Sunday, February 4, 2018

Ο πολιτικός ερασιτεχνισμός δολοφονεί την Πατρίδα και την Επανάσταση


Όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι διοργανωτές συλλαλητηρίων, κάνουν μεγάλο κακό στην υπόθεση της Επαναστάσεως. Τα ίδια αίσχη έκαναν και στα χρόνια των Αγανακτισμένων, τα ίδια κάνουν και τώρα.

Εκγυμνάζουν τον Ελληνικό Λαό στον ενδοτισμό, στην αποδιοργάνωση, και στην ηττοπάθεια. Παριστάνουν τους "ξερόλες" ενώ είναι πολιτικώς αδαείς σε βαθμό κακουργήματος.

Οι έννοιες της οργανώσεως, της πειθαρχίας, του διαχωρισμού, της διαρκείας, του επαγγελματισμού, της διεκδικήσεως, αφαιρούνται από το πολιτικό προσκήνιο, για να αντικατασταθούν από τις ακριβώς αντίστροφες έννοιες, υπό το πρόσχημα του "πατριωτισμού".

Τους αρέσει το ανοργάνωτο, απείθαρχο, ετερόκλητο, εφήμερο, ερασιτεχνικό, υποχωρητικό πλήθος, το οποίο άγεται και φέρεται από στιγμιαίες εντυπώσεις, χωρίς ικανότητες εξελίξεως και εκμαθήσεως της πολιτικής πάλης.

Τεράστιες ευθύνες έχουν και οι απλοί πολίτες, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την ανατροπή του καθεστώτος, την Επανάσταση, την πολιτική πάλη, τον πατριωτισμό, με όρους στιγμιαίας αντιδράσεως, μία-δύο φορές στα 10 χρόνια.

Η καθημερινή, ωργανωμένη πάλη, επαγγελματικού επιπέδου, με αυστηρή πειθαρχία, στρατηγικό σχεδιασμό, και χρονική συνέχεια η οποία μπορεί να διαρκέσει δεκαετίες, εξοβελίζεται από την λαϊκή συνείδηση, χάριν της "παρέας", του "μπούγιου", του άνευρου και άχρωμου συνωστισμού με χριστιανικά σημαιάκια.

Σχετικά άρθρα:

Επιχειρησιακό σχέδιο επιθετικής πολιτικής απεργίας - πιό επίκαιρο παρά ποτέ

Προς όσους «αγανακτισμένους» καλούν τον κόσμο σε συγκεντρώσεις ξανά στο Σύνταγμα

Ένα αληθινά ανατρεπτικό κίνημα δεν φοβάται για το αν θα τεθεί εκτός νόμου από τους τυράννους. Δημιουργεί την δική του νομιμότητα

Βιβλία ανταρτοπολέμου και στρατηγικής

Η στρατηγική της ανατροπής του κατοχικού καθεστώτος

Eγχειρίδιο πολέμου σε αστικό περιβάλλον

No comments:

Post a Comment