Tuesday, December 20, 2016

Η τακτική της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.


Όσο βαθαίνει η κρίση, τόσο πρέπει να προβάλλουμε νέα πολιτικά αιτήματα με καταιγιστικό ρυθμό. Πρέπει να τραβάμε διαχωριστικές γραμμές μέχρι να σπάσουν τα πολλαπλά δεσμά που μας κρατούν αιχμαλώτους στο παλαιό καθεστώς. 
Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. αυτή την στιγμή είναι το μόνο κόμμα που διεξάγει πόλεμο ταυτοτήτων. Πυρήνας της ιδεολογίας μας είναι η πολιτική ταυτοτήτων(identity politics).
Από το «1830»  που ιδρύθηκε το νεο-ελληνικό κράτος, πάσχει από βαρειά κρίση εθνικής ταυτότητος. 
Από την απάντηση στο ερώτημα «Ποιοί είμαστε;» θα καθοριστεί η απάντηση στο ερώτημα «Ποιός είναι ο σκοπός μας ως Έθνος;».
Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. απαντά σε αυτό το ερώτημα ως εξής: Ανεξάρτητο, Ελληνικό, Έθνος-κράτος. Τα άλλα κόμματα έχουν αποδεχτεί πλήρως την κατάργηση και της Ανεξαρτησίας, και του Έθνους-κράτους, και της Ελληνικότητος.
Η σημασία του ερωτήματος «Ποιοί είμαστε» και άρα «Πού θέλουμε να πάμε;» αποδεικνύεται από την ασταθή πολιτική στάση των δύο νέων πολιτικών σχηματισμών που ανεδύθησαν λόγω μνημονίου, Χρυσή Αυγή-Σύριζα. 
Αρκετός κόσμος μετά την διάλυση του Πασοκ-ΝΔ στρέφεται είτε προς Χρυσή Αυγή είτε προς Σύριζα. Χωρίς όμως να εμβαθύνει στην αντίληψη περί εθνικής ταυτότητος των δύο αυτών πολιτικών σχηματισμών.
Ο Σύριζα υπόσχεται στους οπαδούς του ανατροπή των αντεργατικών μνημονιακών πολιτικών, εντός Ευρωπαϊκής Ενώσεως, κάτι που είναι πρακτικώς αδύνατον, καθότι το μνημόνιο αποτελεί πια μέρος της νομικής αρχιτεκτονικής της Ε.Ε. 
Η Χρυσή Αυγή υπόσχεται στους οπαδούς της απέλαση των λαθροεποίκων, εντός Ευρωπαϊκής Ενώσεως, κάτι που είναι πρακτικώς αδύνατον, καθότι τα ανοικτά σύνορα και η ελευθέρα διακίνηση προσώπων είναι υποχρέωση των κρατών-μελών της ΕΕ. Επιπλέον η Ε.Ε. αργά αλλά σταθερά καταργεί και τα εξωτερικά της σύνορα.
Ενώ και τα δυό αυτά κόμματα ισχυρίζονται ότι είναι αντισυστημικά, η ΧΑ είναι το πιό συστημικό κόμμα εις ό,τι αφορά την κατοχική θρησκεία(χριστιανισμός). Ο Συριζα είναι το πιό συστημικό κόμμα εις ό,τι αφορά το κατοχικό νόμισμα(ευρώ).
Ο όρος «αντισυστημικό κόμμα» αν δεν αναλύεται σωστά, παραπλανά τον Λαό. 
Έχουμε δύο αντιμνημονιακά κόμματα τα οποία έχουν εκτοξευθεί στις δημοσκοπήσεις αλλά με ανθελληνική πολιτική, θρησκευτική, και νομισματική ταυτότητα. Όποιος εθνικιστής ή αριστερός αποδέχεται την δημιουργία ευρωπαϊκού ομοσπονδιακού κράτους και θέλει να προσαρτήσει την Ελλάδα σε αυτό, είναι εχθρός μας και θα τον πολεμήσουμε με κάθε μέσον. 
Ευρωπαϊκό ομοσπονδιακό κράτος σημαίνει ένα σύνταγμα, ένας στρατός, μία γλώσσα, ένα νόμισμα, ένας εθνικός ύμνος, ένας λαός, ένας πρόεδρος, μία κυβέρνηση, μία ιστορία, ένας πολιτισμός.
