Friday, July 14, 2017

Αν πληρώναμε όλους τους φόρους, το ρωμέικο κράτος θα αύξανε ακόμη περισσότερο τους φόρους αντί να τους μείωνε



Το μεγαλύτερο ψεύδος που έχουν εκστομίσει οι φοροφαγάδες είναι ότι "αν πληρώναμε όλους τους φόρους μας, τότε το κράτος θα μείωνε τους φορολογικούς συντελεστές".

Πρόκειται για ψεύδος ολκής. Αν υπήρχαν τόσο ηλίθιοι Έλληνες, που θα πλήρωναν όλα τα χαράτσια που τους επιβάλλει το ρωμέικο μισελληνικό κράτος, αυτό θα αποτελούσε κίνητρο για να επιβληθούν νέοι φόροι. Θα ήταν το πράσινο φως για να ξεκινήσει η επιβολή νέων αναδρομικών χαρατσιών. Θα ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσει νέο πάρτυ προσλήψεων ημετέρων στο δημόσιο.

Αν αυτό το πανάθλιο μισελληνικό κράτος διεπίστωνε ότι οι Έλληνες πληρώνουν όποιο χαράτσι τους επιβάλλει, θα θέσπιζε αμέσως νέα χαράτσια. Οι γραφειοκράτες θα ήταν ηλίθιοι να μειώσουν τους φορολογικούς συντελεστές βλέποντας να υφέρπει τέτοιος ραγιαδισμός.

Για να μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές αυτό το μισελληνικό πολιτειακό έκτρωμα, θα έπρεπε να έχει έναν στρατηγικό στόχο, ένα αναπτυξιακό όραμα, ένα ελληνικό κύτταρο. Τίποτε εξ αυτών δεν διαθέτει, παρά μόνον μίσος για τον Ελληνισμό.

Όσο οι Έλληνες πληρώνουν τα χαράτσια, τόσο θα τους έρχωνται νέα χαράτσια. Ο γραφειοκράτης σκέφτεται ως εξής: για να πληρώνουν, σημαίνει ότι τους περισσεύουν.

Δεν τον ενδιαφέρει αν καταστραφεί η υγεία σου, η επιχείρησή σου, η οικογένειά σου.

Το σόφισμα ότι τάχα θα μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές αν μειωθεί η φοροδιαφυγή, είναι το τυρί στην φάκα που έχουν στήσει οι φοροφαγάδες.

Όσο περισσότερα τους δίνεις, τόσο περισσότερα θα σου ζητάνε.

Ο καλύτερος τρόπος για να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές στην Ελλάδα, είναι η γενικευμένη και οργανωμένη φοροδιαφυγή των πολιτών. Να μην πληρώνουν τους κρατικούς ληστοσυμμορίτες.

No comments:

Post a Comment