Saturday, December 30, 2017

Οι αρνητές της Βορείου Μακεδονίας είναι εχθροί του Ελληνισμού



Πρέπει να δώσουμε σκληρό αγώνα εναντίον της απομακεδονοποιήσεως της Βορείου Μακεδονίας(Σκόπια), την οποία ξεκίνησε η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ζάεφ.

Δεν μας έφθαναν οι Σλάβοι κατακτητές, έχουμε και τους ανιστόρητους ελληνόφωνους "πατριώτες" που αρνούνται με φανατισμό την Ελληνικότητα της Βορείου Μακεδονίας, και συγχρόνως θέλουν να την εγκαταλείψουν στα χέρια των Σλάβων.

Οι ανιστόρητοι "πατριώτες" τάχα προσπαθούν να σώσουν το μονοπώλιο του όρου Μακεδονία, ενώ στην ουσία επαναλαμβάνουν ό,τι έπραξε ο Βενιζέλος το 1923 για την Μικρά Ασία. Διαγράφουν ολοσχερώς τον Ελληνισμό της Βορείου Μακεδονίας.

Αντί όπως εμείς, να εγγράψουν μία υποθήκη για το μέλλον, ώστε όταν δοθεί η κατάλληλη ιστορική ευκαιρία, να απελευθερωθεί η Βόρειος Μακεδονία και να ενωθεί με την Νότιο Μακεδονία, πράττουν το αδιανόητο. Αρνούνται την Ελληνικότητα των σκλαβωμένων Μακεδονικών εδαφών και σλαβόφωνων Ελληνικών πληθυσμών.

Η βλακεία τους είναι ασυγχώρητη. Στην πολιτική μετρά το αποτέλεσμα. Είτε είναι βλάκες, είτε είναι αμόρφωτοι, είτε είναι προδότες, είναι αδιάφορο. Το αποτέλεσμα μετράει.

Πανηγυρίζουν επειδή κάποιοι Σλάβοι πολιτικοί θέλουν να οικειοποιηθούν τους σλαβόφωνους σκλαβωμένους Μακεδόνες της Βορείου Μακεδονίας.

Δεν ξέρουν να διακρίνουν τους σλαβόφωνους από τους Σλάβους στην καταγωγή.

Εξ αιτίας της βλακείας των αμορφώτων ρωμιών, κινδυνεύει να διαγραφεί δια παντός η Ιστορία χιλιάδων ετών και τα απαράγραπτα ιστορικά, εδαφικά, δημογραφικά, εθνικά, και πολιτιστικά δικαιώματα του Ελληνισμού στην κατεχομένη Βόρειο Μακεδονία.

Οι αρνητές της Βορείου Μακεδονίας είναι εχθροί του Ελληνισμού.

Όποιος περιορίζει και ταυτίζει τον όρο Μακεδονία με την σημερινή ακρωτηριασμένη Ελληνική Μακεδονία, είναι προδότης.

Διαβάστε επίσης:

Τα Σκόπια είναι όντως Μακεδονία. Είναι η υπόδουλος Βόρειος Μακεδονία μας

Η πολιτική ηλιθιότητα πρέπει να ποινικοποιηθεί σε βαθμό κακουργήματος

No comments:

Post a Comment