Οι περισσότεροι αριστεροί στην Ελλάδα επειδή είναι διεθνιστές δεν έχουν σοβαρό πρόβλημα με μία τέτοια εξέλιξη. Αλλά και οι περισσότεροι εθνικιστές είτε επειδή είναι χριστιανοί, είτε επειδή είναι θαυμαστές του βυζαντίου, είτε επειδή ταυτίζονται με την λευκή φυλή, δεν έχουν σοβαρό πρόβλημα με μία τέτοια εξέλιξη.   
Φράσεις όπως «είμαστε αριστεροί» ή «είμαστε εθνικιστές», συσκοτίζουν αντί να επιλύουν το πρόβλημα συλλογικής ταυτότητος του Λαού.
Αξίες και ιδανικά που συγκινούν αρκετούς Έλληνες όπως πατριωτισμός, έθνος, δημοκρατία, ανεξαρτησία, κυριαρχία, προγονικές παραδόσεις, είναι αδιανόητο να υπάρξουν μέσα στον Ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό όπου μας οδηγούν κόμματα όπως ο Σύριζα και η Χρυσή Αυγή.

Τέτοιου είδους αλλοπρόσαλλη πολιτική θα διαπιστώνουμε συνεχώς από διαφορετικά κόμματα αν επιτρέψουμε η Ελλάς να καταντήσει πολυφυλετικό, πολυπολιτισμικό, και πολυεθνικό κράτος όπως οι ΗΠΑ.
Οι ΗΠΑ δεν έχουν σταθερή πολιτική κατεύθυνση διότι έχουν ασταθή εσωτερική ταυτότητα. Η συλλογική ψυχή του Αμερικανού λαού δεν έχει ομογένεια. Έχει ασταθή χαρακτηριστικά, όπως θα έλεγε και ο Γουσταύος Λεμπόν. 
Ενώ στις ΗΠΑ η αστάθεια είναι μη-αναστρέψιμο γεγονός καθότι ο πληθυσμός τους είναι αποτέλεσμα φυλετικών επιμειξιών, στην Ελλάδα η κατάσταση μπορεί και πρέπει να αναστραφεί. 
Στην χώρα μας έχουμε ακούσει τα κάτωθι πολιτικά προτάγματα τα οποία προδίδουν κρίση εθνικής ταυτότητος. Άλλοι λένε «ανήκομεν εις την δύσιν». Άλλοι περιμένουν το «ξανθό γένος» να τους σώσει. Άλλοι λένε «οι γερμανοί είναι φίλοι μας» και περιμένουν από το 4ο Ράιχ να τους σώσει. Άλλοι θεωρούν το Ισραήλ στρατηγικό σύμμαχο. Άλλοι ανακράζουν «ζήτω η βυζαντινή αυτοκρατορία». 
Ουδείς εξ αυτών ζητά συμμαχία με τους Αρχαίους Προγόνους μας. Ουδείς εξ αυτών ζητά βοήθεια από τους Πατρώους Θεούς. Ουδείς εξ αυτών σφυρηλατεί δεσμούς με την Ελληνική Ομογένεια. Ουδείς εξ αυτών αναζητά δεσμούς με την Κάτω Ιταλία. Ουδείς εξ αυτών επενδύει στους αγέννητους Έλληνες. 
Όποιος θεωρεί συμμάχους και φίλους τους σφαγείς του Ελληνισμού, είναι λογικό να τελεί υπό σύγχυση. 
Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. προτάσσει εθνικές αξίες παντελώς άγνωστες στα άλλα κόμματα:
Την Αιωνιότητα. Το Πεπρωμένο. Την Διαφορετικότητα. Την Μοναδικότητα. Την Αποκλειστικότητα. Την Ανωτερότητα. Την Συνέχεια.
