Tuesday, January 3, 2017

Αν ο ραγιαδισμός είναι το επίσημο εθνικό δόγμα, τότε πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι έχουμε και άλλες Ελληνικές αυτοκρατορίες, πλην του βυζαντίου



Έχει καταντήσει εκνευριστικό ανελλήνιστοι βυζαντινολάτρες να ισχυρίζωνται ότι διασπάμε την ιστορική συνέχεια του Έθνους επειδή απορρίπτουμε το βυζάντιο ως περίοδο χιλιετούς ολοκαυτώματος του Ελληνισμού.

Σήμερα λοιπόν, σε μία προσωπική αντιπαράθεση, αποφάσισα να περιπαίξω έναν εμμονικό βυζαντινολάτρη λέγοντάς του ότι διασπά την ιστορική συνέχεια του Έθνους μας απορρίπτων την ρωμαϊκή πολυθεϊστική μας αυτοκρατορία, την φραγκική καθολική μας αυτοκρατορία, και την οθωμανική μας αυτοκρατορία.

Του είπα ότι όλες αυτές ήταν Ελληνικές αυτοκρατορίες διαφορετικού θρησκεύματος. Αν αποδεχτούμε ότι το ανατολικό ρωμαϊκό χριστιανικό κράτος ήταν Ελληνική αυτοκρατορία, γιατί να απορρίψουμε το δυτικό ρωμαϊκό πολυθεϊστικό κράτος;

Αν πρόκειται να θεωρήσουμε ως Ελληνική την Ανατολική αυτοκρατορία, το αυτό θα ισχύει για την Δυτική.

Και όπως λές, ζήτω ο Μέγας Κωνσταντίνος, να λές, ζήτω ο Μέγας Αύγουστος. Και να αλλάξουμε την ιστορία μας διότι το -146 δεν έχουμε εξωτερική εισβολή, κατοχή, και καταστροφή της Αχαϊας από τον Ρωμαίο ύπατο Μόμμιο, αλλά επέκταση της Ελληνικής Δυτικής αυτοκρατορίας.

Γιατί να λέμε ότι οι Ρωμαίοι κατέκτησαν τον τότε γνωστό κόσμο; Λάθος. Θα λέμε ότι ο Κλαύδιος, ο Καλιγούλας, ο Νέρων, ο Βεσπασιανός, ο Δομιτιανός, ο Τραϊανός, ο Αδριανός, κ.ά. ήταν Έλληνες αυτοκράτορες της Δυτικής αυτοκρατορίας που απωθούσαν τους βαρβάρους εκείνη της εποχής και έσωσαν τον Ελληνισμό.

Από ένα σημείο και μετά άρχισε να κατανοεί το ιστορικό αδιέξοδο, αλλά επειδή ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έχει κάνει πολύ μεγάλη ζημιά με τις εκπομπές του, χρειάζεται συνολική επίθεση και γελοιοποίηση της ψευδοθεωρίας περί ελληνικής ανατολικής αυτοκρατορίας.

Ιφικράτης Αμυράς

No comments:

Post a Comment