Friday, February 10, 2017

Η απόσχιση από το υπάρχον κρατικό υπόδειγμα είναι ιερό καθήκον



Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα κράτη και οι εθνότητες είναι το ζήτημα της αποσχίσεως από υπερεθνικούς σχηματισμούς. 

Ένα μέρος της Ελλάδος αποσχίστηκε βιαίως από την Οθωμανική αυτοκρατορία στην περίοδο 1821-1830. Το υπόλοιπο μέρος έμεινε υπόδουλο και χρειάστηκαν νέοι αιματηροί Αγώνες για να απελευθερωθεί. Από το ότι δεν απελευθερώθηκε όλος ο Ελληνισμός, δεν έπεται ότι κακώς έγινε η Επανάσταση. 

Στις ΗΠΑ, στην δεκαετία του 1860 ξέσπασε ο πόλεμος των Νοτίων κατά των Βορείων Πολιτειών. Τότε, το κύριο διαχωριστικό ζήτημα ήταν το αξιακό σύστημα. Οι Αμερικανοί αντιρατσιστές επί δεκαετίες κατεδίκαζαν τις αποσχιστικές τάσεις του Νότου, αλλά σήμερα τις υποθάλπουν εφ' όσον πρόκειται για απόσχιση των ισπανόφωνων ή τις επιβραβεύουν εφ' όσον πρόκειται για απόσχιση από μία Λευκή εθνικο-λαϊκιστική Αμερική. 

Επομένως η απόσχιση δεν αποτελεί θέμα ταμπού στις ΗΠΑ. Αρκεί να συμφέρει μία συγκεκριμένη πολιτική παράταξη. Αν την προωθούν οι λευκοί Νότιοι, θεωρείται κακό. Αν την προωθούν οι ισπανόφωνοι μαζί με τους αντι-λευκούς διαδηλωτές, θεωρείται καλό.

Το δικαίωμα στην απόσχιση δεν έχει ζητηθεί επαρκώς στην Ελλάδα. Όπως συμβαίνει συνήθως με τα θεμελιώδη ζητήματα που μας απασχολούν, αφήνουμε την εθνική πληγή να πυορραγεί.

Η Χώρα μας έχει καταστραφεί πλήρως από την ευρωπαϊκή πανούκλα. Εκατομμύρια αλλοφύλων αποκτούν ελληνική ιθαγένεια αντικαθιστώντες βάσει ωργανωμένου σχεδίου τον Ελληνικό πληθυσμό. Την ίδια στιγμή, λόγω μνημονίων, εκατομμύρια Ελλήνων πένονται και εξαναγκάζονται να γίνουν μετανάστες. 

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για την Ιστορία του Έθνους, το θέμα της αποσχίσεως μέρους ή όλης της Ελλάδος από την ΕΕ πρέπει να τεθεί επί τάπητος. 

Επειδή ένα μέρος του Ελληνικού πληθυσμού θέλει πάση θυσία να βυθιστεί μαζί με τον ευρωπαϊκό Τιτανικό, θα επιτρέψουμε για λόγους "εθνικής ενότητος" να αφανιστεί όλο το Έθνος; 

Όταν κάποιοι πολιτικοί απατεώνες χρησιμοποιούν τον παραπλανητικό όρο "εθνική ενότητα", ποτέ δεν εξηγούν τί εννοούν. Εννοούν να αφανιστούμε όλοι μαζί ενωμένοι; Εννοούν να μπασταρδευτούμε με τους αλλοφύλους όλοι μαζί ενωμένοι; Εννοούν να εξισλαμιστούμε όλοι μαζί ενωμένοι; Εννοούν να προσκυνάμε το 4ο Ράιχ όλοι μαζί ενωμένοι; Εννοούν να επαιτούμε όλοι μαζί ενωμένοι; Εννοούν να αφελληνιστούμε όλοι μαζί ενωμένοι; 

Όταν τίθεται ζήτημα αφανισμού του Έθνους, το δικαίωμα στην απόσχιση είναι ιερό. Σε τέτοιες ιστορικές συγκυρίες το δικαίωμα μετατρέπεται σε καθήκον αποσχίσεως. Επιβάλλεται να τεθεί στην κοινωνία ώστε να γίνει κατανοητό ότι δεν μπορούμε να ζούμε μαζί με όσους επιδιώκουν την γενοκτονία του Ελληνισμού. 

Αν ένα μέρος του πληθυσμού, έχοντας προσβληθεί από την ευρωπαϊκή πανούκλα, θέλει να αφομοιωθεί στην Ευρώπη και να χαθεί δια παντός από την Ιστορία, το υπόλοιπο μέρος του πληθυσμού πρέπει να αποσχιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Προφανώς το ιδανικό θα ήταν όλη η Ελλάς και όλος ο πληθυσμός να αποσχιστεί από την ΕΕ. Τί γίνεται όμως στην περίπτωση όπου ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού επιμένει να διαπράξει συλλογική αυτοκτονία; Στις διεθνείς σχέσεις τα πράγματα δεν είναι μαύρο-άσπρο. Υπάρχουν ενδιάμεσες αποχρώσεις και περίπλοκες καταστάσεις. 