Το να είσαι Έλλην είναι προνόμιο, και όχι δικαίωμα. Το να είσαι Έλλην σημαίνει ότι ανήκεις σε μία μοναδική στον κόσμο συλλογικότητα, γι’ αυτό υποχρεούσαι να αποκλείεις να εισχωρήσουν μη-Έλληνες στην Κοινότητα των Ελλήνων. Το να είσαι Έλλην σημαίνει ότι διατηρείς ανόθευτη και αδιάσπαστη την φυλετική και πολιτισμική αλυσίδα των Ελληνικών γενεών. Το να είσαι Έλλην σημαίνει ότι πολεμάς καθημερινώς την πανούκλα της αφομοιώσεως σε ξένους λαούς και ξένους πολιτισμούς. Το να είσαι Έλλην σημαίνει ότι υποτάσσεσαι στο συλλογικό πεπρωμένο που καθόρισαν για σένα οι Αθάνατοι Πατρώοι Θεοί των Προγόνων σου. Το να είσαι Έλλην σημαίνει ότι αναλαμβάνεις να ηγηθείς και να φέρεις εις πέρας τις βαρύτατες υποχρεώσεις που έχεις έναντι των άλλων λαών του κόσμου. Το να είσαι Έλλην σημαίνει ότι επενδύεις χρόνο, χρήμα, ενέργεια, και θυσιάζεις την ίδια σου την ζωή για να είναι οι αγέννητοι Έλληνες όμοιοι, αντάξιοι, και καλύτεροι από τους Αρχαίους Έλληνες Προγόνους. Αν δεν είναι, εσύ θα φταίς. 
Δυστυχώς η πλειοψηφία των Ελλήνων σήμερα σχηματίζει γνώμη για ένα ζήτημα ή για έναν πολιτικό φορέα με βάση την ταμπέλα, και όχι με βάση τις θέσεις που λαμβάνει ο φορέας σε συγκεκριμένα ζητήματα. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ελλάδα έχουμε εθνικιστές και εθνικιστικά κόμματα, τα οποία άκουσον-άκουσον, είναι υπέρ του ευρώ, είναι υπέρ της βυζαντινής αυτοκρατορίας, είναι υπέρ του χριστιανισμού, υπέρ της φυλετικής επιμειξίας των Ελλήνων με τους λευκούς ευρωπαίους. Ο,τιδήποτε διεθνιστικό και καταστρεπτικό για τον Έλληνα, το βαπτίζουν εθνικιστικό και έτσι έχουν ήσυχη την συνείδησή τους.  
Γι’ αυτό δεν χρησιμοποιούμε τον όρο εθνικισμός και εθνιστικό κόμμα. Η λέξη έχει εξευτελιστεί τελείως στην Ελλάδα. Ο γράφων χρησιμοποιεί τον όρο Έλλην στο θρήσκευμα για να διαφοροποιηθεί, και ποτέ τον όρο εθνικιστής. Η πλειοψηφία των εθνικιστών εν Ελλάδι είναι χριστιανοί και πολέμιοι της Ελληνικής Θρησκείας, οπότε μας χωρίζει άβυσσος. 
Η διαφοροποίησή μας δεν είναι μόνον στατική, είναι κυρίως δυναμική. Το τί πιστεύει πραγματικά και το τί θα πράξει ένας εθνικιστής στην Ελλάδα δεν καθορίζεται από την εθνικιστική ταμπέλα που διαφημίζει, αλλά από τις επιλογές τις οποίες θα κάνει όταν βρεθεί προ διλημμάτων. 
Ο εθνικιστής ισχυρίζεται ότι δεν έχει διαφορές με τους Έλληνες στο θρήσκευμα παρά μόνον στο θρησκευτικό ζήτημα. Αλλά ξέρουμε τί θα πράξει εναντίον ημών όταν του προτείνει συμμαχία ο ορθόδοξος Σέρβος ή ορθόδοξος Βουλγάρος. Ξέρουμε τί θα πράξει όταν απαιτήσουμε θρησκευτική και εκπαιδευτική αυτονομία από το ρωμέικο κράτος. 
Μέχρι στιγμής οι εθνικιστές μάς παριστάνουν τους φίλους διότι ακόμη δεν μας θεωρούν επικίνδυνους για την εξουσία τους. Αργότερα όμως όταν αποκτήσουμε μεγαλύτερο πολιτικό εκτόπισμα και απαιτήσουμε αυτονομία από το ρωμέικο κρατίδιο, τότε θα αναδείξουν την πραγματική ανθελληνική συμπεριφορά τους. Τότε θα ταυτιστούν 100% με τις βυζαντινές δοξασίες και το μισελληνικό ιερατείο της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων. 
Σκοπός μας είναι να μεγαλώνει η απόσταση από το κατοχικό καθεστώς. Να δημιουργούνται ρωγμές παντού. Να διαχωριζόμαστε πολιτικώς, θρησκευτικώς, νομισματικώς, γλωσσικώς, φυλετικώς, πολιτισμικώς, στρατιωτικώς, εκπαιδευτικώς από τους ελληνόφωνους πολίτες αυτής της χώρας.  
