Tuesday, December 13, 2016

Η απάντηση των επαναστατών στο μαζικό ηλεκτρονικό βραχιολάκι είναι η εξοικείωση του Λαού μας με τα darknets και τα κρυπτονομίσματα



Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το νομοσχέδιο για την υποχρεωτική κατάργηση των μετρητών και την χρήση τραπεζικών καρτών, ως μία ευκαιρία για να απεξαρτηθούμε πλήρως από το υπάρχον τραπεζικό σύστημα.

Μπορούμε να αρχίσουμε την συνεργασία με ξένα δίκτυα δημιουργίας εναλλακτικών νομισμάτων ώστε να παρακάμπτουμε το υπάρχον καθεστώς.

Το νομοσχέδιο αποσκοπεί αφ' ενός στην ληστεία των μετρητών που διαθέτουν οι πολίτες, αφ' ετέρου στην ομαδική κατασκοπεία εις βάρος των πολιτών αφού οι κάρτες στην ουσία θα λειτουργούν ως ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Ανά πάσα στιγμή το κατοχικό καθεστώς θα γνωρίζει πού είσαι, και τί κάνεις-αγοράζεις.

Η κατοχική κυβέρνηση θα ξέρει ποιά εφημερίδα διαβάζεις, από πού την αγοράζεις, και τί ώρα την αγοράζεις.

Αυτή την στιγμή σε όλο τον κόσμο δημιουργούνται ηλεκτρονικά κρυπτονομίσματα, σε peer-to-peer βάση, τα οποία είναι ανώνυμα, ιδιωτικά, εκτός τραπεζικού συστήματος, και λειτουργούν χωρίς να αφήνουν πολλά ίχνη.

Για την σύγχρονη Ελληνική Επανάσταση η μαζική εξοικείωση του Λαού μας με τα ιδιωτικά, ανώνυμα, δικτυακά κρυπτονομίσματα μαζί με την χρήση των darknets πρέπει να αποτελεί βασικό πρόταγμα ατομικής και συλλογικής ελευθερίας.

No comments:

Post a Comment