Θα περιμένουμε πότε το 100% του Ελληνικού πληθυσμού θα ιαθεί από την ευρωπαϊκή πανούκλα, μέχρι να θέσουμε θέμα αποσχίσεως; Και αν η κατάσταση είναι μη-αναστρέψιμη; 

Αν η επάρατη νόσος του ευρωπαϊσμού έχει φθάσει μέχρι τον μυελό των οστών και έχει καταστεί ανίατος για ένα μέρος του πληθυσμού; Τότε τί κάνουμε; Ακολουθούμε στον θάνατο του ελληνόφωνους ευρωπαίους προκειμένου να μην διχαστούμε; 

Δεν επιτρέπεται να μιλάμε για "ενότητα" στην εθνική αυτοκτονία.

Πρέπει να προετοιμάσουμε τους Έλληνες για απόσχιση ακόμη και ενός μέρους του πληθυσμού από τους κρατικούς σχηματισμούς στους οποίους υπαγόμεθα. 

Αν για παράδειγμα το 1943 μπορούσε να απελευθερωθεί μόνον η Πελοπόννησος από την ξένη κατοχή, ουδείς(πλην δωσίλογων) θα έλεγε ότι διασπάται η "εθνική ενότητα". Ουδείς(πλην φαναριωτών και παπάδων) θα έλεγε το 1821 ότι διασπάται η "εθνική ενότητα" επειδή ένα μέρος του πληθυσμού αποσχίστηκε από την Οθωμανική αυτοκρατορία ενώ ένα άλλο μέρος του πληθυσμού παρέμεινε υπόδουλο. 

Αν απελευθερωθεί ένα μέρος της Ελλάδος από την ΕΕ, πχ η Ήπειρος, και το υπόλοιπο μέρος παραμείνει υπόδουλο στην ΕΕ, θα ήταν ευτυχές γεγονός. Το ζήτημα είναι να ακολουθήσει και το υπόλοιπο μέρος. 

Η απόσχιση ενός μέρους της Ελληνικής κοινωνίας από την ΕΕ συνεπάγεται την σύσταση ενός νέου κράτους και την δημιουργία προστριβών με το υπόλοιπο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας. Ενδεχομένως να ανακύψει μία κατάσταση όπως στην Βόρειο και Νότιο Κορέα. 

Αλλά για ποιά Ελληνική κοινωνία μιλάμε; Γι΄αυτήν όπου σε λίγα χρόνια η πλειοψηφία θα αποτελείται από αλλοφύλους; Άλλωστε όσοι δηλώνουν ευρωπαϊστές δεν αισθάνονται Έλληνες. Είναι ελληνόφωνοι. Απεχθάνονται την δημιουργία ενός ανεξαρτήτου Ελληνικού έθνους-κράτους. Δεν έχουμε τίποτε κοινό μαζί τους. 

Η πατριωτική διανόηση πρέπει να θέσει τέρμα στις αυταπάτες περί εθνικής ενότητος. Δεν υπήρξε ποτέ ούτε πρόκειται να υπάρξει ενότητα με τους ελληνόφωνους ευρωπαϊστές. Διάλεξαν τον δρόμο τους χωρίς να μας ρωτήσουν. 

Ουδέποτε έλαβαν υπ' όψιν τους την γνώμη μας. Ουδέποτε συζήτησαν μαζί μας το αν θέλουμε την ΕΕ. Ακόμη και τώρα όπου είναι σε όλους εμφανές το οικονομικό ολοκαύτωμα του Ελληνισμού, αρνούνται να συζητήσουν την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα. Προτιμούν τον αφανισμό της Ελληνικής κοινωνίας παρά να ακούσουν την φράση "εθνικό νόμισμα". Μισούν ο,τιδήποτε εθνικό. Γι' αυτό τους μισούμε και εμείς.

Από εδώ και πέρα πρέπει να τεθούν επί τάπητος οι πολιτικοί παράμετροι της αποσχίσεως ενός μέρους της Ελληνικής κοινωνίας από το υπάρχον κρατικό υπόδειγμα. Αν αυτό σημαίνει μετωπική σύρραξη με το εξευρωπαϊσμένο κομμάτι της κοινωνίας, τόσο το καλύτερο. 

Όσο ταχύτερα, τόσο καλύτερα. Το εξευρωπαϊσμένο και αφελληνισμένο κομμάτι της κοινωνίας έχει σαπίσει. Δεν έχει διάθεση να σωθεί. Θέλει να αφανιστεί μαζί με την Ευρώπη. Η δημιουργία ενός νέου ανεξαρτήτου Ελληνικού κράτους σε πλήρη αντίθεση με το ρωμέϊκο ψευδοκράτος, δεν θα αποτελέσει μία sui generis κατάσταση. Είναι σύνηθες φαινόμενο στην Ιστορία, όσοι διαθέτουν ένστικτα επιβιώσεως να αποφεύγουν την συμβίωση με πολιτικά πτώματα.

Secession, State & Liberty

Secession: The Reasonable Option Everyone Resists

Theories of Secession - Allen Buchanan

Creating New States - Theory and practice of Secession

National Self-Determination and Secession 

No comments:

Post a Comment