Friday, December 29, 2017

Ούτε ευρωπαίοι είμαστε, ούτε λευκοί είμαστε, ούτε χριστιανοί είμαστε


Το άρθρο απαντά στην ένσταση του σχολιαστού Αλεξάνδρου.
Παραθέτω αυτούσιο το σχόλιο του Αλεξάνδρου και τον σύνδεσμο απ’ όπου προέρχεται:
Ἔνστασις: ΕΜΕΙΣ ποῦ ὀνοματίσαμεν τὴν Ἤπειρον αὐτήν ΕΥΡΩΠΗ, εἴμεθα οἱ πρῶτοι καὶ καλλίτεροι Εὐρωπαίοι. Ἀντὶ νὰ ἀπαρνούμεθα μέρος τῆς ταυτότητος μᾶς νὰ ἀμφισβητοῦμε σφοδρῶς τὴν «Εὐρωπαϊκὴν» ταυτότητα τῶν Ἑβραίων ὑπαλλήλων τῆς «Ε».Ε. 
Ἀντὶ νὰ ἀναλωνόμεθα εἰς ἀριστερόστροφους ἀνουσίους ἀντιγερμανισμοὺς νὰ καταγγείλωμεν τοὺς αἰώνιους Ἑβραίους τοκογλύφους ποὺ κρύπτονται ὄπισθεν Γαλλίας, Γερμανίας καὶ «Εὐρωπαϊκῆς» Ἐνώσεως.
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΣ».
Ο Αλέξανδρος ενίσταται διότι με το σύνθημα «Είμαστε Έλληνες, και όχι ευρωπαίοι», αρνούμαι να ταυτιστώ με τους ευρωπαίους.
Ευχαριστούμε τον Αλέξανδρο για την προτροπή του. Η ανευθυνότης και η ανωριμότης πρέπει να καυτηριάζεται πάραυτα. Γι’ αυτό ξεκινούμε άμεσα την θεραπεία των παιδικών ασθενειών του κινήματος Επανελληνίσεως.
Δυστυχώς το σχόλιο προδίδει έλλειψη πολιτικής παιδείας. Αναπαράγει κοινοτοπίες του συρμού, «οι εβραίοι ελέγχουν τα πάντα».
Την στιγμή που κινδυνεύει το Έθνος μας να αφανιστεί δια προσαρτήσεως και αφομοιώσεως στο ευρωπαϊκό ομοσπονδιακό κράτος, ακούμε ρομαντικές αναπολήσεις του τύπου «εμείς ονοματίσαμε την Ευρώπη»...
Δηλαδή αν είχαμε ονοματίσει την Τανζανία, θα έπρεπε να αυτοαποκαλούμεθα Τανζανοί;
Αλλά αφού τέθηκε τοιουτοτρόπως το ζήτημα, η Ελλάς έχει και Αφρικανική, και Ασιατική ιστορική παρουσία. Οι Αρχαίοι Πρόγονοι κατείχαν περιοχές επί Αφρικανικού και Ασιατικού εδάφους.
Εκτός από το όνομα Ευρώπη, δώσαμε και το όνομα Ασία στην εξ ανατολών μας ήπειρο. Η Ασία ήταν θυγατέρα του Ωκεανού και της Τηθύος.

