Monday, February 20, 2017

Η επέκταση και εμβάθυνση της ΕΕ αποτελεί Casus belli για την Ελλάδα



Η Ελλάς πρέπει να αντιμετωπίζει την επέκταση και την εμβάθυνση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ ως casus belli(αιτία πολέμου).

Η Χώρα μας κινδυνεύει από την επεκτατική πολιτική της ευρωπαϊκής αυτοκρατορίας.

Στρατηγικός στόχος της Ελλάδος είναι η διάλυση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, δύο ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί που επιβουλεύονται την εθνική μας ασφάλεια και την εδαφική μας ακεραιότητα. Μάς έχουν ήδη αφαιρέσει την εθνική ανεξαρτησία.

Οι δύο δυτικοί αποικιοκρατικοί θεσμοί λειτουργούν στα πλαίσια του μονοπολικού κόσμου, αδιαφορώντες για τις συνέπειες εις βάρος της Ελλάδος και των υπολοίπων εθνών-κρατών.

Η χάραξη της στρατηγική μας πρέπει να έχει ως επίκεντρο έναν μετα-δυτικό κόσμο(post-West world order).

Κάθε χώρα που προσχωρεί στην ΕΕ πρέπει να γίνεται στόχος αποσταθεροποιητικών ενεργειών. Πριν όμως φθάσουμε στο θερμό επεισόδιο, πρέπει να ενημερώνουμε την Διεθνή Κοινότητα για την εγκληματική φύση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, και γιατί οφείλουν τα κράτη-μέλη να αποδράσουν απ' αυτούς τους οργανισμούς.

Η παραμονή μίας χώρας σε αυτούς τους εγκληματικούς συνασπισμούς, τις μετατρέπει σε συνεργούς σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Η Ρωσία εδώ και πολλά χρόνια έχει δηλώσει ότι η επέκταση του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς αποτελεί αιτία πολέμου και λαμβάνει τα μέτρα της. Το ίδιο πρέπει να πράξει η Ελλάς εις ό,τι αφορά την ΕΕ. Η επέκταση της ΕΕ προς Νότον(βαλκάνια) ή προς Ανατολάς αποτελεί αιτία πολέμου και οφείλουμε να της προξενήσουμε αντίποινα.

Το Έθνος μας πρέπει να ξεφύγει από την παρωχημένη αντίληψη ότι η ΕΕ είναι ένας οικονομικός δυνάστης και το μόνο που χρειάζεται είναι να επαναφέρουμε το εθνικό μας νόμισμα.

Η Πατρίδα μας πρέπει να υιοθετήσει την στρατηγική του υβριδικού πολέμου κατά της ΕΕ, των ψυχολογικών επιχειρήσεων, του πολέμου 4ης γενεάς, των χρωματιστών επαναστάσεων, των ασύμμετρων απειλών, της κατασκοπείας και της παραπληροφορήσεως, του πολέμου αφηγημάτων, του δημογραφικού πολέμου, του πολιτισμικού πολέμου, και του νέου ψυχρού πολέμου.

Αρχικώς, μία στρατηγική αναχαιτίσεως κατά της ΕΕ(deterrence), και η δημιουργία ενός cordon sanitaire (υγειονομικής ζώνης), θα μπορούσε να κερδίσει λίγο χρόνο μέχρι να ξεκινήσει η γενική αντεπίθεση κατά της ευρωπαϊκής αυτοκρατορίας.

Η Ελλάς απέναντι στην Ευρώπη πρέπει να εφαρμόσει την στρατηγική της αναδιπλώσεως(rollback), ήτοι της διαρκούς οπισθοχωρήσεως και συρρικνώσεως της ΕΕ, μέχρι την ολοκληρωτική της εξάλειψη.

Αλλά δεν μας αρκεί η διάλυση της ΕΕ. Οφείλουμε να αποκτείνουμε εν τω γεννάσθαι κάθε προσπάθεια για την οικοδόμηση μίας νέας ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής, ήτις θα αποσκοπεί στην ένωση κρατών.

Στα βόρεια σύνορά μας δεν επιτρέπεται να δημιουργηθεί κανένας συνασπισμός κρατών. Θα αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την ανάδυση ενός Ελληνικού Imperium. Ό,τι στόχο έχουμε για την ΕΕ, το αυτό ισχύει για τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά σχέδια (Visegrad Group, Intermarium, Nordic Council, Μitteleuropa).

Δεν μας αρκεί η ύπαρξη ενός πολυ-πολικού κόσμου(multi-polar world). Θέλουμε την ανάδειξη μίας μετα-δυτικής τάξεως πραγμάτων(post-West world order).

No comments:

Post a Comment