Sunday, January 29, 2017

Η καθημερινή μάχη για τον θρησκευτικό διαχωρισμό των Ελλήνων


Αποτελεί αδήριτη ανάγκη για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους, ο εθνοθρησκευτικός μας διαχωρισμός σε κάθε σφαίρα της κοινωνικής ζωής.
Το ότι είμαστε περικυκλωμένοι από αλλοθρήσκους, αλλοεθνείς, και αλλοφύλους, δεν αποτελεί δικαιολογία για να μην αναπτύξουμε τον Ελληνικό θρησκευτικό διαχωρισμό.
Ο θρησκευτικός διαχωρισμός των Ελλήνων από τους μονοθεϊστές στα σχολεία, στα κέντρα διασκεδάσεως, στα νοσοκομεία, στους αθλητικούς συλλόγους, στις τράπεζες, στις στρατιωτικές μονάδες, στα πολιτικά κόμματα, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, κ.α. είναι επιβεβλημένος.
Μόνον έτσι θα διατηρήσουμε την εθνική μας ταυτότητα μέχρι να αποκτήσουμε ελληνικά κράτη.
Πρέπει να απαιτούμε ξεχωριστά σχολεία για τα ελληνόπουλα που ασπάζονται την Ελληνική Θρησκεία. Χωρίς δικά μας σχολεία, δεν θα επανέλθει ποτέ η κλασσική παιδεία στην Ελλάδα. Μόνον έτσι θα υπάρξει Ελληνική Συνέχεια.
Για τα στρατευμένα νιάτα, πρέπει να απαιτούμε ξεχωριστές στρατιωτικές εθνοθρησκευτικές μονάδες, όπου όλοι οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί θα είναι Έλληνες στο θρήσκευμα. Μέχρι να συγκροτήσουμε εθνικό στρατό εξ ολοκλήρου από Έλληνες στο θρήσκευμα, πρέπει να διαχωριζώμεθα διοικητικώς από τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Θα υπερασπιστούμε την Ελλάδα μέχρι τελευταίας ρανίδος, αλλά κάτω από τα δικά μας λάβαρα. Ποτέ κάτω από τα λάβαρα μίας ιουδαϊκής αιρέσεως.
Πρέπει να αγωνιστούμε για την δημιουργία ξεχωριστών πιστωτικών οργανισμών οι οποίοι θα χρηματοδοτούν τις εμπορικές και παραγωγικές δραστηριότητες των Ελλήνων στο θρήσκευμα.
Πρέπει να διαθέτουμε δικούς μας εκδοτικούς οίκους.
Πρέπει να συγκροτήσουμε το δικό μας ληξιαρχείο και να εκδίδουμε δικές μας ταυτότητες ώστε να διατηρούμε τα αρχεία καταγωγής μας και την εθνοθρησκευτική μας συνείδηση, αποφεύγοντες την ανάμειξη με αλλοφύλους και αλλοθρήσκους.
Το αυτό ισχύει για τα δικά μας νεκροταφεία. Είναι αδιανόητο να θάβουμε τους νεκρούς μας στα χριστιανικά νεκροταφεία.
Πρέπει να διαθέτουμε δικά μας πολιτικά κόμματα, τα οποία δεν θα επιτρέπουν την είσοδο σε μονοθεϊστές ή αθέους. Σε αυτό το ζήτημα μας έχουν ξεπεράσει οι Ινδοί, οι οποίοι έχουν κόμματα που υποστηρίζουν αποκλειστικώς την Ινδουϊστική κοσμοθέαση.
Πρέπει να οργανώσουμε εθνοθρησκευτικούς αθλητικούς συλλόγους οι οποίοι θα προάγουν το Αρχαίο Έθος. Θα λαμβάνουν μέρος σε εσωτερικούς και διεθνείς αγώνες, πάντα ξεχωριστά από τους αλλοθρήσκους και αλλοφύλους.
Πρέπει να οργανώσουμε εθνοθρησκευτικά δικαστήρια τα οποία θα είναι ξεχωριστά από τα μονοθεϊστικά δικαστήρια. Εκεί θα απευθύνωνται οι Έλληνες στο θρήσκευμα για να επιλύσουν τις νομικές διαφορές τους με βάση το Ελληνικό αξιακό σύστημα, απορρίπτοντες τον ιουδαιοχριστιανικό αξιακό κώδικα.
Χρειαζόμαστε επιστήμονες και εθνοθρησκευτικά κοινοτικά ιατρεία, τα οποία θα είναι εργάζωνται αόκνως για την περίθαλψη των Ελλήνων στο θρήσκευμα. Οι Έλληνες στο θρήσκευμα πρέπει να απαιτούν την ανέγερση νοσηλευτικών ιδρυμάτων στα οποία θα σφυρηλατείται η Ελληνική Αλληλεγγύη, αντί να γίνωνται έρμαια και επαίτες στα κοσμοπολίτικα και διεθνιστικά ιδρύματα του ρωμέικου ψευδοκράτους.
Ο θρησκευτικός διαχωρισμός(religious segregation) θα ενδυναμώσει την συλλογική ταυτότητα των Ελλήνων και θα εξυψώσει την συλλογική τους συνείδηση. Θα τους φέρει σε επαφή με το μεγαλείο των Προγόνων και θα αισθανθούν υπερήφανοι για την θρησκεία και την καταγωγή τους.
Όσοι ζούμε σε μία πολυφυλετική, πολυπολιτισμική, και πολυθρησκευτική κοινωνία, είτε του εξωτερικού είτε του εσωτερικού, θα επιβιώσουμε μόνον χάρις τον απαραίτητο θρησκευτικό διαχωρισμό. 

No comments:

Post a Comment