Monday, February 20, 2017

Οι μιγάδες ούτε θέλουν ούτε μπορούν να υπερασπιστούν την Ελληνική Συνέχεια



Ένα από θεμελιώδη προβλήματα του Ελληνισμού, είναι το ζήτημα των τέκνων μεικτών γάμων. Αν δεν το αντιμετωπίσουμε με δραστικά μέτρα, θα αφανίσει τον Ελληνισμό.

Αν επιτραπεί σε τέκνα μεικτών γάμων να λάβουν την Ελληνική ιθαγένεια και υπηκοότητα, δημιουργείται ένα κάκιστο προηγούμενο. Αν εξισωθούν αυτά τα άτομα με τους Έλληνες, τότε ο κατά το ήμισυ Έλλην στην καταγωγή, θα θεωρείται εξ ολοκλήρου Έλλην στην καταγωγή.

Αν επικυρωθεί με νόμο αυτή η κατάσταση, διαγράφεται το αλλόφυλο παρελθόν του νέου "Έλληνος". Εφ' όσον θα επιτρέπεται να θεωρείται κάποιος Έλλην όταν προέρχεται από έναν αλλόφυλο γονέα, στην επομένη γενιά, ο κατά το ήμισυ Έλλην μπορεί να αναμειχθεί επίσης με έναν αλλόφυλο. Το τέκνο του θα είναι κατά 25% ελληνικής καταγωγής.

Αλλά επειδή νομικώς ο πατέρας του τέκνου θα θεωρείται 100% Έλλην, με την ίδια νομική διαδικασία το κατά 25% ελληνικής καταγωγής τέκνο, θα μπορεί να αποκτήσει και αυτό Ελληνική ιθαγένεια, και να θεωρείται 100% Έλλην.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, σε 4-5 γενεές θα έχει αφανιστεί ο ιθαγενής Ελληνικός πληθυσμός και θα θεωρούνται 100% Έλληνες, άτομα μεικτής και ακαθορίστου εθνικής καταγωγής.

Σε πολλές περιπτώσεις ένας "Έλλην" θα μπορεί να έχει Αφρικανό παππού, Ασιάτισα γιαγιά, Ευρωπαίο προπάππου, Λατινοαμερικάνα προγιαγιά, κ.ο.κ.

Η απόκτηση Ελληνικής ιθαγενείας και υπηκοότητος από τέκνα μεικτών γάμων είναι άκρως επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια και επιβίωση του Ελληνισμού, διότι εφ' όσον εξομοιωθούν με τους Έλληνες, θα έχουν το δικαίωμα αναρριχήσεως στα ύπατα αξιώματα της Ελληνικής Πολιτείας.

Τα άτομα μεικτής εθνικής καταγωγής, λόγω φύσεως, όχι μόνον δεν θα μπορούν να υπερασπιστούν τον Ελληνισμό από την λαθρομετανάστευση, αλλά αντιθέτως θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να εγκατασταθούν και άλλοι αλλόφυλοι στην Ελλάδα, και να λάβουν και αυτοί την Ελληνική ιθαγένεια.

Ένα παιδί λαθρομεταναστών, αν αποκτήσει την Ελληνική ιθαγένεια, θα αρχίσει να καταφέρεται εναντίον των γηγενών Ελλήνων και θα δρά υπέρ των λαθρομεταναστών.

Ο ελληνοποιημένος αλλόφυλος, ακόμη και ο μεικτής καταγωγής, δεν έχει κανένα απολύτως κίνητρο για να υποστηρίξει την Ελληνική ενδογαμία. Ακόμη και αν δηλώνει πατριώτης, δεν έχει κανένα απολύτως συμφέρον να υποστηρίξει την Ελληνική βιολογική συνέχεια. Διότι απλούστατα θα ακύρωνε τον εαυτό του και την αποκτηθείσα Ελληνική ιθαγένεια.

Ο ενήλικος πολίτης μεικτής καταγωγής, ούτε θέλει ούτε μπορεί να λησμονήσει το αλλόφυλο παρελθόν του. Γιατί άλλωστε να το λησμονήσει; Θα αισθάνεται υπερήφανος για την καταγωγή της αλλόφυλης μητέρας ή του αλλοφύλου πατέρα του.

