Tuesday, July 11, 2017

Όταν αλλάξει το καθεστώς οι πραιτωριανοί θα πληρώσουν πολύ ακριβά τα καθημερινά εγκλήματά τους εις βάρος των βιοπαλαιστών




Λουκέτο σε γνωστό παλαιοπωλείο στην Ερμού, δεν έκοβε αποδείξεις: 

Μία μέρα, όταν γκρεμιστεί το παλαιό καθεστώς, οι πραιτωριανοί που σήμερα σφραγίζουν καταστήματα επειδή δεν κόβουν αποδείξεις οι βιοπαλαιστές, θα τους αφαιρεθεί η υπηκοότητα και η ιθαγένεια, και θα τιμωρηθούν με καταναγκαστικά έργα, και κατάσχεση όλης της κινητής και ακινήτου περιουσίας.

Υπηρετούν ένα μισελληνικό καθεστώς, το οποίο αφού έχει επιβάλλει δυσβάσταχτους φόρους, όσοι πολίτες προσπαθούν να επιβιώσουν αποκρύπτοντας τα εισοδήματά τους από την κρατική ληστοσυμμορία, τιμωρούνται από τους πραιτωριανούς με κλείσιμο των επιχειρήσεών τους.

Έχουν φέρει τον Έλληνα μπροστά στο δίλημμα ή να πεθάνει από την πείνα, ή να παρανομήσει για να επιβιώσει.

Όσα κρατικοδίαιτα γραφειοκρατικά παράσιτα κλείνουν επιχειρήσεις για φορολογικούς λόγους, πρέπει να κλειστούν σε στρατόπεδο εργασίας εφ' όρου ζωής, και να εργάζωνται καταναγκαστικώς μέχρι να πεθάνουν.

Πολύ καλώς έπραξε ο παλαιοπώλης και δεν έκοψε αποδείξεις.

2 comments:

  1. Μαίνεται ένας κρυφός και ύπουλος πόλεμος κατά του Ελληνισμού επί αιώνες... το θέμα είναι η αποκάλυψις και αντίστροφή του, αν θέλουμε να συνεχιστεί το Ελληνικόν γένος. Είναι ντροπή για κάθε έναν από εμάς να συμβαίνουν αυτά τα αποτρόπαια στην αιώνια πατρίδα, την Ελλάδα μας!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κρυφός;;;;;; Φανερότατος τοις πάσι είναι!

      Delete