Wednesday, April 22, 2020

Οργάνωση Ελληνικής πολιτοφυλακής


Το ζήτημα της οργανώσεως Ελληνικών πολιτοφυλακών απασχολεί τους Ιεροφάντες σε όλα τα στάδια του Ιερού Πολέμου. Η Ελληνική πολιτοφυλακή δεν δημιουργείται εν μία νυκτί. Η συμπαγής δομή εξυφαίνεται δια της καθημερινής ιδεολογικής καθοδηγήσεως.
Οι Ελληνικές πολιτοφυλακές διοικούνται από ηγήτορες με ειδική στρατιωτική εκπαίδευση.
Μέλη των Ελληνικών πολιτοφυλακών γίνονται μόνον Έλληνες στο θρήσκευμα με Ελληνική φυλετική καταγωγή.
Το υποψήφιο μέλος γίνεται δεκτό αφού πρώτα ορκιστεί πίστη στα ιδανικά του Ελληνισμού, με τελετουργικό εισδοχής. Για να γίνει κάποιος μόνιμο μέλος πρέπει να δοκιμαστεί και να αποδείξει την αξία του στην μάχη.  
Οι βαθμοί ιεραρχίας των Ελλήνων αξιωματικών σε κάθε μονάδα καθορίζονται βάσει του αριθμού των πολιτοφυλάκων.
Όσοι Έλληνες πολιτοφύλακες αποστατούν ή προδίδουν το σώμα, τιμωρούνται με την ποινή του θανάτου.
Η οικογένεια λαμβάνει χρηματική βοήθεια σε περίπτωση τραυματισμού ή θανάτου ενός Έλληνος πολιτοφύλακος.
Οι Ελληνικές πολιτοφυλακές εξελίσσονται οργανωτικώς όσο αυξάνουν οι υποχρεώσεις και οι δικαιοδοσίες των. Οι Ελληνικές πολιτοφυλακές προστατεύουν τον Ελληνικό Λαό και εν ανάγκη απονέμουν δικαιοσύνη επί τόπου. Ο Έλλην πολιτοφύλαξ είναι ανακριτής και δικαστής.
Όσοι εγκληματίες συλλαμβάνονται, δικάζονται άμεσα από τοπικό επαναστατικό δικαστήριο με συνοπτικές διαδικασίες. Αν δεν υπάρχει τοπικός δικαστής, ο αρχαιότερος πολιτοφύλαξ εκτελεί χρέη δικαστού.
Καθήκοντα Ελληνικών πολιτοφυλακών:
Προστασία σωματικής ακεραιότητος και περιουσίας των Ελλήνων πολιτών.
Προστασία των Ελληνικών πολιτιστικών συνόρων από κάθε είδους προσβολή.
Προστασία από δημογραφική εισβολή αλλοφύλων και αλλοθρήσκων.
Προστασία από το παρεμπόριο αλλοφύλων και αλλοθρήσκων.
Προστασία από το κοινό έγκλημα(ναρκωτικά, ληστείες, βιασμοί, εμπρησμοί).
Άμυνα και επίθεση στην έξωθεν και έσωθεν οικονομική τρομοκρατία, η οποία προσπαθεί να σκλαβώσει τον Ελληνισμό σε ξένους οικονομικούς οργανισμούς.
Προστασία της Ελληνικής Θρησκείας από βλασφημίες και από καταστροφές Ελληνικών Ναών και κειμηλίων.
Προστασία της Ελληνικής Φυλής από επιμειξίες.
Προστασία των αγέννητων Ελλήνων από εκτρώσεις.
Προστασία του Ελληνικού Έθνους από την πολιτιστική και πολιτική αφομοίωση σε ξένους πολιτιστικούς και πολιτικούς οργανισμούς.
Προστασία της Ελληνικής Φύσεως από εμπρησμούς, χημικά και πυρηνικά απόβλητα, πετρελαιοκηλίδες, λαθροκυνηγούς.
Προστασία της Ελληνικής ιδεόσφαιρας από την εισβολή αλλοτρίων δοξασιών.
Προστασία των Ελλήνων από τρομοκρατικές ενέργειες.
Προστασία της Ελληνικής Διασποράς από μισελληνικούς διωγμούς.
Οι Ελληνικές πολιτοφυλακές εμφυσούν στα μέλη τις ιδέες της Ελληνικής Θρησκείας, της Πατρίδος, της Φυλής, του Έθνους, της οικογενείας, της τιμής, του καθήκοντος.
Ο Έλλην πολιτοφύλαξ θυσιάζεται για την δόξα των Αθανάτων Πατρώων Θεών. Πιστεύει στην υπεροχή του Ελληνικού Έθνους. Τιμωρεί αμείλικτα την καταστροφή εθνικών συμβόλων. Εξολοθρεύει όποιον βοηθά τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους εισβολείς. Προστατεύει τον θεσμό της οικογενείας και διώκει όσους εγκληματίες προωθούν τις εκτρώσεις στα Ελληνικά ζευγάρια. Τιμωρεί πάραυτα τους κοινούς εγκληματίες. Ληστές, βιαστές, εμπρηστές, έμποροι ναρκωτικών μαστιγώνονται δημοσίως προς παραδειγματισμό.