Σκοπός μας είναι το κτίσιμο του Έθνους πάνω σε Αρχαίες Ελληνικές βάσεις. Οι μύθοι, οι μνήμες, τα σύμβολα, οι αξίες μας, μάς διαφοροποιούν πλήρως από την μιαρή περιρρέουσα ατμόσφαιρα.
Σκοπός μας είναι να αποσπάμε Ελληνικά πληθυσμιακά στρώματα από τον διεθνισμό, είτε αυτός εκφράζεται ως κομμουνισμός, είτε ως φιλελευθερισμός, είτε ως χριστιανισμός, είτε ως ισλαμισμός, είτε ως ευρωπαϊκός ολοκληρωτισμός, είτε ως νεο-οθωμανισμός, είτε ως αναρχισμός.   
Θέλουμε να καταπολεμήσουμε τις δημοκρατικές αυταπάτες του Λαού μας. Ασχέτως του τί πιστεύει κανείς για την δημοκρατία ως πολίτευμα, οι σημερινοί δημοκράτες στην πλειοψηφία τους είναι επικίνδυνοι για το Έθνος για τους εξής λόγους:
Πρώτον, δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατία χωρίς Εθνική Ανεξαρτησία. Και όμως, ένα μεγάλο ποσοστό πολιτών θεωρεί ότι μπορεί να υπάρξει δημοκρατία μέσα στην Ε.Ε. 
Αγνοούν ακόμη και στοιχειώδη πολιτειακά ζητήματα. Η δημοκρατία απαιτεί εντοπιότητα. Αν μεταξύ μιάς Ελληνικής πόλεως και των Βρυξελλών, παρεμβάλλονται δεκάδες επιτροπές και αντιπροσωπευτικά σώματα, η δημοκρατία εκμηδενίζεται. Αποτελεί τον μανδύα της ολιγαρχίας. 
Δεύτερον, τα δημοκρατικά δικαιώματα δεν επιτρέπεται να δίδωνται σε αλλοφύλους. Οι δημοκράτες πρέπει να αποδεχθούν ότι είναι έγκλημα κατά του Έθνους να νομιμοποιούν το πολίτευμά τους με μία τεχνητώς δημιουργηθείσα πλειοψηφία από την εισβολή αλλοφύλων.
Τρίτον, δημοκρατία και κοινοβουλευτισμός είναι δύο έννοιες αμοιβαίως αποκλειόμενες. Ο κοινοβουλευτισμός είναι ολιγαρχικό πολίτευμα με αγγλική ρίζα, ο οποίος προάγει τον δικομματισμό και καταπολεμά την πολυφωνία και την ισοπολιτεία. 
Αρκετοί δημοκρατικοί πολίτες στην Ελλάδα έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου που αρνούνται να αντιληφθούν την πραγματικότητα. Αυτό που πραγματικά ζητούν είναι πολυφωνία και αναδιανομή της εξουσίας, αλλά το βαπτίζουν δημοκρατία. 
Όμως η σημερινή δημοκρατία το μόνο που επιτρέπει είναι μία ψηφοφορία κάθε τέσσερα χρόνια. Έτσι περιορίζει την λαϊκή κυριαρχία. Η πραγματική εξουσία δεν ευρίσκεται στην ψήφο. Την εξουσία κατέχουν όσοι διαθέτουν όπλα, χρήματα, μμε, τράπεζες, έλεγχο τηλεπικοινωνιών, ενεργειακό έλεγχο, έλεγχο επί των υδάτων, έλεγχο επί της παιδείας, δικαστική και νομοθετική εξουσία.
Ακόμη και αν εγίνοντο βουλευτικές εκλογές κάθε χρόνο, τίποτε δεν θα άλλαζε από την στιγμή που το μονοπώλιο των όπλων και της νομοθετικής βίας το κατέχει μία συγκεκριμένη ολιγαρχική τάξη συμφερόντων μέσα στην Ελλάδα. 
Τίποτε δεν θα άλλαζε με τις εκλογές από την στιγμή που τα τηλεοπτικά μμε ελέγχονται από μία κλειστή κάστα ολιγαρχών. 
Τίποτε δεν θα άλλαζε με τις εκλογές από την στιγμή που οι τράπεζες, το ηλεκτρικό ρεύμα, το νόμισμα, η παιδεία, οι τηλεπικοινωνίες αποτελούν μονοπώλιο ή ολιγοπώλιο στα χέρια μίας ολιγαρχικής ληστοσυμμορίας.
