Thursday, February 22, 2018

Κατακερματισμός, διαμελισμός, αποσυσπείρωση, διχασμός, απόσχιση. Οι πολεμικές μας κραυγές



Η Ελλάδα έχει στρατηγικά συμφέροντα να αναζωπυρώνει και να συντηρεί τις συρράξεις πάνω στους ενοποιητικούς ιδεολογικούς άξονες των οικουμενικών κοσμοθεωριών. 

Οι ενοποιητικές ιδεολογίες απειλούν την ύπαρξή μας και την στρατηγική μας ασφάλεια. Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να επιτρέψουμε την ύπαρξη πανισλαμισμού, πανχριστιανισμού, παντουρκισμού, παντουρανισμού, πανσλαβισμού, παγγερμανισμού, παναραβισμού, παναφρικανισμού, πανασιανισμού, πανευρωπαϊσμού, παναμερικανισμού.

Οι σφαγές μεταξύ προτεσταντών, καθολικών και ορθοδόξων, και μεταξύ σιιτών και σουνιτών, αποτελούν αναγκαίο κακό και υγιές φαινόμενο για την συλλογική επιβίωση του Λαού μας και την Ελληνική στρατηγική ασφάλεια.

Κατακερματισμός, διαμελισμός, αποσυσπείρωση, διχασμός, απόσχιση, οφείλουν να αποτελούν τους βασικούς άξονες της εξωτερικής στρατηγικής ασφαλείας της Ελλάδος. 

Κράτη και ενώσεις όπως το 4ο Ράιχ, η ΕΕ, η νεοθωμανική Τουρκία, οι ισλαμικές ενώσεις κρατών, ΟΠΕΚ-το καρτέλ των πετρελαϊκών χωρών, η ευρωατλαντική συμμαχία, η ευρασιατική ένωση, μας έχουν δημιουργήσει ή θα μας δημιουργήσουν ζωτικά προβλήματα ασφαλείας.

No comments:

Post a Comment