Οι δημογραφικές και εθνολογικές μελέτες έχουν δείξει ότι για να ενσωματωθεί πλήρως ένας αλλόφυλος και να λησμονήσει το παρελθόν του, θα πρέπει να κάνει γάμο με ιθαγενή Έλληνα. Και το ίδιο θα χρειαστεί να πράξουν τα παιδιά και τα εγγόνια του. Οπότε μετά από 3 γενεές το αλλόφυλο ίχνος να είναι τόσο μικρό, ώστε να μην αφήνει ισχυρό μνημονικό αποτύπωμα.

Όμως ένα κράτος που διαρκώς ελληνοποιεί τέκνα μεικτών γάμων, στέλνει το λάθος μήνυμα. Λέει στους πολίτες του ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την φυλετική επιμειξία. Τα τέκνα μεικτών γάμων θεωρούνται Έλληνες, και άρα δεν χρειάζεται να ληφθούν μέτρα προστασίας της Ελληνικής Φυλής.

Επιπλέον είναι έγκλημα καθοσιώσεως το να προσπαθούμε να εξαλείψουμε το μνημονικό αποτύπωμα των τέκνων μεικτών γάμων δια της συνεχούς επιμειξίας με καθαρούς Έλληνες. Το Ελληνικό Έθνος πρέπει να αγωνίζεται για την φυλετική αγνότητα, και όχι να θυσιάζει μέλη του στον βωμό της επιμειξίας προκειμένου να ελληνοποιηθούν οι μιγάδες.

Οι ελληνόφωνοι μιγάδες ούτε μπορούν ούτε θέλουν να υπερασπιστούν την Ελληνική Φυλή. Εκ φύσεως τελούν υπό εθνοτική σύγχυση. Αμφιταλαντεύονται. Διακατέχονται από ρευστή εθνική συνείδηση.

Αν ένας μιγάς γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδος, θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν έχει νόημα η εθνοτική καταγωγή των πολιτών. Ποτέ δεν θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την Ελληνική βιολογική συνέχεια.

Είναι δικό μας ιερό χρέος αφ' ενός να μην επιτρέπουμε τους μεικτούς γάμους, αφ' ετέρου να μην επιτρέπουμε στα τέκνα μεικτών γάμων να θεωρούνται Έλληνες, για το δικό τους και το δικό μας καλό.

Το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους είναι οι μιγάδες να θεωρούνται εξ ολοκλήρου αλλόφυλοι, και να αποκτούν την ιθαγένεια και την υπηκοότητα του αλλοφύλου γονέως.

10 comments:

  1. Κυριε Ιφικρατη,εμενα μονο ο πατερας μου ειναι Ελληνας,συνεπως η μανα μου αλλοδαπη(λευκη φυλη).
    Λυπαμαι πολυ για τα λεγομενα σας,ειμαι οσο πατριωτης οσο εσεις,ειμαι τοσο συνειδητα Ελληνας οπως εσεις.Ο Παππους μου πολεμησε στο μετωπο,στα βουνα της Αλβανιας και ο προπαππους μου μετειχε της εκστρατειας στην Μ.Ασια.Εγω δεν μπορω να σηκωνω την Ελληνικη σημαια υπερηφυανα;Εγω δεν θεωρουμε Ελληνας στο γενος,εμενα θα μου αφαιρεσετε την ελληνικη ιθαγενεια;Τι φοβαστε δηλαδη; Μηπως εχω συνειδηση μιας ξενης για εμενα χωρας της οποιας τελευταια φορα που επισκεφτηκα ηταν το 2006?Στο εξωτερικο υπαρχει πληθυσμιακα μια αλλη Ελλαδα οπως και εσυ ο ιδιος εχετε πει στις ομιλιες σας.Ομογενεις εχουνε κανει προσμυξεις με αλλοδαπες,συνεπως κατα τα λεγομενα σας τα παιδια τους δεν ειναι Ελληνες;Γιατι να απορριπτεις εμενα ενω υπαρχουν τοσοι πλεον στην σημερον εποχη μας που ειναι "100%" Ελληνες στην καταγωγη,αλλα στην συνειδηση ειναι εθνομιδενηστες; Κυριε Αμυρα.εχω φυλετικη-εθνικη συνειδηση.Το παιδι μου θα το κανω με Ελληνιδα δεν υπαρχει αντιρρηση σε αυτο.Θα ηθελα μονο σαν ενας ανθρωπος που σας θαυμαζω για τις γνωσεις σας,να ειστε ποιο "λογικος" σε μερικα θεματα,δεν γινετε να λετε φρασεις οπως: "οι μιγαδες να αποκτουν ιθαγενεια του αλλογυλλου γονεως"Τους ρωτησατε αν θελουν η αν αισθανονται αλλοφυλοι;(που δεν ειναι στο κατω κατω)Ευχαριστω,περιμενω μια απαντηση.