Επομένως γιατί να μην προτιμήσουμε να λεγόμαστε Ασιάτες; Η Ελλάς είχε κάποτε στην κυριότητά της Ασιατικά εδάφη και πληθυσμούς. Για μία σημαντική χρονική περίοδο, επιστημονικώς και φιλοσοφικώς το κέντρο του Ελληνισμού ήταν η Μικρά Ασία, όχι η Ευρώπη. 
Αν αρέσουν σε κάποιους οι διεθνιστικοί ηπειρωτικοί προσδιορισμοί, προτείνω να υιοθετήσουμε τον όρο Ασιάτες. Ας αναφωνήσουμε λοιπόν, «Είμαστε οι πρώτοι και οι καλλίτεροι Ασιάτες. Να μην απαρνηθούμε την Ασιατική μας ταυτότητα».
Και επειδή σίγουρα οι αναγνώστες του ιστολογίου θα γνωρίζουν ότι οι Πρόγονοί μας είχαν παρουσία και στην Βόρεια Αφρική, γιατί να απαρνηθούμε την Αφρικανική μας ταυτότητα; Ας δηλώσουμε Αφρικανοί. Με ποιό δικαίωμα θα απαρνηθούμε την Αφρικανική μας κληρονομιά; 
Τώρα ας σοβαρευτούμε. Σκοπός του συνθήματος «Είμαστε Έλληνες, και όχι ευρωπαίοι» είναι να τονίσει τον εθνοτικό διαχωρισμό μας από τα άλλα έθνη. Να τονίσει την βιολογική και πολιτισμική μας διαφορετικότητα από γάλλους, γερμανούς, άγγλους, κλπ.
Οι ονοματολογικές και ιστορικές αναφορές το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν σύγχυση στον Έλληνα και να περιορίζουν τον πολιτικό του ορίζοντα στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Εγώ λέω ότι το πεπρωμένο μας είναι να επεκταθούμε σε Δύση, Ανατολή, Βορά, και Νότο.  
Το «είμαστε ευρωπαίοι» είναι σύνθημα της ΕΟΚ και των διεθνιστικών αντεθνικών κύκλων της Ε.Ε. «Είσαι ευρωπαίος, είσαι στην ΕΟΚ, μάθε για την ΕΟΚ», έλεγαν τα πασοκικά συνθήματα της δεκαετίας του 1980.
Αν έχουμε φίλους που λένε στον Έλληνα «είσαι ευρωπαίος» την στιγμή που τον γενοκτονούν οι ευρωπαίοι, τί τους θέλουμε τους εχθρούς;
Ούτε ευρωπαίοι είμαστε, ούτε λευκοί είμαστε, ούτε χριστιανοί είμαστε. 
Ο Έλλην διαχωρίζεται εθνικώς από τους ευρωπαίους. Ο Έλλην διαχωρίζεται φυλετικώς από τους λευκούς. Ο Έλλην διαχωρίζεται θρησκευτικώς από τους χριστιανούς.
Η μοναδικότης και αποκλειστικότης αποτελούν την άλφα-βήτα των εθνοτικών και εθνικιστικών σπουδών(ίδε The Ethnic Origins of NationsAnthony DSmith). Μία εθνοτική/εθνικιστική/εθνοφυλετική ηγεσία για να χαράξει στρατηγική επιβιώσεως πρέπει να κατανοεί στοιχειώδεις κανόνες συλλογικής επιβιώσεως.
Βασικός κανών συλλογικής επιβιώσεως ενός λαού είναι η επιβολή του διαχωρισμού και της αυτονομίας.
Μόνον έτσι θα επιβιώσουμε ως Έθνος. Αν ταυτιζόμαστε ή ενσωματωνόμαστε σε διεθνιστικές συλλογικές ταυτότητες όπως «λευκοί», «ευρωπαίοι», «χριστιανοί», θα αφανιστούμε δια παντός.
Οι αριστεροί διεθνιστές τονίζουν την φράση «πρώτα απ’ όλα είμαστε άνθρωποι, και μετά Έλληνες». Εκεί θα καταντήσουμε αν συνεχίζουμε να ταυτιζόμαστε με διεθνιστικούς όρους.
Από μία άποψη ο Ελληνισμός έχει προσφέρει τα μέγιστα στον ανθρωπισμό, αλλά απ’ αυτό δεν συνάγουμε ότι θα πρέπει να ενσωματωθούμε στην συλλογική ταυτότητα «άνθρωποι», όπως θέλουν οι αριστεροί διεθνιστές.
Να ένα ωραίο σύνθημα για να προκαλέσω τους ασκούντας κριτική στα άρθρα μου: «Είμαστε Έλληνες, και όχι άνθρωποι».
Αυτό το σύνθημα τραβά στα άκρα αυτό που θέλω να τονίσω στο άρθρο. Είμαστε άλλο είδος ανθρώπου. Οι Έλληνες δεν ταυτίζονται με τους ανθρώπους, ούτε τίθενται κάτω από την διεθνιστική ταυτότητα «άνθρωποι», ακόμη και για ανθρωπολογικούς-επιστημονικούς λόγους.
