Wednesday, April 22, 2020

Οι κορωνο-σερίφηδες πρέπει να πληρώσουν πολύ ακριβά τα εγκλήματα που διέπραξαν εις βάρος της ανθρωπότητος



Οι κορωνο-προφήτες του εσχατολογικού κινήματος "ΜένουμεΣπίτι" δεν τονίζουν ότι επιπέδωση της επιδημιολογικής καμπύλης ισοδυναμεί με επιμήκυνση της επιδημιολογικής καμπύλης.

Το εμβαδόν κάτω από την γραμμή της καμπύλης δεν συρρικνώνεται λόγω καραντίνας. Επιμηκύνεται αλλά παραμένει το ίδιο.

Ίσως επειδή δεν τους ενδιέφερε ποτέ να μελετήσουν άρθρα και βιβλία επιδημιολογίας. Τους ενδιαφέρει μόνον η τρομοϋστερία. Αισθάνονται άνετα μέσα στην αυτοκτονική τους βλακεία.

Η καραντίνα το μόνο που θα καταφέρει, είναι το να μην αποκτήσει ανοσία ο πληθυσμός. Και αντί για 2-3 μήνες ταλαιπωρίας, η κοινωνία θα ταλαιπωρηθεί για 2-3 χρόνια επειδή οι βλαμμένοι του "ΜένουμεΣπίτι" ακούνε τον κάθε τσαρλατάνο κορωνο-σερίφη τύπου Τσιόδρα.

………………………………………………………………………………………

Οι χιλιαστές κορωνο-κυνηγοί και κορωνο-προφήτες προσέθεσαν άλλα δύο σοβαρότατα ατοπήματα στην στοίβα εγκλημάτων τους, η οποία όλο και διογκώνεται.

Ανακάλυψαν την έννοια των μη-αναγκαίων/μη-απαραίτητων επιχειρήσεων για να επιβάλλουν την καραντίνα. Άφησαν ανοικτούς ωρισμένους κλάδους επιχειρήσεων, και έκλεισαν όλους τους άλλους με την δικαιολογία ότι δεν είναι απαραίτητοι/αναγκαίοι να λειτουργούν.

Ωσάν ο κάθε ηλίθιος και αμόρφωτος γραφειοκράτης να είναι ικανός να αξιολογήσει τί είναι απαραίτητο και τί όχι για μία κοινωνία.

Κάθε επιχείρηση είναι απαραίτητη και αναγκαία γι' αυτούς που βιοπορίζονται απ' αυτήν. Ουδείς έχει το δικαίωμα να συντάσσεται με τις παλαβομάρες των κορωνο-σερίφηδων.

Για μία μοδίστρα το μικρό της μαγαζί είναι αναγκαίο και απαραίτητο διότι από εκεί βιοπορίζεται. Αν της το κλείσει ο κορωνο-σερίφης Τσιόδρας, δεν θα μπορεί να θρέψει τα παιδιά της.

Το δεύτερο έγκλημα των κορωνο-μάχων ήταν ότι πέρασαν στον λαό το ψευτοδίλημμα "υγεία ή οικονομία", αποσιωπώντες το γεγονός ότι κανένα σύστημα δημοσίας υγείας δεν μπορεί να σταθεί σε μία οικονομικώς ερειπωμένη κοινωνία.

Η δημόσια υγεία θα υποστεί καθίζηση αν η πλειοψηφία των πολιτών χρεωκοπήσει. Εξ αιτίας της δεκαετίας των μνημονίων, αυξήθηκαν καθέτως οι καρδιακές παθήσεις λόγω άγχους.

Δεν έχει νόημα να σωθεί κάποιος από μία εποχική γρίπη, και να πεθάνει από καρδιακή ανακοπή, ή να αυτοκτονήσει λόγω οικονομικής καχεξίας.

Οι κορωνο-σερίφηδες πρέπει να πληρώσουν πολύ ακριβά τα εγκλήματα που διέπραξαν εις βάρος της ανθρωπότητος.

No comments:

Post a Comment