Thursday, December 8, 2016

Ευρωσκεπτικιστές, οι νέοι εχθροί μας


Ζούμε σε μία καμπή της ιστορίας. Ένα από τα στρατηγικά προβλήματα που θα σύντομα θα αντιμετωπίσουμε είναι η εμφάνιση διαφόρων ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων και κυβερνήσεων, που αντί να προχωρήσουν στην άμεση διάλυση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, θα προσπαθήσουν να την ανασυντάξουν σε νέα βάση, και να την μεταρρυθμίσουν. Διατηρώντας έτσι ένα όζον πτώμα στην πολιτική επιφάνεια για πολλά χρόνια.
Πολλοί Έλληνες λόγω ιστορικής αγνοίας και πολιτικής απαιδευσίας θεωρούν όλα τα ανερχόμενα λαϊκιστικά, εθνικιστικά, και ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης ως σωτηρία από την κατάρα της παγκοσμιοποιήσεως.
Διαφωνούμε καθέτως και οριζοντίως. Πολλά εξ αυτών θα λειτουργήσουν ως ανάχωμα στην ΕΕ. Κάτι αντίστοιχο έγινε με τον Κεϋνσιανισμό, ο οποίος στην ουσία έσωσε το καπιταλιστικό σύστημα από την κομμουνιστική ανατροπή, δια του κρατικού παρεμβατισμού και της σοσιαλδημοκρατίας.
Δεν θέλουμε κάτι τέτοιο να επαναληφθεί με την ΕΕ. Δεν θέλουμε σε καμμία περίπτωση να πάρουν την εξουσία ευρωσκεπτιστικά κόμματα, τα οποία μεν θα καταργήσουν τα απεχθή μνημόνια, αλλά θα διατηρήσουν την Ευρωπαϊκή αυτοκρατορία.
Το 2009 οι ευρωπαίοι εχθροί μας, δήλωσαν "Ας κάνουμε την κρίση, ευκαιρία", εννοώντας να καθυποτάξουν την Ελλάδα, να της φορτώσουν τα τραπεζικά χρέη, και να εμβαθύνουν την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
Η απληστία και η ασυδοσία τούς τύφλωσε. Από την μία μεριά έκαναν τρομακτική ζημιά στον Ελληνικό Λαό, από την άλλη μεριά όμως πυροβόλησαν τα πόδια τους. Με την πολιτική που ακολούθησαν κατάφεραν να αποξενώσουν την πλειοψηφία του Λαού μας από την ΕΕ.
Αυτό ακριβώς θέλαμε και εμείς, αλλά όχι με τόσο πόνο και αίμα. Η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, κατάφεραν αυτό που δεν κατάφεραν τα πατριωτικά κινήματα στην Ελλάδα. Γκρέμισαν το ευρωπαϊκό "όραμα".
Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, δεν θέλουμε να αλλάξει ηγεσία το 4ο Ράϊχ. Η Μέρκελ είναι ο ιδανικός ολετήρ της ΕΕ.
Δεν θέλουμε την ανάληψη της γερμανικής εξουσίας από ένα δεξιό ευρωσκεπτικιστικό κόμμα, το οποίο θα καταργήσει τα μνημόνια, ούτε ένα αριστερό κόμμα που θα διαγράψει το χρέος της Ελλάδος, αλλά την ίδια στιγμή αμφότερα θα διατηρήσουν τις βασικές δομές της ΕΕ.
Διότι δεν είμαστε ευρωσκεπτικιστές. Είμαστε αντι-ευρωπαϊστές. Το πρόβλημά μας με την ΕΕ είναι κυρίως γεωπολιτικό και εθνικό, και δευτερευόντως οικονομικό.
Αν η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. είχε την εξουσία στην Ελλάδα, επισήμως θα καταφέρετο εναντίον της Μέρκελ. Ανεπισήμως θα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν να ξανακερδίσει τις εκλογές. Για να επέλθει η οριστική ρήξις, δεν πρέπει η ΕΕ να μεταρρυθμιστεί προς το καλύτερο, αλλά προς το χειρότερο. Το δίδυμο Σόιμπλε-Μέρκελ είναι ιδανικό γι' αυτή την δουλειά.
Για να επιτύχουμε την ολοσχερή διάλυση της ΕΕ δεν αρκεί να στραφεί ο κόσμος κατά των ακραίων υποστηρικτών της. Συγχρόνως πρέπει να συντρίψουμε και τους ενδιάμεσους, μετριοπαθείς, και αμφιταλαντευόμενους συνοδοιπόρους της.
Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ευρώπη είναι το ξεθώριασμα της παντοκρατορίας των φανατικών ευρωπαϊστών. Σύντομα την θέση τους θα πάρουν οι ευρωσκεπτικιστές. Αυτοί θα είναι οι νέοι εχθροί μας.
