Wednesday, February 22, 2017

Η Αμερική έχει άλλη αντίληψη επί του θέματος...


Ο διεθνιστής δεν ταυτίζεται πάντα με τον κομμουνιστή, ή με τον καπιταλιστή. Υπάρχει ο φυλετικός και ο θρησκευτικός διεθνισμός που πλήττει την Ελλάδα. 
Υπάρχει ο διεθνισμός της εργατικής τάξεως(κομμουνιστές), υπάρχει ο διεθνισμός του κεφαλαίου(καπιταλιστές), υπάρχει ο διεθνισμός της φυλής(λευκοί ευρωπαϊστές), και ο διεθνισμός της θρησκείας(χριστιανοί/ισλαμιστές).
Οι λευκοί ευρωπαϊστές δεν διαφέρουν από τους αναρχικούς διεθνιστές οι οποίοι λένε ότι "πρώτα είμαστε άνθρωποι". Οι λευκοί ευρωπαϊστές λένε, "πρώτα είμαστε ευρωπαίοι/λευκοί".
Γι' αυτούς η αφοσίωση στην Ευρώπη υπερισχύει της αφοσιώσεως στην Ελλάδα.
Προσπαθούν να κατασκευάσουν ένα οιονεί ευρωπαϊκό έθνος (το οποίο ουδέποτε υπήρξε ιστορικώς και ουδέποτε πρόκειται να υπάρξει). Μία υπερεθνική ευρωπαϊκή ταυτότητα, αλλά με βάση την λευκή φυλή.
Είναι σαν να υποστηρίζει κάποιος την ανοησία ότι υπάρχει κίτρινο Ασιατικό έθνος, και ότι τάχα οι λαοί της Ασίας έχουν κοινές προγονικές ρίζες και κοινό πολιτισμό. Πόσο ανόητος ακούγεται κάποιος όταν λέει ότι η Αφρική έχει ενιαία κουλτούρα και ότι είναι ενιαίο έθνος;
Δεν διαφέρουν από τους άλλους διεθνιστές στον απώτερο σκοπό τους, απλώς αλλάζει η διεθνιστική βάση. Για τους άλλους είναι το κεφάλαιο, ή η τάξη, ή η θρησκεία. Γι' αυτούς είναι η φυλή.
Σε κάθε περίπτωση ο φυλετικός διεθνισμός καταστρέφει την διαφορετικότητα και την αποκλειστικότητα των εθνών.Οι λευκοί ευρωπαϊστές προάγουν την λευκή φυλετική ομοιομορφία η οποία έρχεται σε αντίθεση με την Φύση η οποία επιζητεί την διαφοροποίηση.
Είτε συνειδητώς είτε ασυνειδήτως οι λευκοί ευρωπαϊστές θέλουν να δημιουργήσουν μία μπασταρδεμένη λευκή ευρωπαϊκή Αμερική. Γι' αυτούς επιμειξία θεωρείται η παραβίαση των βιολογικών συνόρων με μαύρους, ασιάτες ή τσιγγάνους. Μεταξύ τους θεωρούν ότι κάνουν ενδογαμία.
Η αντίληψή τους ως προς το τελικό αποτέλεσμα δεν διαφέρει σε τίποτε από τους εθνομηδενιστές που καλωσορίζουν την επιμειξία με τους μαύρους και τους ασιάτες. Οι λευκοί ευρωπαϊστές απαιτούν επιμειξία Ελλήνων με λευκούς. Δεν το θεωρούν καν επιμειξία. Γι' αυτό είναι πιό επικίνδυνοι από τους αριστερούς πολυπολιτισμικούς προπαγανδιστές.
Στην ουσία θέλουν να μετατρέψουν την Ευρώπη σε λευκή Αμερική, όπου εκεί οι λευκοί δεν έχουν εθνοτική συνείδηση, αλλά μία γενικώς και αορίστως λευκή συνείδηση. 
Και επειδή οι περισσότεροι εξ αυτών συνδυάζουν τον φυλετικό διεθνισμό με τον θρησκευτικό διεθνισμό, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αποδεχθούν την ομοιομορφία από το πεδίο της θρησκείας-χριστιανισμό, στο πεδίο της φυλής.
Έτσι το όνειρό τους καταλήγει στην δημιουργία μίας λευκής χριστιανικής Ευρώπης. Το τί αποτέλεσμα έχει αυτό το όνειρο, το διαπιστώνουμε στην Αμερική, όπου οι λευκοί χριστιανοί δεν μπορούν να αντισταθούν στην συστηματική τους αλλοτρίωση.
Έχοντας χάσει την εθνοφυλετική τους συνείδηση και την παραδοσιακή προχριστιανική τους θρησκεία, αναμειγνύονται μεταξύ τους διαρρηγνύοντες κάθε δεσμό με το προγονικό παρελθόν.
Κάποια στιγμή, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις του λευκού φυλετικού διεθνισμού, παραβιάζεται και το τελευταίο σύνορο. Αναμειγνύονται με μη-λευκούς και διαγράφονται οριστικώς από τα αρχεία της Ιστορίας.
Και ύστερα αναθεματίζουν τους εβραίους, τους μασόνους, τους κομμουνιστές, για την φυλετική συμφορά που τους βρήκε. Αντί να κάνουν ενδοσκόπηση στον εαυτό τους, αντί να παραδεχτούν ότι η ρίζα του κακού ευρίσκεται στην δική τους διεθνιστική αντίληψη, ψάχνουν αποδιοπομπαίους τράγους.
Από την στιγμή που ένας λευκός άνθρωπος θα παραβιάσει το εθνοφυλετικό και το εθνοθρησκευτικό του σύνορο, δηλαδή θα αναμειχθεί φυλετικώς και πολιτισμικώς με αλλοεθνείς και αλλοθρήσκους, η απόσταση από το να αναμειχθεί με μη-λευκούς, είναι πολύ μικρή.
Ο γνωστός εθνικοσοσιαλιστής διανοούμενος Tomislav Sunic στο βιβλίο του Against democracy and equality, έχει γράψει ότι άπαξ και το τζίνι της ισότητος βγει έξω από το λυχνάρι, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Η έννοια της ισότητος δεν θα περιοριστεί μεταξύ των οικονομικών τάξεων. Θα επεκταθεί στην σύγκριση μεταξύ εθνών, φυλών, πολιτισμών, και θρησκειών.
Στην περίπτωσή μας, οι οπαδοί του λευκού φυλετικού διεθνισμού, έχουν την εντύπωση ότι προτάσσοντες την επιμειξία μόνον μεταξύ λευκών, η επιμειξία δεν θα επεκταθεί εκτός λευκής φυλής.
Η Αμερική έχει άλλη αντίληψη επί του θέματος...

1 comment:

  1. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑFebruary 24, 2017 at 3:29 AM

    Η ΕΘΝΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ!!

    ReplyDelete