Sunday, December 10, 2017

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να εξοικειωθούν στις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα


"Και πώς θα αγοράζουμε πετρέλαιο αν δεν έχουμε ευρώ;", η μόνιμη επωδός των ευρωραγιάδων.


Έχουμε ένα σωρό επιλογές πιά, αλλά οι ευρωραγιάδες ξέρουν μόνον μία, το ευρώ. 

Εκτός από το πετρογουάν, εκτός από την απευθείας συναλλαγή σε εθνικά νομίσματα, εκτός από την συναλλαγή με κοινή λογιστική μονάδα και αλληλόχρεο λογαριασμό, εκτός από την συναλλαγή σε χρυσό μεταξύ κρατών, τώρα υπάρχει και η επιλογή συναλλαγής σε κρυπτονομίσματα. 

Το μυαλό των ευρωραγιάδων δεν πρόκειται να ξεκολλήσει ποτέ από το ευρώ, διότι είναι ψυχοπαθείς. Όμως οι Έλληνες πρέπει να εξοικειωθούν σε συναλλαγές με κρυπτονομίσματα, και να μην ακούν την κινδυνολογία των ευρωραγιάδων.

Το πιό σημαντικό στοιχείο που προσφέρουν τα κρυπτονομίσματα είναι η ανωνυμία συναλλαγών, και η αποκεντρωμένη παραγωγή και διανομή τους. Δεν απαιτείται η ύπαρξη κεντρικής τραπέζης. Πρόκειται για peer-to-peer συναλλαγή. 

Εξ αιτίας της αρχιτεκτονικής τους, προσφέρονται ως κατάλληλα εργαλεία για την παράκαμψη των κυρώσεων που επιβάλλει κατά καιρούς ο δυτικός συνασπισμός σε χώρες όπως το Ιράν, η Ρωσσία, η Βόρειος Κορέα, η Συρία, και η Βενεζουέλα.

Τα κρυπτονομίσματα σε συνδυασμό με τα εθνικά νομίσματα θα βοηθήσουν στην αποδολλαριοποίηση και στην αποευρωποίηση της παγκόσμιας νομισματικής κυκλοφορίας. 

Η Βενεζουέλα του Μαδούρο, ανακοίνωσε την έκδοση του δικού της κρυπτονομίσματος - Venezuela to launch oil-backed cryptocurrency


No comments:

Post a Comment