Διότι αφ' ενός θα προσπαθήσουν να περιορίσουν την λαθρομετανάστευση, αφ' ετέρου δεν θα επιτρέψουν την διάλυση της ΕΕ και την πλήρη επαναφορά στα ανεξάρτητα έθνη-κράτη.
Τον όρο "ανεξαρτησία" η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. δεν τον περιορίζει στην πολιτική σφαίρα. Μας ενδιαφέρει διακαώς η θρησκευτική μας ανεξαρτησία. Το κίνημά μας δεν αρκείται στην οικονομική ανεξαρτησία από την μέγγενη των Βρυξελλών. Θέλουμε την ανάκτηση της θρησκευτικής μας ανεξαρτησίας από τον ιουδαιοχριστιανισμό.
Πολλά από τα ευρωσκεπτικιστικά κινήματα ανήκουν στην χριστιανική ακροδεξιά. Όταν λοιπόν καταφέρονται εναντίον του εξισλαμισμού της Ευρώπης, δεν αποσκοπούν στην επαναφορά των αυθεντικών Εθνικών Παραδόσεων, αλλά στην ενίσχυση του χριστιανισμού στην Ευρώπη.
Για το κίνημά μας, η διάλυση της ΕΕ είναι αναγκαία για την εθνική μας επιβίωση και έχει πολλαπλό συμβολικό χαρακτήρα: ανάκτηση της πολιτικής, νομισματικής, θρησκευτικής, νομοθετικής, και στρατιωτικής μας ανεξαρτησίας.
Η εθνική μας διαφοροποίηση πρέπει να κατοχυρωθεί σε όλες τις δημόσιες σφαίρες της κοινωνικής ζωής. Δεν μας αρκεί η επαναφορά στο εθνικό νόμισμα.
Για να μπορέσει κάποιος να αντιληφθεί την σημασία της θέσεώς μας, θα πρέπει να γνωρίζει ιστορία επαναστάσεων και κοινωνικών αναταραχών.
Το 1789 όταν ξεκινά η Γαλλική επανάσταση, ακόμη η τάση για αβασίλευτη δημοκρατία ευρίσκεται στο περιθώριο. Θα χρειαστεί να περάσουν τέσσερα χρόνια μέχρι την εκτέλεση του βασιλέως Λουδοβίκου, για να καταστεί κυρίαρχη η συγκεκριμένη τάση. Στην κορυφή της εξουσίας ανέρχονται διαδοχικές κυβερνήσεις οι οποίες είναι πιό ριζοσπαστικές από τις προηγούμενες.
Η πτέρυγα που κατέχει την εξουσία στην Γαλλική επανάσταση, πάντα έχει να αντιμετωπίσει μία πιό ριζοσπαστική πτέρυγα που ζητάει βαθύτερες τομές στην κοινωνία. Οι Γιρονδίνοι αντιμετωπίζουν τους Ιακωβίνους.
Το ίδιο θα συμβεί και σήμερα. Οι ευρωσκεπτικιστές θα "αποκεφαλίσουν" πολιτικώς τους γλοιώδεις "Μένουμε Ευρώπη", αλλά θα σταματήσουν εκεί. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε να επικρατήσει μία παθητική αισιοδοξία απέναντί τους. Δεν θα επιτρέψουμε στην ΕθνικοΑπελευθερωτική Επανάσταση να περιοριστεί σε ψίχουλα.
Σήμερα ενδεχομένως να είναι συνοδοπόροι μας. Αύριο, θα είναι οι εχθροί μας. Οι ευρωσκεπτικιστές θα είναι οι μελλοντικοί υπερασπιστές της "συνταγματικής μοναρχίας" στην Γαλλική Επανάσταση, ήτοι οι μελλοντικοί μεταρρυθμιστές και στυλοβάτες μίας "άλλης Ευρώπης". Ομοσπονδιακής ή συνομοσπονδιακής.
Το έχουμε ξαναπεί. Όποιος ευρωσκεπτικιστής απευθύνεται στους Έλληνες και τους μιλά για μία "άλλη Ευρώπη" είναι εχθρός του Ελληνισμού. Είναι σαν να μας λέει κάποιος ότι δεν έπρεπε να επαναστατήσουν οι Πρόγονοί μας κατά της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, και αντ' αυτού έπρεπε να αγωνιστούν για μία "άλλη Οθωμανική αυτοκρατορία". Πιό ανθρώπινη, πιό πολιτισμένη...
Αγωνιζόμαστε για την διάλυση της Ευρώπης και την ανοικοδόμηση της Μεγάλης Ελλάδος. Αγωνιζόμαστε για την ολοσχερή διάλυση κάθε ομοσπονδιακού ή συνοσπονδιακού εκτρώματος που θα σκεφτούν να οικοδομήσουν οι ευρωσκεπτικιστές.
Οι ευρωσκεπτικιστές θα παίξουν τον βρώμικο ρόλο της σοσιαλδημοκρατίας στο καπιταλιστικό σύστημα. Στα λόγια θα καταφέρωνται κατά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, στην πράξη θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να την περισώσουν.
Ευρωσκεπτικιστές ίσον οι νέοι εχθροί μας.
Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)

No comments:

Post a Comment