Wednesday, April 22, 2020

Το εσχατολογικό κίνημα των χιλιαστών "ΜένουμεΣπίτι" κατάφερε μέσα σε 2 μήνες να πάει την ανθρωπότητα πίσω 3 αιώνες






Όσο περνά ο καιρός, οι συνέπειες της τεραστίας οικονομικής καταστροφής θα έρχωνται στο προσκήνιο, με τις ανάλογες κοινωνικές αντιδράσεις.

Οι κυβερνήσεις που επέβαλαν τον μαζικό εγκλεισμό, θα έχουν κίνητρο να επικαλούνται ψευδώς νέα επιδημικά ξεσπάσματα του κορωνοϊού, ή άλλων ιών, προκειμένου να εξομαλύνουν την επαναστατική καμπύλη που θα αυξηθεί αποτόμως.

Από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιούν το lockdown τακτικώς ως κατασταλτικό μηχανισμό εναντίον των λαών, με πρόσχημα διάφορες "πανδημίες".

Άλλη μία παρενέργεια των ηλιθίων που στήριξαν το αυτοκτονικό σύνθημα "ΜένουμεΣπίτι".

Αφού δεν τους νοιάζει η παγκόσμια οικονομική καταστροφή και πιθανώς οι λιμοί και οι λοιμοί που θα επακολουθήσουν εξ αιτίας αυτής, αφού δεν τους νοιάζει ότι θα επιβληθεί καταναγκαστικός εμβολιασμός με άγνωστες συνέπειες για την υγεία των πολιτών, αφού δεν τους νοιάζει ότι θα επιβληθούν εσωτερικά διαβατήρια ανοσίας αλλιώς δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση, γιατί να ενδιαφερθούν για την ελευθερία και τα πολιτικά δικαιώματα;

Το νεο-εσχατολογικό κίνημα των χιλιαστών "ΜένουμεΣπίτι" με τις βλακώδεις κορωνο-προφητείες του, κατάφερε μέσα σε δύο μήνες να επαναφέρει την ανθρωπότητα τρεις αιώνες πίσω, στην προεπαναστατική Γαλλία, από πλευράς πολιτικών δικαιωμάτων.

Αλλά μετά από τέτοια κοινωνική καταστροφή, ακόμη και κάποιοι Γερμανοί αντιδρούν.

Στην Βρετανία, όπου η αστυνομία παραδοσιακώς είναι άοπλη, έχει ξεπεράσει κάθε όριο καταπιέσεως για τα βρετανικά δεδομένα. Ένας ηλίθιος βρετανικός αστυνομικός επιπλήττει έναν δημοσιογράφο λέγοντάς του ότι "σκοτώνει" ανθρώπους επειδή βγήκε για βόλτα και δεν κρατά τις κοινωνικές αποστάσεις.

No comments:

Post a Comment