Οι Έλληνες πολιτοφύλακες έχουν την ευθύνη για την πάταξη του παρανόμου ξένου εμπορίου. Όλα τα παράνομα ξένα εμπορεύματα κατάσχονται στην πηγή της εισόδου στην χώρα. Όσοι τα εμπορεύονται τουφεκίζονται. Όσα τα αγοράζουν μαστιγώνονται. Η έννοια του «ελευθέρου» εισαγωγικού εμπορίου διώκεται ποινικώς ως ανθελληνική συμπεριφορά.
Οι Ελληνικές πολιτοφυλακές επιβάλλουν την αγορά Ελληνικών προϊόντων. Θανατώνουν όποιον εργοδότη προσλαμβάνει αλλοφύλους και αλλοθρήσκους στην εργασία του.
Οι Ελληνικές πολιτοφυλακές υπερασπίζουν τα Ελληνικά δικαιώματα ως τα μόνα αληθινά ανθρώπινα δικαιώματα. Απαγορεύουν την σύσταση και λειτουργία διεθνιστικών μισελληνικών οργανώσεων υπό το προσωπείο του ανθρωπισμού. Όποια οργάνωση δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά δικαιώματα τίθεται εκτός νόμου.
Οι αξιωματικοί των Ελληνικών πολιτοφυλακών εκπαιδεύουν διαρκώς τους πολίτες στις τεχνικές συλλογικής αμύνης.
Οι Έλληνες πολιτοφύλακες ευθύνονται με την αυστηρή τήρηση των Ελληνικών Ηθών και Εθίμων. Επιβάλλονται κανόνες Ελληνικής ενδυμασίας, ονοματολογίας και διατροφής. Απαγορεύουν τα προσβλητικά τραγούδια και τους προσβλητικούς χορούς, όπως το τσιφτετέλι.
Φοιτητές, καθηγητές, δημοσιογράφοι, εργάτες, τεχνίτες, επιστήμονες, ελέγχονται και συνδέονται με τις Ελληνικές πολιτοφυλακές. Οι τράπεζες, ο καλλιτεχνικός χώρος, η δικαιοσύνη, τα μέσα ενημερώσεως τελούν σε αγαστή συνεργασία με τις Ελληνικές πολιτοφυλακές.
Οι Ελληνικές πολιτοφυλακές διεξάγουν μεγάλο μέρος των ιδεολογικών τους επιχειρήσεων κατά των εχθρών μέσω διαδικτύου.
Κάθε Ελληνική πολιτοφυλακή συνθέτει παιάνες, σχεδιάζει θυρεούς, υιοθετεί στρατιωτική οργάνωση και πειθαρχία, δημιουργεί αποθήκες όπλων και πυρομαχικών, οργανώνει διοικητική μέριμνα και τροφοδοσία, λειτουργεί τμήμα κατασκοπείας-αντικατασκοπείας, και τμήμα διαφωτίσεως και ψυχολογικού πολέμου.
Οι Έλληνες πολιτοφύλακες εκπαιδεύονται στον ανταρτοπόλεμο, είτε στην πόλη, είτε στα βουνά. Τρομοκρατούν τον εχθρό αρπάζοντας τα υπάρχοντά του. Διαλύουν τις συγκεντρώσεις του εχθρού. Κλείνουν τα μμε του εχθρού. Συλλαμβάνουν, δικάζουν και εκτελούν τους μισέλληνες ηγέτες.
Οι Ελληνικές πολιτοφυλακές έχουν στελέχη ειδικευμένα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Οι πολιτοφύλακες εξειδικεύονται σε όλες τις μορφές του ιστορικού, θρησκευτικού, πολιτιστικού, ψυχολογικού, οικονομικού, δημογραφικού, στρατιωτικού και πολιτικού πολέμου.
Οι πηγές χρηματοδοτήσεως των Ελληνικών πολιτοφυλακών διαφέρουν αναλόγως της περιστάσεως. Μπορούν να κατάσχουν χρήματα από τον εχθρό, να λαμβάνουν ποσοστό από την πάταξη της διαφθοράς, να λαμβάνουν ένα μερίδιο επί των καθαρών κερδών από την προστασία των Ελληνικών προϊόντων έναντι των ξένων προϊόντων, ή να χρηματοδοτούνται με εθελοντικές εισφορές Ελλήνων. Μπορούν να εκτυπώνουν το δικό τους χρήμα, και να το καθιστούν νόμιμο μέσον συναλλαγής.   