Η ολιγαρχική μισελληνική συμμορία υποστηρίζει τον κοινοβουλευτισμό για να αποσπάσει από τον Λαό εξουσίες και κυριαρχικά δικαιώματα.  Ανακράζει ύμνους στον κοινοβουλευτισμό για να καταργήσει την πολυφωνία και την ισοπολιτεία. 
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εξευτελισμός για έναν δημοκράτη από το να υποστηρίζει τον κοινοβουλευτισμό.  
Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. υποστηρίζει την αναδιανομή της εξουσίας δια της καταργήσεως του μονοπωλίου της εκτελεστικής, δικαστικής, και νομοθετικής εξουσίας της ολιγαρχικής πλουτοκρατίας. 
Αγαθά όπως το νερό, το ρεύμα, το τηλέφωνο, οι υδρογονάνθρακες, δεν πρέπει να ανήκουν ούτε στο κράτος, ούτε στους ολιγάρχες του πλούτου. Πρέπει να διανεμηθούν στον Λαό δια της συγκροτήσεως εταιρειών λαϊκών συμμετοχών. Έκαστος Έλλην θα κατέχει μερίδιο δημοσίου πλούτου το οποίο θα μπορεί να κληρονομεί στα τέκνα του, αλλά ποτέ δεν επιτρέπεται να πωλήσει σε αλλοφύλους. 
Πρέπει να γκρεμιστεί όλο το υπάρχον τραπεζικό σύστημα. Με εξαίρεση την κεντρική τράπεζα της Ελλάδος, οι τράπεζες δεν πρέπει να ανήκουν ούτε στο κράτος ούτε στους ολιγάρχες του πλούτου. Πρέπει να δοθούν άδειες λειτουργίας σε εκατοντάδες νεοσύστατες συνεταιριστικές τράπεζες ώστε να διευρυνθεί ο κύκλος των πιστωτών. Και αυτές οι νέες τράπεζες αντί να λαμβάνουν εμπράγματες ασφάλειες για την χορήγηση πιστώσεων θα αγοράζουν μετοχές στις εταιρείες των δανειοληπτών, ώστε να μην έχουν κίνητρο να καταστρέψουν τις παραγωγικές εταιρείες όπως γινόταν μέχρι σήμερα.
Το δημοκρατικό πολίτευμα σήμερα στην Ελλάδα είναι ολιγαρχικό και μισελληνικό. Από την στιγμή που η ελληνόφωνη δημοκρατία έχει καταργήσει δύο βασικές αξίες του Ελληνισμού, την μοναδικότητα και την αποκλειστικότητα των Ελλήνων, πρέπει να καταργηθεί και να αλλάξουμε πολίτευμα. 
Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. προάγει το πολίτευμα της Εθνοφυλετικής Αριστοκρατίας.  Αγωνιζόμαστε υπέρ μίας Πνευματικής Αριστοκρατίας με εθνοφυλετικά κριτήρια. 
Ο άκρως συνεκτικός, αριστοκρατικός, μη-ανεκτικός, και διεκδικητικός χαρακτήρας της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. πρέπει να συνοδεύεται με μία όσο το δυνατόν πλατύτερη ζύμωση λαϊκών στρωμάτων, τα οποία θα εισέρχωνται στους πολιτικούς αγώνες συνήθως ως ακομμάτιστοι πολίτες, αλλά θα νομιμοποιούν τις δικές μας πρωτοβουλίες.
Από την δική μας πλευρά, τα στελέχη της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. ουδέποτε θα αποδεχτούν ακομμάτιστη συμμετοχή σε συνδικάτα, απεργίες, επιτροπές κλπ. Ουδέποτε θα αποκρύψουμε την κομματική μας ταυτότητα. Πάντα δηλώνουμε την κομματική μας ταυτότητα όχι μόνον για να ξεχωρίζουμε αλλά κυρίως για να καθοδηγούμε τα λαϊκά στρώματα. 
Για να επιτύχουμε τους σκοπούς μας ενστερνιζόμαστε την Διαρκή Επανάσταση. Επαναλαμβάνουμε διαρκώς τα πολιτικά μας συνθήματα μέχρι να γίνουν κτήμα του Λαού: 
Πολιτική Απεργία Διαρκείας. Επαναστατική Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Προσωρινή Κυβέρνηση. Λαϊκή Πολιτοφυλακή.

No comments:

Post a Comment