσή τους, και κυρίως την ισόβια υποταγή τους στην ρωμιοσύνη.

Ουδέποτε κατέθεσαν ανταγωνιστικά πολιτικά προτάγματα, ουδέποτε απαίτησαν και ουδέποτε αγωνίστηκαν για να οικοδομηθούν ξεχωριστά δικαστήρια, ξεχωριστοί βρεφονηπιακοί σταθμοί και σχολεία, ξεχωριστά νοσοκομεία, μμε, τράπεζες, που να διαφυλάσσουν και να αναδεικνύουν την ξεχωριστή ταυτότητα των Ελλήνων, στο θρησκευτικό, πολιτισμικό, οικονομικό, δημογραφικό, επικοινωνιακό, εκπαιδευτικό, δικαστικό πεδίο. Κάτι που οι μονοθεϊστές το κάνουν συνεχώς, ιδίως οι σημερινοί ισλαμιστές.

Το μόνο που δίδασκαν στους οπαδούς τους, ήταν ο κλαυθμηρισμός, η ηττοπάθεια, και τα χαμένα μεγαλεία.

Γι΄αυτό ουδέποτε απεδέχθησαν στις τάξεις των ανταγωνιστικές και συγκρουσιακές θεωρίες.

Ουδέποτε απεδέχθησαν την έννοια του θρησκευτικού ανταγωνισμού. Τους άρεσε και τους βόλευε μία εξωραϊσμένη αντίληψη περί Αρχαίος Ελλάδος όπου δεν υφίστανται θρησκευτικοί πόλεμοι με αλλοεθνείς. "Στον Ελληνισμό δεν υπάρχουν δόγματα και θρησκευτικοί πόλεμοι όπως στο ισλάμ και στον χριστιανισμό", είναι η μόνιμη επωδός τους.

Οπότε έλυσαν δια παντός το πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνισμού έναντι των αβρααμικών αιρέσεων, με την περίφημη "στρατηγική" του Καραγκιόζη: "θα με δείρει, θα κουραστεί, θα ιδρώσει, θα αρρωστήσει, και στο τέλος θα πεθάνει".

Προφανώς για να συγκαλύψουν την άρνησή τους να συγκρουστούν με τις σύγχρονες μονοθεϊστικές αιρέσεις, κατασκεύασαν έναν στατικό και παράλυτο Ελληνισμό. Αφού στα προχριστιανικά χρόνια ο Ελληνισμός δεν διεξήγαγε θρησκευτικούς πολέμους, άρα εσαεί απαγορεύεται να διεξάγει θρησκευτικούς πολέμους.

Προκειμένου να ενσταλάξουν στους οπαδούς των την ηττοπάθεια, απωθούν κάθε έννοια συγκρούσεως και ανταγωνισμού. Για τους "ελληνοκεντρικούς" καραγκιόζηδες "εθνικούς" δεν υφίσταται η έννοια του πχ πολιτισμικού ανταγωνισμού, και των πχ δημογραφικών συγκρούσεων. Διότι κάτι τέτοιο τάχα είναι ναζιστικό, και οδηγεί σε εθνοκαθάρσεις κλπ, κλπ.

Και σύμφωνα με την αρρωστημένη τους αντίληψη, δεν θα πρέπει να υφίσταται ούτε δημογραφικός ανταγωνισμός μεταξύ εθνοτήτων, ούτε πολιτικός, ούτε στρατιωτικός, ούτε οικονομικός, άρα ούτε θρησκευτικός. Και αν συμβαίνει, κακώς συμβαίνει. Και κάτι τέτοιο δεν συνάδει με τον ουτοπικό Ελληνισμό που έχουν κατασκευάσει στο μυαλό τους.

