Saturday, April 18, 2020

Πόλεμο στον πόλεμο του νεο-εσχατολογικού κινήματος των κορωνο-προφητειών



Από την στιγμή που κάποιοι ορίζουν την επιδημιολογία ως πεδίο πολέμου,

Από την στιγμή που κάποιοι εργαλειοποιούν τον φόβο για να καθυποτάξουν τους λαούς,

Από την στιγμή που κάποιοι σκοπεύουν να επιβάλλουν παγκόσμιο καταναγκαστικό εμβολιασμό και υποχρεωτικά διαβατήρια ανοσίας για να επιτρέπεται η εργασία και η μετακίνηση,

Από την στιγμή που κάποιοι αδιαφορούν για τις ολέθριες συνέπειες της μαζικής φυλακίσεως της μισής ανθρωπότητος,

Από την στιγμή που ζούμε στην εποχή των αντιμαχομένων αφηγημάτων, και βιώνουμε πόλεμο δι’ αφηγημάτων,

Από την στιγμή που αποφασίζουν για την ζωή μας με εργαλεία προγνωστικά μοντέλα επιπέδου χαρτορίχτρας και καφετζούς,

Από την στιγμή που απαγορεύουν να ακουστεί η αντίθετη άποψη βαπτίζοντάς την "fake news",

Από την στιγμή που εσκεμμένως δεν διαχωρίζουν την αιτιολογία θανάτου ΜΕ και ΑΠΟ κορωνοϊό, έχουν αναγάγει την απάτη σε επιστήμη και περιβάλλουν το ψεύδος με επιστημονικό κύρος,

Από την στιγμή που οι δήθεν "ειδικοί" της επιδημιολογίας δεν διαφέρουν σε τίποτε από τους χιλιαστές τσαρλατάνους και το εσχατολογικό κίνημα που προβλέπει συνεχώς την συντέλεια του κόσμου,

Από την στιγμή που το φαρμακευτικό λόμπυ έχει εξαγοράσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος λειτουργεί ως τμήμα μάρκετινγκ,

Από την στιγμή που ανακαλύπτουν νέους κορωνοϊούς, και ήδη προετοιμάζουν ψυχολογικώς την κοινή γνώμη για πολλαπλά και κυλιόμενα lockdowns,

Από την στιγμή που δεν έχουμε να κάνουμε με επιστημονικές απόψεις, αλλά με ψυχασθενείς που λειτουργούν ως επικίνδυνη θρησκευτική σέκτα, και οι οποίοι μας λένε ότι τώρα που η μετάδοση του ιού γίνεται στα σπίτια, θα εισβάλλουν στην οικία μας, θα αποσπούν τα μολυσμένα μέλη της οικογενείας μας, και θα τα βάζουν σε καραντίνα,

Ως εδώ και μη παρέκει. Δεν πρόκειται για την επιστήμη της επιδημιολογίας. Πρόκειται για φανατική θρησκευτική σέκτα που λειτουργεί με βάση την τυφλή πίστη.

Όταν τα καθεστωτικά μμε και οι καθεστωτικοί "επιδημιολόγοι"-τσαρλατάνοι λένε ότι "γιαγιά 96 ετών ήταν το 101ο θύμα του κορωνοϊού", και άρα η "μακάβρια λίστα των θυμάτων αυξάνεται", δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτε με αυτούς τους αλήτες.

Ο εθνοψυχολόγος Γουσταύος Λε Μπόν είχε γράψει ότι ένα κίνημα που εδράζεται στην τυφλή πίστη, δεν αντιμετωπίζεται με λογικά επιχειρήματα. Μόνον με μία άλλη, εξίσου ισχυρή πίστη, μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Το εσχατολογικό κίνημα της δήθεν πανδημίας του κορωνοϊού διαθέτει ανοσία στην αλήθεια. Είναι άτρωτο στην κριτική ανάλυση. Συνδυάζει την ψευδοεπιστήμη, την υστερία, την άγνοια, την ηλιθιότητα, και τα οικονομικο-πολιτικά συμφέροντα.