Το ποιός έδωσε κάποτε το όνομα Ευρώπη σε αυτή την Ήπειρο είναι παντελώς άσχετο με το περιεχόμενο του συνθήματος. Ας ξεκολήσουμε επιτέλους από την ευρωκεντρική αντίληψη των πραγμάτων.
Η Ελλάς πρέπει να κοιτάζει και προς την Ασία, και προς την Αμερική, και προς την Αφρική. Είναι απαράδεκτο να εγκλωβιζόμαστε στον ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό επειδή κάποτε δώσαμε το όνομα Ευρώπη σε αυτή την ήπειρο.
Εις ό,τι αφορά τα περί εβραίων, για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η επίκληση της Αρχαίας Ελλάδος χρησιμοποιείται ως παρωπίς προκειμένου κάποιοι να μην μελετούν τους εβραίους ταλμουδιστές ραββίνους.
Οι εβραίοι προσπαθούν να διαχωριστούν από τους άραβες φυλετικώς, θρησκευτικώς, γλωσσικώς, και πολιτισμικώς, παρ’ ότι και οι δύο λαοί είναι σημιτικά φύλα και έχουν πολλά κοινά πολιτισμικά στοιχεία.
Το υπεροπτικό σχόλιο «αριστερόστροφοι ανούσιοι αντιγερμανισμοί» προδίδει έλλειψη γεωπολιτικής και ιστορικής γνώσεως, και συνωμοσιολογική διάθεση, ήτοι «πίσω απ' όλα κρύβονται οι εβραίοι, αυτοί κυβερνούν τον κόσμο, κλπ».
Και εδώ προτείνω ένα ενδιαφέρον σύνθημα για τους αντιεβραίους αναγνώστες μου: «Έλληνα, μάθε από τους εβραίους».
Μάθε από τους τούρκους, μάθε από τους αμερικανούς, μάθε από τους κινέζους, μάθε από τους πάντες. Μάθε από τους εχθρούς σου.
Εγώ έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα σε θέματα ψυχοθρησκευτικού πολέμου από τους Πατέρες της χριστιανικής εκκλησίας παρ’ ότι τους μισώ θανάσιμα διότι ήταν μισελληνικά κτήνη.
Όποιος αγαπά τόσο πολύ το 4ο Ράιχ τυφλώνεται σε σημείο να αγνοεί ότι αυτή την στιγμή η Γερμανία διαμελίζει την Ελλάδα. Και όποιος μισεί τόσο πολύ τους εβραίους τυφλώνεται σε σημείο να αγνοεί βασικούς κανόνες φυλετικού και θρησκευτικού διαχωρισμού που εφαρμόζει το Ισραήλ.
Οι εβραίοι δεν κρύβονται πουθενά, ούτε πίσω από κανέναν. Εκτός και αν κάποιος είναι τόσο τυφλός και δεν βλέπει ότι η καινή διαθήκη ως εβραϊκό βιβλίο υμνεί έναν εβραίο ραββίνο και τον αποκαλεί υιό θεού.
Αφ' ής στιγμής τα έθνη της Ευρώπης ανέχονται έναν εβραίο ραββίνο για θεό τους, οι εβραίοι δεν έχουν λόγο να κρυφτούν πίσω από την Ε.Ε, ή πίσω από την Γερμανία.
Γιατί να κρυφτεί ο εβραίος πίσω από την πχ Γαλλία; Παρουσιάζεται επί καθημερινής βάσεως μπροστά σου με την σκεπτομορφή του Τζεσουά και τους παπάδες που προπαγανδίζουν το πόσο εκλεκτός λαός είναι εβραίοι.
Πιό φανερά δεν θα μπορούσε να γίνει. Και όμως υπάρχουν ηλίθιοι νεο-Έλληνες που λένε ότι ο εβραίος ραββίνος Τζεσουά ήταν ελληνικής καταγωγής και ότι ο χριστιανισμός έσωσε τον Ελληνισμό. Υπάρχουν ηλίθιοι εθνικιστές οι οποίοι μισούν τους εβραίους ως λαό, αλλά προσκυνούν με πάθος την ιουδαϊκή αίρεση που τους επεβλήθη δια πυρός και σιδήρου.
Κάθε χρόνο εορτάζουν το Πεσάχ των εβραίων, αναπαράγοντας τις περιπέτειες του Τζεσουά στην Ναζαρέτ. Παντρεύονται σε χριστιανικές εκκλησίες από παπάδες που τους εύχονται να ευτυχήσουν όπως ο Αβραάμ και η Σάρα(!). Κάθε 1η Ιανουρίου εορτάζουν την περιτομή του Τζεσουά, και ύστερα κάποιοι ελληνόφωνοι χριστιανοί έχουν το θράσος να κατηγορούν τους εβραίους ότι κρύβονται πίσω από σκοτεινά σχέδια εις βάρος του Ελληνισμού.
