Tuesday, May 19, 2020

Ο Ελληνισμός χρωστά μία γενοκτονία στους γενοκτόνους του



Αυτή την μέρα, 19η Μαΐου, κάποιοι μοιρολογούν, άλλοι θεωρούν ότι είναι μία μέρα μνήμης σαν να κοιτούν μία παλαιά φωτογραφία. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη να συνταχθούμε μαζί τους. Δεν είναι Έλληνες στο πνεύμα και στο ήθος. 

Όποιος δεν απαιτεί εκδίκηση είναι νεκρός. Όποιος αρνείται τους εθνικο-απελευθερωτικούς αγώνες είναι μισέλλην. Όποιος προπαγανδίζει την συνύπαρξη είναι εχθρός.      

Οι ραγιάδες δεν είναι άνθρωποι, ούτε Έλληνες. Είναι υποζύγια. 

Όσο προσκυνούν την παναγία σουμελά, όσο προσκυνούν την καταραμένη ρωμιοσύνη, όσο ταυτίζονται με το μισελληνικό ρωμέικο ψευδοκράτος, όσο εκμαυλίζονται από την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων, λησμονώντας και απεμπολώντας την Ελληνική Παράδοση, τόσο θα υφίστανται νέες γενοκτονίες και νέους εξευτελισμούς. 

Είναι κωμικοτραγικό να θεωρούν οι δούλοι μίας μισελληνικής ιδεολογίας ότι αξίζουν δικαίωση. 

Εδώ και 200 χρόνια, απ' όταν ιδρύθηκε το ψευδοκράτος της ρωμιοσύνης αλληθωρίζει μεταξύ βυζαντίου, δύσεως, φιλελευθερισμού, ορθοδοξίας, σοσιαλισμού, και ενίοτε, Αρχαίας Ελλάδος.  

Αποτέλεσμα: ενώ απελευθερώθηκαν κάποιοι Ελληνικοί πληθυσμοί από την οθωμανική αυτοκρατορία, ταυτοχρόνως χάθηκαν εκατομμύρια Ελλήνων σε Δύση και Ανατολή, Βορρά και Νότο, διότι παρέμειναν εκτός συνόρων του ρωμέικου ψευδοκράτους. Αφανίστηκαν από την ιστορία του Ελληνισμού είτε επειδή αφομοιώθηκαν σε ξένους λαούς και πολιτισμούς, είτε επειδή σφαγιάστηκαν.  

Ο Ελληνισμός δεν θα επιβιώσει κάτω από την σκέπη του ιουδαιοχριστιανισμού. Ούτε κάτω από την σκέπη του εθνοκτόνου ευρωπαϊσμού. 

Ο Ελληνισμός, αφού συγκροτηθεί σε ανεξάρτητο έθνος, με πολλά κράτη ανά τον κόσμο, και τελείως ανεξάρτητος από το ψευδοκράτος και το ψευδο-έθνος των ρωμιών, οφείλει να τακτοποιήσει τους λογαριασμούς του με την Ιστορία. Χρωστά μία γενοκτονία στους γενοκτόνους του.

Δεν είναι καιρός για εθνικά μοιρολόγια και ανώδυνες εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης. Είναι καιρός για την αποκατάσταση της Μεγάλης Ελλάδος και την ενεργοποίηση του ριζοσπαστικού, επαναστατικού, εμπόλεμου Ελληνισμού.

No comments:

Post a Comment