    ReplyDelete
  2. Το σχόλιό σας εμπεριέχει το ζήτημα του ορισμού του ποιός είναι Έλλην. Από την δική μας πλευρά έχει απαντηθεί πολλάκις και εκτενώς, όπως στο ακόλουθο άρθρο:
    http://www.ieraks.org/2017/01/blog-post_75.html

    Ιφικράτης Αμυράς

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Για να ξεκαθαριζουμε δηλαδη,εγω σαν "μιγας" με πατερα Ελληνα(και ολα τα αλλα που περιγραφετε στο αρθρο που μου στειλατε),μπορω να δηλωνω Ελλην πατριωτης και εθνικιστης?
      Ειναι σωστο?
      Ευχαριστω για την απαντηση σας.

      Delete
  3. http://www.iphicratisamyras.com/2013/02/blog-post_13.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστω για το κειμενο και για την απαντηση σας.
      Λιγο λαικα ομως,για τους -Εθνικιστες εθνικοσοσιαλιστες που υποστηριζουν οτι εφοσον οι γαμοι γινονται εντος της λευκης φυλης δεν αλλοιωνεται η ελληνικη φυλη,ποια ειναι η γνωμη σας?Εγω που καταγομαι απο Ελλην πατερα,ειναι μεγαλη τιμη μου να εχω 50% ελληνικο αιμα,ειναι ευλογια,και φυσικα ειμαι διατεθειμενος να διαφυλαξω την ελληνικη μας φυλη.

      Delete
    2. Δεν διαφέρουν από τους άλλους διεθνιστές στον απώτερο σκοπό τους, απλώς αλλάζει η διεθνιστική βάση. Για τους άλλους είναι το κεφάλαιο, ή η τάξη, ή η θρησκεία. Γι' αυτούς είναι η φυλή.
      http://www.iphicratisamyras.com/2015/11/blog-post_26.html

      Delete
    3. Μπραβο για τα κειμενα σας.Παρακολουθω απο το youtube τα μαθηματα προπαγανδας και ψυχολογικων επιχειρησεων και πραγματικα οφειλω να σας πω πως εχω εντυπωσιαστει.Αυτα ειναι πραγματα που επρεπε να μαθαιναμε απο το σχολειο,αλλα το ανθεελληνικο καθεστως φροντιζει να δινει εθνομηδενιστικη συνειδηση στους Ελληνες..
      Και κατι τελευταιο,πιστευε οτι στην Ελλαδα θα πρεπει να υπαρχει ενα ενιαιο πατριωτικο μετωπο?

      Delete
    4. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν κοινοί στρατηγικοί στόχοι, δεν μπορεί να τεθεί ζήτημα ενιαίου μετώπου. Πχ υπάρχουν "πατριώτες" που θέλουν το ευρώ και την ΕΕ.

      Ιφικράτης Αμυράς

      Delete
    5. Θα ηθελα μια μερα να κανετε μια αναλυση πανω σε αυτο το θεμα ομως.
      Για παραδειγμα,πως η Ελλαδα θα επιβιωση σε μια ατακτη χρεοκοπια.
      Φυσικα και το εθνικο νομισμα ειναι ο στοχος μας σαν εθνικιστες,αλλα οι περισσοτεροι εθνικιστες το φοβουνται αυτο,με την σκεψη οτι ποιος θα μας δωσει το συναλλαγμα και κτλ.

      Delete