Sunday, January 29, 2017

Ο Πάπας Φραγκίσκος παραμένει πιστός στις διεθνιστικές και οικουμενικές αξίες του χριστιανισμού



Ο Πάπας Φραγκίσκος δίνει ισχυρό ράπισμα με τον λόγο του σε όσους χριστιανούς θέλουν να πατούν σε δύο βάρκες. Τούς λέει την αλήθεια, με την οποία συμφωνούμε μαζί του:

Δεν μπορείς από την μία μεριά να δηλώνεις χριστιανός, και από την άλλη μεριά να μην θέλεις τους "πρόσφυγες". Είσαι υποκριτής.

Και επειδή εμείς ως Έλληνες απεχθανόμαστε τον χριστιανισμό, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την εκδίωξη των λαθροεποίκων. Αλλά οι ελληνόφωνοι χριστιανοί που δεν τους δέχονται, είναι υποκριτές.

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποτελεί υπόδειγμα ιεράρχου που δεν λέει ψέμματα στο ποίμνιό του. Είναι αληθινός χριστιανός.

Αντιθέτως ψεύδονται κάποιοι ελληνόφωνοι απατεώνες οι οποίοι προσπαθούν να συγκεράσουν τον Ελληνισμό με τον χριστιανισμό.

Προσπαθούν να συγκεράσουν μία εθνοκεντρική και μία αντεθνική ιδεολογία, δημιουργώντας το έκτρωμα του ελληνοχριστιανισμού.

Ο Πάπας Φραγκίσκος παραμένει πιστός στις διεθνιστικές και οικουμενικές αξίες του χριστιανισμού.

Ο,τιδήποτε παρεκκλίνει από τον διεθνιστικό και πανανθρώπινο χαρακτήρα του χριστιανισμού αποτελεί αίρεση.

Οι εθνοφυλετικές και εθνοκεντρικές απόψεις αποτελούν καταδικαστέες αιρετικές συμπεριφορές για έναν αληθινό χριστιανό.

Όποιος δεν θέλει να αφανιστεί ο Ελληνισμός από τους λαθροεποίκους, πρέπει να εγκαταλείψει τον αντεθνικό χριστιανισμό και να ασπαστεί την εθνοκεντρική Ελληνική Θρησκεία.

Εύγε στον Πάπα Φραγκίσκο. Του ευχόμεθα να συνεχίσει να αποδίδει σωστά τον λόγο του Χριστού, διότι ίσως έτσι βοηθήσει στην ανάνηψη των ελληνόφωνων χριστιανών.

«Η ασθένεια ή αμαρτία, που ο Ιησούς καταδικάζει περισσότερο είναι η υποκρισία. Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι είναι χριστιανός, αλλά δεν ζει σύμφωνα με τη διδασκαλία του Χριστού. Δεν μπορείς να είσαι Χριστιανός χωρίς να ζει σαν Χριστιανός», είπε.

«Είναι υποκρισία να αποκαλείς τον εαυτό σου Χριστιανό και να διώχνεις μακριά κάποιον πρόσφυγα ή κάποιον που ζητάει βοήθεια, κάποιον που πεινάει ή διψάει. Δεν γίνεται να πετάς έξω κάποιον που βρίσκεται σε ανάγκη από τη βοήθειά σου», είπε ο Πάπας Φραγκίσκος.

No comments:

Post a Comment