Tuesday, January 31, 2017

Αν όχι εμείς, ποιός; Αν όχι τώρα, πότε;


Το ισλάμ πρέπει να εξαλειφθεί από τους Έλληνες. Αν όχι εμείς, ποιός; Αν όχι τώρα, πότε;

Δεν πρέπει να αναμένουμε τίποτε από άλλους λαούς. Αμερικανοί, Κινέζοι, Ρώσσοι, Ευρωπαίοι, Ινδοί, Ιάπωνες, ουδείς εξ αυτών έχει την διάθεση να το εξαλείψει. Όλοι λειτουργούν με την λογική, "να παροπλιστούν τα ακραία στοιχεία".

Δεν υπάρχει άλλος να αναλάβει το θεάρεστο έργο. Εμείς θα πάρουμε την πρωτοβουλία. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε στρατηγική webcraft-δικτυακός πόλεμος 4ης γενεάς.

Ούτε οι πολυθεϊστές της Ανατολής, ούτε οι χριστιανοί της Δύσεως, έχουν καταφέρει να σταματήσουν το ισλάμ. Η ύπαρξή του από το 622μαχχ μέχρι σήμερα, μαρτυρά ότι εξαπλώνεται συνεχώς, αναλόγως των συγκυριών. Δεν συρρικνώνεται.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε τί θα πράξουν τα ισχυρά κράτη όπως η Κίνα και οι ΗΠΑ. Έχουν αποδείξει ότι δεν σκέπτονται να εξαλείψουν το ισλάμ. Ίσως θεωρούν ότι δεν κινδυνεύουν λόγω μεγάλου πολιτικο-στρατιωτικού και δημογραφικού εκτοπίσματος.

Αλλά η υποταγή της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας στον χριστιανισμό απέδειξε ότι το πολιτικο-στρατιωτικό εκτόπισμα δεν αναχαίτισε την ιουδαϊκή αίρεση από την Ναζαρέτ.

Αν μπορούσαν, αν ήθελαν, και αν ήξεραν πώς, οι μεγάλες δυνάμεις, θα το είχαν ήδη επιτύχει. Ούτε θέλουν, ούτε μπορούν, ούτε ξέρουν πώς να εξαλείψουν το ισλάμ.

Ο Ελληνισμός έχει παγκόσμιο χρέος να μην επιτρέψει η ανθρωπότης να υποστεί από το ισλάμ για δεύτερη φορά όσα υπέστη από τον χριστιανισμό.

No comments:

Post a Comment