Saturday, December 17, 2016

Αρκεί η παθητική μας συμμετοχή στην Νατοϊκή ληστοσυμμορία για να κατηγορηθούμε για εγκλήματα εις βάρος της ανθρωπότητος



14 Αμερικανοί, Ισραηλινοί, Σαουδάραβες και άλλων εθνικοτήτων αξιωματικοί, αιχμαλωτίστηκαν από τις Συριακές ειδικές δυνάμεις σε υπόγειο, σε γειτονιά του Χαλεπιού.

Οι συγκεκριμένοι αξιωματικοί βοηθούσαν τους τζιχαντιστές της ISIS να σφαγιάσουν τον Συριακό λαό με το τέχνασμα των "μετριοπαθών" ανταρτών.

Οι Νατοϊκοί αξιωματούχοι θεωρούν ότι εξασφαλίζουν την δυνατότητα αποποιήσεως ευθυνών (plausible deniability) με το να εισάγουν ένα ενδιάμεσο στρώμα τρομοκρατών, μεταξύ του NATO και της ISIS.

Το NATO δίνει όπλα στους αντάρτες του FSA και ύστερα οι περισσότεροι εξ αυτών είτε τα παραδίδουν κατευθείαν στην ISIS, είτε αυτομολούν μαζί με τον οπλισμό τους στην ISIS.

Ύστερα το ΝΑΤΟ μπορεί να δηλώνει με απύθμενο θράσος ότι δεν εξοπλίζει την ISIS αλλά μόνον τους "μετριοπαθείς" αντάρτες, οι οποίοι με την σειρά τους εξοπλίζουν την ISIS με αμερικανικά όπλα.

Μετά από πέντε χρόνια επεμβάσεως του ΝΑΤΟ στην Συρία με πόλεμο δι' αντιπροσώπων ο στρατηγός Lloyd Austin το 2015 είχε παραδεχτεί στην επιτροπή του Κονγκρέσου ότι οι ΗΠΑ κατάφεραν να εκπαιδεύσουν μόλις 4-5 αντάρτες για να πολεμήσουν κατά της ISIS. (https://www.theguardian.com/us-news/2015/sep/16/us-military-syrian-isis-fighters)

Δεν χρειάζεται η Χώρα μας να πολεμήσει κατά του Συριακού λαού για να θεωρηθεί ότι διαπράξαμε έγκλημα κατά της ανθρωπότητος. Και μόνον η παθητική συμμετοχή μας στην Νατοϊκή ληστοσυμμορία αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητος.

Μετά την τελευταία αποκάλυψη, το ΝΑΤΟ πρέπει να καταχωρηθεί επισήμως ως τρομοκρατική οργάνωση. Οι πράξεις και επιλογές του ΝΑΤΟ αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος. Στέλνει στρατιωτικά στελέχη να πολεμούν στο πλευρό των τζιχαντιστών.

Ας υπογραμμιστεί ότι ανάμεσα στους αξιωματικούς που αιχμαλωτίστηκαν ήταν και ένας Ισραηλινός. Με αυτές τις πράξεις και τις επιλογές του το Ισραήλ δεν έχει κανένα δικαίωμα να φωνασκεί κατά της "τρομοκρατίας" αν υποστεί επιθέσεις από την Χεζμπολλάχ και την Χαμάς.

Κατάρ, Μαρόκο, Σαουδική Αραβία, Ιορδανία, Τουρκία, ακόμη και τώρα που απελευθερώθηκε το Χαλέπι, στέλνουν βοήθεια στους δολοφόνους της ISIS.

Πρέπει να αναθεωρήσουμε τις διπλωματικές μας σχέσεις με πολλές μουσουλμανικές χώρες.

Ειδικώς η Ιορδανία, η οποία είδε έναν αιχμάλωτο πιλότο της να καίγεται ζωντανός σε κλουβί από την ISIS, αντί να βοηθά τους τζιχαντιστές έπρεπε να πολεμά στο πλευρό της Συριακής κυβερνήσεως. Γι' αυτήν την εγκληματική συμπεριφορά, πρέπει να υποστεί σκληρά αντίποινα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να σχεδιάζουμε είτε βιαία αλλαγή καθεστώτος (regime change), είτε την μετατροπή της Ιορδανίας σε ουδέτερη ζώνη υπό διεθνή επιτροπεία, είτε την μετατροπή της Ιορδανίας σε προτεκτοράτο με περιορισμένες δυνατότητες αναλήψεως κυβερνητικών πρωτοβουλιών.

Πάντως σε καμμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να συνεχιστούν οι καλές σχέσεις της Ελλάδος με τον βασιλιά Abdullah II της Ιορδανίας. Είναι υπόλογος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος. Το αυτό ισχύει και για τις υπόλοιπες ισλαμικές χώρες που συμμετέχουν στην γενοκτονία του Συριακού λαού.

No comments:

Post a Comment