Thursday, December 28, 2017

Προσάρτηση ονομάζεται, και όχι ολοκλήρωση



Η αλλαγή μίας λέξεως στην πολιτική ορολογία έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να παραλύσει και να αποκοιμίσει επί δεκαετίες ολόκληρα έθνη.

Κατά την διάρκεια του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, και στην περίοδο του μεσοπολέμου, τα πολιτικά κόμματα εις ό,τι αφορούσε τις διεκδικήσεις, αποσχίσεις, ενσωματώσεις εδαφών, αναφερόντουσαν συνεχώς με τον όρο προσάρτηση, annexation στα αγγλικά. Μάλιστα ο όρος προσάρτηση είχε πολύ αρνητική χροιά διότι είχε ταυτιστεί με τον ιμπεριαλισμό.

Αμέσως μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, τα ευρωπαϊκά πολιτικά κόμματα συμφώνησαν να αλλάξουν ορολογία. Επέλεξαν τον όρο ολοκλήρωση, integration στα αγγλικά. Με τον όρο ολοκλήρωση εννοούν την διαρκή προσάρτηση εδαφών, λαών, εθνών, κρατών, στο γαλλο-γερμανικό ομοσπονδιακό τερατούργημα που ονομάζουν Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η προσάρτηση βαπτίστηκε ολοκλήρωση. Με την αλλαγή μίας λέξεως ο ιμπεριαλισμός προσπάθησε να νομιμοποιηθεί τις συνειδήσεις των λαών.

Είναι χρέος όλων μας να αποκαθάρουμε τους πολιτικούς όρους και να τοποθετούμε τις έννοιες στην σωστή τους διάσταση. Η ενσωμάτωση Ελληνικών εδαφών από το γαλλο-γερμανικό ομοσπονδιακό κράτος, είναι προσάρτηση και είναι πολύ παλαιότερη από την υπογραφή του μνημονίου.

Η διαδικασία υποδουλώσεως είχε ξεκινήσει από την πρώτη ημέρα που ο προδότης Καραμανλής υπέγραψε την προσάρτηση της Ελλάδος στον γαλλο-γερμανικό άξονα.

Οφείλουμε να διαφωτίσουμε τον Ελληνικό Λαό για την ιμπεριαλιστική φύση και τους κατακτητικούς σκοπούς της ΕΕ. Η προσάρτηση της Ελλάδος στην ΕΕ είναι πολεμική πράξη και ως τέτοια θα αντιμετωπίζεται.

No comments:

Post a Comment