Οπότε έννοιες όπως δημογραφική μηχανική, αναπαραγωγική απομόνωση, αναπαραγωγικός ανταγωνισμός, εξελικτική ανταγωνιστική αναπαραγωγή, δεν εμφανίζονται στον εννοιολογικό τους ορίζοντα, διότι κάτι τέτοιο θα τους προκαλούσε κλονισμό, ίσως και ορισμένες θρομβώσεις στα σκουριασμένα τους μυαλά. (ethnic competitive reproduction, evolutionary competitive breeding, reproductive isolation, reproductive competition)

Από την στιγμή που δεν υπάρχει γι' αυτούς και ούτε επιτρέπεται να υπάρξει θρησκευτικός ανταγωνισμός στον οποίο η Ελληνική Θρησκεία οφείλει να μάχεται για την επιβίωση τής, τότε γιατί να δεχθούν τον δημογραφικό ανταγωνισμό προκειμένου να επιβιώσει βιολογικώς ο Ελληνικός Λαός;

Και κατ' επέκταση γιατί να υπάρχουν πολιτισμικές συγκρούσεις, για τις οποίες ο Ελληνισμός οφείλει να προετοιμάζεται; Δεν είναι καλύτερα να περιορίζεται σε συμπόσια, εκδρομές, και μνημόσυνα για την Αρχαία Ελλάδα;

Οι "ελληνοκεντρικές" οργανώσεις κατάφεραν να μην πάρουν ανοικτή θέση ούτε για το εθνικό νόμισμα. Γιατί να εμπλακούν σε νομισματικούς πολέμους; Αφού με ένα συμπόσιο, μερικούς ύμνους, και ένα "ευοί ευάν", επιλύουν όλα τα προβλήματα, σπρώχνοντάς τα κάτω από το χαλί.

Συγκρίνοντας λανθασμένως και εσκεμμένως διαφορετικές εποχές όπου ο Ελληνισμός ήταν κυρίαρχος με εποχές που είναι υπόδουλος, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι συγκρούσεις, οι ανταγωνισμοί, και οι πόλεμοι, είναι αποκλειστικό γνώρισμα των αβρααμικών αιρέσεων. Έτσι εκλογίκευσαν τον συλλογικό ραγιαδισμό με αρχαιοελληνικό προσωπείο.

Την ίδια στιγμή έχουν το θράσος να κατηγορούν τους παπάδες για την στάση τους το 1821, λες και αυτοί σήμερα κρατούν καλύτερη στάση.

Οι διάφορες οργανώσεις των ηττοπαθών "εθνικών" δεν πρόκειται να αναγνωρίσουν ποτέ ότι ο Ελληνισμός οφείλει να είναι εμπόλεμος, ανταγωνιστικός, συγκρουσιακός, επαναστατικός, διεκδικητικός, ανατρεπτικός, εκδικητικός, διότι αλλιώς θα έπρεπε να ανακοινώσουν την αυτοδιάλυσή τους.

Εν τούτοις οι Έλληνες στο θρήσκευμα, στην φυλή, στην συνείδηση, στο αξιακό σύστημα, αν θέλουν να επιβιώσουν, πρέπει να ενσωματώσουν στο πολιτικό τους dna ανταγωνιστικές, συγκρουσιακές, αναθεωρητικές, και επαναστατικές ιδέες.

Λείπει η επαναστατική κουλτούρα από τον σύγχρονο Έλληνα στο θρήσκευμα. Τον έχει διαφθείρει ο ραγιαδισμός των "εθνικών". Με αποτέλεσμα να μην ξέρει πώς να ανταγωνιστεί πολιτικώς, οικονομικώς, θρησκευτικώς, δημογραφικώς, κλπ, τους εχθρούς του, και κατ' επέκταση να μην διαθέτει συνειρμικές αποθήκες απ' όπου να αντλεί ψυχικό υλικό για να επιβιώσει. Ούτε διαθέτει θεσμούς και ιδρύματα τα οποία θα συμβάλλουν στην Ελληνική Συνέχεια.

Για τα δεινά των συγχρόνων Ελλήνων στο θρήσκευμα, δεν φταίνε τόσο οι μονοθεϊστές, όσο οι εθνοκτόνες και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές που διαφημίζουν οι "ελληνοκεντρικές" οργανώσεις.

No comments:

Post a Comment