Saturday, February 10, 2018

Εν ριπή οφθαλμού εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο οι συλλαλητηριούχοι του "δεν διεκδικούμε τίποτε"



Σχεδόν μία εβδομάδα μετά το "μεγαλειώδες" συλλαλητήριο εκτονώσεως και ενδοτισμού που διοργάνωσαν οι συστημικοί τυχάρπαστοι προκειμένου να αυτοπροβληθούν, αδιαφορώντας τελείως για την κατοχή της Πατρίδος μας, τα φώτα της ράμπας έσβησαν.

Οι "μακεδονομάχοι" λούφαξαν, και οι διοργανωτές επέστρεψαν στα συστημικά λαγούμια τους.

Το αποτέλεσμα ήταν προβλέψιμο και κωμικοτραγικό. Όσοι αφελείς ενθουσιάστηκαν, φανταζόμενοι λαϊκά μεγαλεία, πήραν αυτό που τους άξιζε. Μία τρύπα στο νερό.

Είναι η καλύτερη τιμωρία προς όσους απαξιώνουν τον επαγγελματισμό, την πειθαρχία, την οργάνωση, τον διαχωρισμό, και την επανάσταση στον πολιτικό αγώνα.

Αμφιβάλλουμε σοβαρώς αν οι συλλαλητηριούχοι παρουσιάσουν έναν απολογισμό πεπραγμένων, μία ανάλυση στρατηγικής για το τί πήγε λάθος, τί δεν έγινε σωστά, και τί πρέπει να γίνει στο μέλλον. Άτομα χωρίς πολιτική παιδεία, είναι αδύνατον να φθάσουν στο σημείο να παραδεχθούν τα εγκληματικά τους λάθη.

Μιμούμενοι πλήρως την αφέλεια και τον ερασιτεχνισμό των Αγανακτισμένων της περιόδου 2010-2012, κατάφεραν να πυροβολήσουν τα πόδια τους, κατεβάζοντας τον πήχυ του πολιτικού αγώνος πολύ χαμηλά.

Οι απόλυτοι εκφραστές του "δεν διεκδικούμε τίποτε" είχαν το θράσος να βλέπουν τον εαυτόν τους ως γίγαντα μέσα από τον παραμορφωτικό φακό της διαδηλώσεως.

Το αντίστοιχο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Πάτρα, ακυρώθηκε. Όσα άλλα είχαν ανακοινωθεί, αναβάλλονται ή ακυρώνονται.

Το "όλοι μαζί ενωμένοι" για τους τυχάρπαστους διοργανωτές σημαίνει "όλοι μαζί ανοργάνωτοι". Όλοι μαζί χωρίς στόχο και στρατηγική. 

Όσο γρήγορα και εύκολα συγκεντρώνονται τα ανοργάνωτα πλήθη, αλλά τόσο γρήγορα και εύκολα διαλύονται, δίχως να αφήσουν κανένα ιστορικό αποτύπωμα.  

Αυτά παθαίνουν όσοι πολίτες αδιαφορούν για την πολιτική τους μόρφωση και για την πολιτική τους οργάνωση. Πέφτουν διαρκώς θύματα τυχάρπαστων διοργανωτών που εμφανίζονται και εξαφανίζονται εν μία νυκτί, αδιαφορώντας τελείως για τα αποτελέσματα και τις συνέπειες των επιλογών τους.

Όσοι Έλληνες πραγματικώς ενδιαφέρονται για το μέλλον της Ελλάδος το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να μορφωθούν πολιτικώς, να οργανωθούν πολιτικώς, και να προάγουν τον επαγγελματισμό, την πειθαρχία, την οργάνωση, τον διαχωρισμό, και την επανάσταση. Άλλως, θα μεταμορφωθούν σε πολιτικά ζόμπι φέροντα χριστιανικά σημαιάκια. #ιερακς

No comments:

Post a Comment