Είμαι σίγουρος ότι αν ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πει στους ελληνόφωνους χριστιανούς ότι «η προσπάθεια για αναστύλωση των Ελληνικών Ναών των Πατρώων Θεών είναι έργο του Αντίχριστου και πίσω από αυτό το σατανικό σχέδιο κρύβονται εβραίοι σιωνιστές», αρκετοί ελληνόφωνοι χριστιανοί θα ξεκινήσουν συζητήσεις για το πώς θα αποτρέψουν αυτά τα σιωνιστικά σχέδια αποχριστιανοποιήσεως του Λαού και καταστροφής της Ορθοδοξίας...
Δεν υπονοώ ότι ο σχολιαστής Αλέξανδρος είναι χριστιανός. Δεν τον γνωρίζω προσωπικώς. Μπορεί να είναι και Έλλην στο θρήσκευμα. Εν προκειμένω δεν με απασχολούν οι θρησκευτικές του απόψεις.
Με απασχολεί η αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Αντιλήψεις του τύπου «οι εβραίοι κρύβονται πίσω από όλα», υπονοούν ότι «εμείς οι Έλληνες είμαστε άχρηστοι, και οι αντίπαλοί μας είναι πανίσχυροι».
Κάτι που δεν πρόκειται να το δεχτώ ποτέ. Ούτε άχρηστοι είναι οι Έλληνες, ούτε πανίσχυροι οι εβραίοι.
Εξαρτάται τί στάση λαμβάνουμε. Αν κοιτάμε τον εβραίο από θέση γονατιστή, όπως οι χριστιανοί, μας φαίνεται πανύψηλος και ισχυρός. Αν σηκωθούμε όρθιοι, και γονατίσει αυτός, τότε εμείς θα είμαστε οι πανίσχυροι.
Αγωνίζομαι να έρθει η ημέρα που οι εβραίοι στις μεταξύ των συζητήσεις θα λένε «οι Έλληνες ελέγχουν τον κόσμο, οι Έλληνες ελέγχουν όλες τις τράπεζες, κρύβονται πίσω από την Ε.Ε., πίσω από την Γερμανία, κλπ».
Για να γίνουμε χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη, πρέπει εδώ και τώρα να σταματήσουμε να λέμε ανοησίες του τύπου «είμαστε ευρωπαίοι, είμαστε άνθρωποι, είμαστε λευκοί, είμαστε χριστιανοί».
Δεν είμαστε τίποτε απ’ όλα αυτά. Αυτές οι διεθνιστικές ισοπεδωτικές ταυτότητες ανήκουν σε κατώτερα όντα.
Αρνούμαστε να εξισωθούμε προς τα κάτω. Απαγορεύουμε την επιμειξία και την αφομοίωση με κατώτερους λαούς.
Είμαστε Έλληνες. Ανώτεροι των άλλων. Όποιος εξισώνει τους Έλληνες με γερμανούς ή με γάλλους, ή με όποιον άλλον λαό, διαπράττει έγκλημα κατά του Ελληνισμού.
Οι προσεκτικοί αναγνώστες του άρθρου ίσως να παρατήρησαν το εξής: Ο σχολιαστής Αλέξανδρος, α) θέλει να ταυτιστούμε με τους ευρωπαίους, άρα μας θεωρεί ισάξιους με τους πχ γερμανούς, αλλά β) αντιπαθεί τους εβραίους και τους αποδίδει τρομακτικές δυνάμεις, άρα τους θεωρεί ανωτέρους από εμάς.
Εδώ ακριβώς ευρίσκεται όλη η ουσία της υποθέσεως. Εγώ δεν θεωρώ τους γερμανούς ως ισάξιους με εμάς(για αυτό δεν θέλω να αποκαλούμαι ευρωπαίος). Ούτε θεωρώ τους εβραίους ως ανωτέρους από εμάς(η ιστορική μας πορεία αποδεικνύει ότι είμαστε ανώτεροι από τους εβραίους).

Βασική αρχή της συλλογικής επιβιώσεως είναι η οριζόντια και η κάθετη διαφοροποίηση των Ελλήνων από τους άλλους λαούς. Οριζόντια διαφοροποίηση σημαίνει, δεν είμαστε λευκοί, ευρωπαίοι, χριστιανοί, κλπ. Κάθετη διαφοροποίηση σημαίνει, είμαστε ανώτεροι από τους ευρωπαίους, λευκούς, χριστιανούς, κλπ.

Επομένως η θέση «είμαστε ευρωπαίοι» είναι λανθασμένη διότι καταργεί και την οριζόντια, και την κάθετη διαφοροποίηση των Ελλήνων από τους άλλους λαούς.

Europa delenda est - Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί

#eu #ieraks

No comments:

Post a Comment