Monday, July 17, 2017

Είναι καιρός να ανοίξει η συζήτηση για την αλλαγή του Εθνικού συμβόλου


Όταν ένα Έθνος θέλει να σταθεί γερά στα πόδια του το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να εξοβελίσει οποιοδήποτε ξένο σώμα έχει εισβάλλει στον οργανισμό του. Το ξένο σώμα λειτουργεί ως παράσιτο που αναπαράγεται απορροφώντας τους χυμούς του έθνους, καταστρέφοντας την ζωτικότητα του εθνικού οργανισμού. 
Το Ελληνικό Έθνος πρέπει να αντλεί στοιχεία από τις ρίζες του, τσακίζοντας ανηλεώς την επιμειξία και τον συγκρητισμό. 
Η σημαία που φέρει σήμερα το «Ελληνικό» κράτος ως εθνικό σύμβολο είναι αντίγραφο της Ανατολικής Εταιρείας των Ινδιών. Είναι μία παραλλαγή βρετανικής σημαίας η οποία εχρησιμοποιείτο όταν η Ινδία ήταν αποικία της Βρετανίας. 
Αλλάζει μόνον το χρώμα, από κόκκινο σε μπλέ. Ο σταυρός του «αγίου» Γεωργίου στο άνω αριστερό άκρο, οι λευκές ρίγες, το σχήμα, και οι αναλογίες είναι πανομοιότυπες.


(Για περισσότερες πληροφορίες για την σημαία της Ανατολικής Εταιρείας των Ινδιών ίδε http://flagspot.net/flags/gb-eic.html#flag).
Θέση της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. είναι η αλλαγή του εθνικού συμβόλου, διότι η Επανελλήνιση πρέπει να γίνει σε όλα τα πεδία. 

Ο σταυρός του «αγίου» Γεωργίου στην γαλανόλευκη δεν τιμά το Έθνος μας ούτε τον πολιτισμό μας. Κάποιοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν το συγκεκριμένο σύμβολο λέγοντες ότι είναι ισοσκελής σταυρός και όχι ανισοσκελής. Άλλοι λένε ότι ο σταυρός είναι αρχαίο σύμβολο, άρα δεν πειράζει που το έχουμε στην σημαία.
Είναι απαράδεκτο να ωραιοποιούμε μία άσχημη πραγματικότητα. Όποιος κοιτάξει τις σημαίες των ευρωπαϊκών κρατών πχ σημαία Δανίας, σημαία Φιλανδίας, σημαία Αγγλίας, όλες έχουν τον σταυρό. Και προφανώς δεν τον έχουν ως αρχαιοελληνικό σύμβολο, αλλά ως χριστιανικό. 
Το Ελληνικό Έθνος για να επιβιώσει μέσα στους τυφώνες της Ιστορίας πρέπει να διαφοροποιείται οριζοντίως και καθέτως από τα άλλα έθνη. Πρέπει τα σύμβολά του να μην ομοιάζουν με τα άλλα έθνη που έχουν χάσει τον εθνισμό τους εξαιτίας των Αβρααμικών κοσμοπολιτικών αιρέσεων. 
Όσο μεγεθύνεται το κίνημα Επανελληνίσεως και αποκτά πολλούς και πιστούς οπαδούς, είναι καιρός να ανοίξει η συζήτηση για την αλλαγή του Εθνικού συμβόλου. Να υιοθετήσουμε ένα σύμβολο που θα θυμίζει Ελληνισμό, και όχι βρετανική αποικία και ιουδαϊκή αίρεση.

Είναι καιρός να κατατεθούν προτάσεις για την νέα μορφή του Εθνικού Συμβόλου.
 Εμείς, οι πιστοί της Πατρώας Θρησκείας, δεν ανεχόμαστε στην Ελληνική σημαία να υπάρχει το σύμβολο των σφαγέων του Ελληνισμού και των Προγόνων μας. Αν δεν συμφωνήσουν οι χριστιανοί, πρέπει να προχωρήσουμε μόνοι μας στην αλλαγή της Ελληνικής σημαίας.  
Η αλλαγή της σημαίας θα συμβολίσει την εξωτερίκευση της βουλήσεως όλων των Ελλήνων. Θα αποτελεί δήλωση Εθνικής Ανεξαρτησίας. Η αλλαγή στο εθνικο σύμβολο υποδηλώνει ότι δεν θέλουμε να είμαστε προτεκτοράτο των ιμπεριαλιστών. 
Όσο ωριμάζει το Κίνημα Επανελληνίσεως οδηγούμαστε σε απόσχιση από το ρωμέϊκο κράτος, διότι δεν έχουμε τίποτε κοινό. Ανήκουμε σε άλλο έθνος. Οι χριστιανοί έχουν θέσει εκτός νόμου τους Έλληνες επί 17 αιώνες. Αρκετά πιά τόση καταστροφή και τόσες γενοκτονίες που υπέστη το Ελληνικό Έθνος από την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων. Ας χωρίσουν οι δρόμοι μας, μιά για πάντα. 

www.ieraks.org
www.facebook.com/ieraks

No comments:

Post a Comment