Κάθε Ελληνική πολιτοφυλακή έχει πειθαρχικό τμήμα το οποίο εξουδετερώνει τους προβοκάτορες που εισέρχονται στις τάξεις των πολιτοφυλάκων. Εκτός αυτού του προβλήματος, οι Ελληνικές πολιτοφυλακές αντιμετωπίζουν προβοκάτσιες του εχθρού σε καθημερινή βάση. Ο εχθρός διαπράττει λεηλασίες, κλοπές, βιασμούς, δολοφονίες αθώων, και προσπαθεί να επιρρίψει την ευθύνη στους Έλληνες πολιτοφύλακες. Σε τέτοιες περιπτώσεις η τιμωρία των προβοκατόρων είναι ανηλεής.
Κεντρικός σκοπός των Ελληνικών πολιτοφυλακών είναι να προστατεύουν την Ελληνική ιδεόσφαιρα από κάθε παρέκκλιση. Όσο περισσότερους εχθρούς αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός σε όλα τα μέτωπα(θρησκευτικό, δημογραφικό, πολιτιστικό, οικονομικό, πολιτικό, στρατιωτικό), τόσο περισσότερο άτεγκτη οφείλει να είναι η στάση των Ελληνικών πολιτοφυλακών. Καμμία υποχώρηση. Κανένας συμβιβασμός. Πλήρης αδιαλλαξία. Οι ελιγμοί γίνονται για να εξαπατηθεί ο εχθρός, και όχι για να αυταπατώνται οι Έλληνες.  
Οι επικεφαλής των Ελληνικών πολιτοφυλακών προσφέρουν μετάλλια για την πιό ηρωική πολιτοφυλακή που αμύνεται μέχρι τελευταίας ρανίδος.
Μετάλλιο για την πιό ωργανωμένη και πειθαρχημένη πολιτοφυλακή, που διατηρεί την συνοχή της κάτω από τις πιό αντίξοες συνθήκες.
Μετάλλιο για την πιό πλούσια πολιτοφυλακή, που λεηλατεί τα υπάρχοντα του εχθρού.
Μετάλλιο για την πιό αγριωπή πολιτοφυλακή, που επιτίθεται και κομματιάζει τον εχθρό.
Μετάλλιο για την πιό ραδιούργα πολιτοφυλακή, που εξαπατά με κάθε μέσον τον εχθρό.
Μετάλλιο για την πιό εκδικητική πολιτοφυλακή, που προκαλεί σκληρά αντίποινα στον εχθρό.
Μετάλλιο για την πιό ευρηματική πολιτοφυλακή, που χρησιμοποιεί καινοτομίες και υψηλή τεχνολογία για να καθυποτάξει τον εχθρό.
Μετάλλιο για την πιό μορφωμένη πολιτοφυλακή, που έχει στις τάξεις της τους περισσοτέρους διανοουμένους.
Μετάλλιο για την πιό φυλετικώς συνειδητοποιημένη πολιτοφυλακή, που τα μέλη τους γεννούν τα περισσότερα και υγιέστερα Ελληνόπουλα.
Μετάλλιο για την πιό ευσεβή πολιτοφυλακή, που διοικείται από τους πιό φανατικούς Έλληνες στο θρήσκευμα.
Στην ψυχή κάθε Έλληνος πολιτοφύλακος χαράσσονται οι λέξεις: Ελληνική Θρησκεία, Ελληνικό Έθνος, Ελληνική Φυλή, Ελληνικός Πολιτισμός, Ελληνική Φύση. Ο Έλλην πολιτοφύλαξ πολεμά σε όλα τα μέτωπα. Διεξάγει ταυτοχρόνως θρησκευτικό, εθνοτικό, φυλετικό, πολιτιστικό, και οικολογικό πόλεμο.
 Η Ελληνική πολιτοφυλακή καλλιεργεί στα μέλη της την αυτοπειθαρχία, την αφοσίωση, την αυτοπεποίθηση, την ευρωστία, την αντοχή, την αυτοθυσία, την πίστη, την σωματική και ψυχική καθαρότητα.
Κύρια ιδανικά των Ελληνικών πολιτοφυλακών: Θρησκεία και οικογένεια. Αίμα και τιμή. Έθνος και αξιοκρατία. Σεβασμός στις παραδόσεις και ελευθερία του λόγου. Νόμος και τάξη.
Κάθε Ελληνική Κοινότητα εκπαιδεύει την δική της πολιτοφυλακή. Η καθημερινή εξάσκηση στον πόλεμο για την εθνική επιβίωση θα αναδείξει τα ψυχικά χαρίσματα όλων των Ελλήνων. Σύντομα η ένοπλη αντίσταση κατά των μισελλήνων κατακτητών γίνεται δεύτερη φύσις στον Έλληνα πολιτοφύλακα. Οι αρχικοί δισταγμοί μετατρέπονται σε αταλάντευτη αυτοπεποίθηση. Οι νέοι Έλληνες πολιτοφύλακες υπό την προστασία των Πατρώων Θεών εφορμούν ακάθεκτοι κατά των εχθρών του Ελληνικού Γένους. Νέοι θρίαμβοι αδημονούν να στεφανώσουν τους Έλληνες πολιτοφύλακες.

No comments:

Post a Comment