Sunday, July 9, 2017

Η Ελλάς δεν πρέπει να εξαρτά την εθνική της ασφάλεια από την παραπαίουσα και αυτοκτονική Δύση



Γιατί η Ελλάς πρέπει να απεγκλωβιστεί από το ΝΑΤΟ και να μην εξαρτά την εθνική της ασφάλεια από την Δύση; Διότι απλούστατα οι ένοπλες δυνάμεις μίας χώρας δεν είναι κάτι το ουδέτερο. Είναι πολιτικοστρατιωτικές οντότητες που υπερασπίζουν ένα συγκεκριμένο αξιακό σύστημα.

Οι δυτικοί στρατοί αδιαφορούν πλήρως για την υπεράσπιση των γονιδίων και των μιμηδίων τους. Οι ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδος(αν υπήρχαν), θα υπερασπίζοντο τα ελληνικά γονίδια και τα ελληνικά μιμήδια απαγορεύοντας κάθε φυλετική επιμειξία και κάθε πολυπολιτισμική εισβολή στην Χώρα.

Θα υπερασπίζοντο τα εθνολογικά σύνορα του Ελληνισμού, που είναι ευρύτερα των κρατικών συνόρων.

Θα υπερασπίζοντο το εθνικό νόμισμα.

Αυτή την στιγμή δέχεται μετωπική επίθεση το κύτταρο της κοινωνίας, τα δύο φύλα και η οικογένεια. Το ΝΑΤΟ όχι μόνον αρνείται να υπερασπιστεί τα δύο φύλα, αντιθέτως έχει υποταχθεί στην ιδεολογία των LGBT. Αν υπήρχαν Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις μεταξύ άλλων, θα υπερασπίζοντο την αρρενωπότητα και την θηλυκότητα.

Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, εφ' όσον συσταθούν, θα υπερασπίζωνται την Ελληνική Θρησκεία και το Ελληνικό Έθος. Η εδαφική ακεραιότης της Πατρίδος είναι μόνον μία πτυχή της αμυντικής πολιτικής. Υπάρχουν και άλλες διαστάσεις του Ελληνισμού χρήζουσες στρατιωτικής αμύνης.

Η Ελλάς εγκλωβισμένη στον δυτικό στρατιωτικό συνασπισμό δεν μπορεί να υπερασπιστεί τίποτε το εθνικό. Ακολουθεί τα χνάρια του παρηκμασμένων δυτικών κρατών.

Όσοι ελληνόφωνοι ευρωραγιάδες υπόσχονται ότι θα μας υπερασπιστεί το ΝΑΤΟ και η ΕΕ από επίδοξους εισβολείς, ψεύδονται ασυστόλως. Τα δυτικά κράτη δεν μπορούν και δεν θέλουν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από κάθε είδους τριτοκοσμικό εισβολέα. Πολλώ δε μάλλον να υπερασπιστούν την Ελλάδα από τους εισβολείς. Αντιθέτως πανηγυρίζουν για την αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού των.

Είναι μαθηματικώς αδύνατον η παραπαίουσα και αυτοκτονική Δύση να υπερασπιστεί την Ελλάδα. Το πρόβλημά μας με το ΝΑΤΟ είναι πολλαπλής φύσεως, και δεν πρόκειται να εξομαλυνθεί η κατάστασις διότι είναι θεμελιώδες πρόβλημα αξιακού κώδικος, και όχι πρόβλημα μεταρρυθμίσεων.

No comments:

Post a Comment