Sunday, January 20, 2019

Όταν οι οργανωτές των ψευτοπατριωτικών συλλαλητηρίων εκφράζουν ανθελληνικές θέσεις πρέπει να τους κατακεραυνώνουμε



          

Λέει ο ανιστόρητος ρωμιός:

1. "Ο λαός των Σκοπίων δεν θα σωθεί παίρνοντας ένα όνομα που δεν του ανήκει".

Απάντηση: Η ιστορική Μακεδονία εκτείνεται πέραν των σημερινών συνόρων, και τα εθνολογικά σύνορα του Ελληνισμού είναι ευρύτερα των σημερινών κρατικών συνόρων. Η προσπάθεια των Ελλήνων, σε πλήρη αντίθεση με τους ρωμιούς, είναι η επανα-Μακεδονοποίηση των σλαβόφωνων εδαφών και πληθυσμών των Σκοπίων. Άλλο σλαβόφωνος, άλλο Σλάβος. Προφανώς ο εν λόγω ρωμιός δεν γνωρίζει την διαφορά, διότι ουδεμία επαφή έχει με την ανθρωπολογία και την εθνολογία.

2. "Αλυτρωτικές σκέψεις από τους Έλληνες δεν υπάρχουν". Απάντηση: οι ρωμιοί προφανώς δεν έχουν αλυτρωτικές σκέψεις. Οι Έλληνες έχουν αλυτρωτικές βλέψεις πρώτα εις βάρος του μισελληνικού ρωμέικου ψευδοκράτους, και μετά προς τα Σκόπια. Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τα Σκόπια στο έλεος των Σέρβων, Βουλγάρων, και Αλβανών, επειδή έτσι θέλουν οι ρωμιοί. Απαιτούμε την σταδιακή ενσωμάτωση των Σκοπίων στην Ελληνική επικράτεια. Παρά το τί λένε οι ανιστόρητοι και μυαλοφυγόδικοι ψευτοπατριώτες, η Βόρειος Μακεδονία εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο εθνικών διεκδικήσεων όπως η Βόρειος Ήπειρος, η Βόρειος Θράκη, η Νότιος Ιταλία, κ.α.

3. "Για χιλιάδες χρόνια δεν υπήρχαν Μακεδόνες ξεχωριστά από τους Έλληνες". Απάντηση: Η ιστορική ασχετοσύνη του εν λόγω ατόμου σε θέματα εθνολογίας, ιστορίας, και ταυτοτικής εξελίξεως, είναι πασιφανής. Οι Μακεδόνες, οι Θράκες, οι Δωριείς, οι Ίωνες, οι Κύπριοι, οι Σικελοί, κ.α. ανήκαν και ανήκουν στην ελληνική εθνόσφαιρα. Όταν όμως επί αιώνες το (β)ρωμέϊκο κράτος τους εγκαταλείπει και τους αφήνει απροστάτευτους από την επιρροή αλλοφύλων, είναι απολύτως λογικό να αναπτύσσουν ξεχωριστή, ενίοτε εχθρική συλλογική ταυτότητα, ήτις διαθλάται μέσα από τις τοπικές αντίξοες πολιτικές συνθήκες. Το αποτέλεσμα στην πολιτική κοινωνιολογία ονομάζεται αφομοίωση, αποξένωση, αφελληνισμός.

4. "Το συλλαλητήριο είναι η γιορτή της δημοκρατίας". Απάντηση: (Αν και το βίντεο αφορά το συλλαλητήριο του 2018, ο συντονιστής είναι ο ίδιος), η δημοκρατία σας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα πάγια και μακροχρόνια συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους. Μπορείτε να την πετάξετε εκεί που ανήκει, στα σκουπίδια της Iστορίας.

Προφανώς οι ρωμιοί οργανωτές των ενδοτικών συλλαλητηρίων δεν ενδιαφέρονται για θέματα Ελληνισμού εκτός συνόρων. Μόνον για το παπαδαριό ενδιαφέρονται, γι' αυτό δεν καλούν άλλους ομιλητές στις κωμικοτραγικές τους συνάξεις.

1 comment:

  1. Απολύτως σωστά και τα 4 σημεία. Η Ελλάδα πρέπει πάντα να διεκδικεί τα δίκαια της και τα συμφέροντα της. Όλα τ'άλλα είναι ουτοπίες. Και πρέπει να έχουμε αλυτρωτικές βλέψεις. Δηλαδή όποιος προλαβε και "λυτρωθηκε" και εντάχθηκε στο σημερινό ελληνικο κράτος και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες απ'έξω; Η ιστορία δε τελείωσε κύριοι.

    ReplyDelete