Sunday, January 1, 2017

Αν θες την Ελευθερία σου, μην λησμονείς...



Το 2010, αρκετοί ελληνόφωνοι νεοφιλελεύθεροι έλεγαν, "Να φέρουμε τους τεχνοκράτες του ΔΝΤ να μας σώσουν, διότι οι άχρηστοι Έλληνες πολιτικοί έχουν διαλύσει την οικονομία".

Αυτό το ερμηνευτικό σχήμα, αφ' ενός αποδεικνύει το πόσο προδοτική είναι η συγκεκριμένη ιδεολογία, αφ' ετέρου αν επεκταθεί σε όλους τους κοινωνικούς τομείς, θα αφανιστεί ο Ελληνισμός.

Αν θεωρεί κάποιος ότι οι σημερινοί πολιτικοί είναι άχρηστοι, η θεραπεία δεν μπορεί να είναι να φέρουμε τους ξένους τεχνοκράτες να μας σώσουν. Η θεραπεία είναι να αλλάξει το καθεστώς και να έρθουν στην επιφάνεια πατριώτες και ικανοί πολιτικοί.

Αν όμως επιτρέψουμε να διαχέεται η λογική των υποστηρικτών του νεοφιλελευθερισμού, τότε επιτρέπουμε να υποσκάπτεται το ηθικό των Ελλήνων και να υφέρπει η αποικιοκρατική λογική: "Είστε ανίκανοι να διοικήσθε μόνοι σας, για αυτό σας διοικούμε εμείς".

Αν στο όνομα της αντιπαθείας που τρέφουν οι συμπολίτες μας για το υπάρχον πολιτικό προσωπικό πέσουν στην παγίδα των αποικιοκρατών, τότε θα καταλήξουν να υποστηρίζουν την αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού.

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει το προπαγανδιστικό ψεύδος, "Οι Έλληνες δεν πάνε να δουλέψουν, για αυτό προσλαμβάνουμε ξένους".

Ό,τι ισχύει για τους πολιτικούς, θα ισχύσει και για τους Έλληνες εργαζομένους. Οι εχθροί μας θα δικαιολογούν την αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού με παρόμοια επιχειρήματα, πχ "οι Έλληνες εργάτες είναι τεμπέληδες", "οι Έλληνες δεν θέλουν να κάνουν παιδιά, για αυτό φέρνουμε ξένους", κλπ.

Το επόμενο θύμα θα είναι το εθνικό νόμισμα. Αυτοί που σου λένε ότι πρέπει να έχουμε ξένους τεχνοκράτες να μας διοικούν διότι οι Έλληνες πολιτικοί είναι άχρηστοι, θα σου πούν ότι πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε το ευρώ, διότι η δραχμή είναι ένα απαξιωμένο νόμισμα που θα μας καταστρέψει αν το επαναφέρουμε.

Τα ίδια θα σου λένε και για την αρχαία Ελληνική γλώσσα, ότι τάχα είναι νεκρή γλώσσα και άρα δεν υπάρχει λόγος να την επαναφέρουμε ως επίσημη γλώσσα του κράτους. Καλύτερα να υιοθετήσουμε την αγγλική γλώσσα ως επίσημη γλώσσα, θα σου πούν οι ξενομανείς.

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει από ανελλήνιστους να καταφέρωνται εναντίον της Ελληνικής Θρησκείας με την γνωστή χριστιανική εμπάθεια. Για τους ανελλήνιστους το να προσκυνούν έναν ιστορικώς ανύπαρκτο, δήθεν εσταυρωμένο ραββίνο, είναι πολύ καλύτερο από το να λατρεύουν τους Πατρώους Θεούς και τις Μητρώες Θεές.

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει ότι τα ξένα προϊόντα είναι καλύτερα και φθηνότερα από τα ελληνικά; Και παρά το ότι η ξενομανία έχει φέρει την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, αρκετοί ακολουθούν την ίδια ατραπό.

Κάποιοι Έλληνες εγκατέλειψαν την Ελληνίδα σύζυγο και τα παιδιά τους για να συνάψουν σχέση με αλλοδαπές γυναίκες. Και όταν τους ρωτάς γιατί το έκαναν, εφευρίσκουν χίλιες-δυό γελοίες δικαιολογίες. Από το ότι οι Ελληνίδες δεν είναι καλές σύζυγοι και νοικοκυρές, μέχρι ότι οι ξένες είναι καλύτερες στον έρωτα.

Το διακύβευμα δεν είναι αν πρέπει να συντρίψουμε την υπάρχουσα καθηστηκυία τάξη. Αυτό είναι δεδομένο, αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως Έθνος.

Όμως, από το ότι πρέπει να τσακίσουμε τους σημερινούς ελληνόφωνους πολιτικούς προδότες, δεν έπεται ότι πρέπει να διοικούμαστε από ξένους.

Σε κάθε σφαίρα της κοινωνικής μας ζωής από την γλώσσα μέχρι τις ερωτικές σχέσεις, το νόμισμα, την θρησκεία, τα καταναλωτικά προϊόντα, την πολιτική, πρέπει να εκβάλλουμε ό,τι ξένο υπάρχει και καταστρέφει τον Ελληνισμό.

Ως Έλληνες δεν εορτάζουμε ακόμη την αλλαγή του χρόνου. Το Ελληνικό Ημερολόγιο μετρά διαφορετικώς τον χρόνο. Αλλά ευχόμεθα σε όλους τους Έλληνες υγεία, ευδαιμονία, θέληση για δύναμη, ατσάλινη πίστη στο Έθνος των Ελλήνων, ακλόνητη αφοσίωση στην Ελληνική βιολογική και πολιτισμική Συνέχεια.

Αν θέλουμε να απελευθερωθούμε από τους κατακτητές κάθε είδους, να μην λησμονούμε τους Θεούς μας, τους Ήρωες μας, τους Προγόνους μας, και τους αγέννητους Απογόνους μας.

Γιά μία Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα.

Έρρωσθε

2 comments:

  1. Και ο κύριος πρέσβης προτίμησε Βραζιλιάνα αντί για Ελληνίδα και το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί και κερατομενος και πεθαμένος. Και με τα χρήματα που εισέπραττε δεν νομίζω να είχε οικονομικό πρόβλημα όπως το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων.

    ReplyDelete
  2. Πολυ καλο κειμενο και πολυ καλο το σχολιο του 11:57

    Νικολαος

    ReplyDelete