Ως εκ τούτου είναι στρατηγικό έγκλημα το να συνεχίσουμε να επιμένουμε στην χρήση της λογικής, της κριτικής αναλύσεως, και της συνεχούς διασταυρώσεως στοιχείων. Ο εχθρός δεν παίζει με αυτούς τους όρους.

Ο πόλεμος κατά του νεο-εσχατολογικού κινήματος "ΜένουμεΣπίτι" πρέπει να γίνει με όρους εκφοβιστικής προπαγάνδας. Να μεταφερθεί ο πόλεμος στο δικό τους στρατόπεδο, χρησιμοποιώντας τα δικά τους όπλα.

Κάθε θάνατος από καρδιακή ανακοπή, από εγκεφαλικό, από τροχαίο, από καρκίνο, από αυτοκτονία, από πνευμονία, από αιμορραγία, από νεφροπάθεια, πρέπει να αποδίδεται στο lockdown.

Άλλωστε δεν είναι μακράν της αληθείας. Σε λίγο καιρό, αν συνεχιστεί η κατάσταση πολιορκίας, θα καταρρεύσουν τα πάντα, και οι περισσότεροι θάνατοι θα είναι εξ αιτίας του μαζικού εγκλεισμού.

Πρέπει να αρχίσουν να δημοσιεύωνται βίντεο τα οποία να δείχνουν φέρετρα με νεκρούς από άσχετες αιτίες και χρονικές περιόδους. Ακόμη και αν πρόκειται για εικόνες από τον εμφύλιο στην Ρουάντα το 1993, και να τιτλοφορούνται με σημερινές ημερομηνίες, λέγοντας ότι πρόκειται για νεκρούς από το lockdown.

Πρέπει να αρχίσουν να δημοσιεύωονται προγνωστικά μοντέλα που να ισχυρίζωνται ότι οι νεκροί από το lockdown θα ξεπεράσουν τα 500 εκατομμύρια.

Πρέπει να αρχίσουν να αναρτώνται ειδήσεις που να ανασκευάζουν προς τα κάτω τον αριθμό νεκρών από κορωνοϊό, σε κλίμακα 1 προς 1000. Έτσι κι αλλιώς στην συντριπτική πλειοψηφία νεκρών που καταγράφεται ως αιτιολογία ο covid-19, ούτε νεκροτομή έγινε, ούτε εργαστηριακός έλεγχος για να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη του ιού. 

Δεν θα παρεξηγηθούν οι νεκροί αν δεν συμπεριληφθούν στην λίστα τρομοϋστερίας της εσχατολογικής συμμορίας.

Πρέπει να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες του νεο-εσχατολογικού κινήματος και τους χιλιαστές κορωνο-προφήτες με πολεμικούς όρους.

Πρέπει να συντρίψουμε με κάθε μέσον την πανδημία βλακείας.

Πρέπει να ορίσουμε και εμείς την επιδημιολογία ως πεδίο πολέμου και να δράσουμε αναλόγως.

Πρέπει να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε λογικά επιχειρήματα και αδιάσειστα στοιχεία εναντίον ενός αυτοκαταστροφικού κινήματος που βασίζεται αποκλειστικώς στο ψεύδος και στην απάτη. Πολύ θα θέλαμε να τους συντρίψουμε με εργαλείο το Όργανον της Λογικής του Αριστοτέλους, αλλά δεν γίνεται.

Ήδη κατάφεραν το αδιανόητο. Να φυλακίσουν τον μισό πλανήτη με πρόσχημα την σωτηρία από έναν ανύπαρκτο εχθρό. Και σκοπεύουν να το επαναλάβουν λίαν συντόμως.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Ψέμμα στο ψέμμα των εχθρών, βία στην βία των ηλιθίων, πανικός στον πανικό των μισανθρώπων.

Έχουμε πόλεμο, έτσι μας είπαν οι εχθροί. Έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε.

Πρόκειται για πόλεμο ενάντια στην ζωή, στην υγεία, και στην ελευθερία μας.

No comments:

Post a Comment