Saturday, April 15, 2017

Σημάδια πολιτισμικής παρακμής στις τάξεις των "ελληνοκεντρικών"



Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος Ελληνισμός, είναι ότι αρκετοί Έλληνες δεν διαθέτουν το απαραίτητο πολεμικό μένος για να υπερασπιστούν ενόπλως τον Ελληνισμό σε όλες του τις εκφάνσεις.

Δεν αναφέρομαι στους εθνομηδενιστές της αριστεράς και της δεξιάς, διότι δεν τους θεωρώ Έλληνες. Αναφέρομαι σε όσους δηλώνουν Έλληνες κατά τα Πάτρια Ειωθότα. Αρκετοί εξ αυτών προσπαθούν να κατασκευάσουν έναν ευνουχισμένο Ελληνισμό ο οποίος δεν πρέπει να τιμωρεί αμειλίκτως όσους θέλουν να τον καταστρέψουν.

Όταν ένας μισέλλην προσπαθεί να καταστρέψει ένα αρχαίο Ελληνικό μνημείο, αν κάποιος Έλλην εκφράσει διαφωνία στην άποψη ότι πρέπει να τιμωρήσουμε τον εγκληματία με την εσχάτη των ποινών, τότε έχουμε να κάνουμε με έναν μαλθακό και άχρηστο Έλληνα. Όπως θα έλεγε και ο Έζρα Πάουντ, αν δεν θέλεις να υπερασπιστείς ενόπλως τον Ελληνισμό ή εσύ δεν αξίζεις ή ο Ελληνισμός δεν αξίζει. Στην προκειμένη περίπτωση προφανώς δεν αξίζει ο συγκεκριμένος Έλλην.

Η ανοχή προς τον χριστιανισμό ήταν αυτή που μας κατέστρεψε πριν από 1700 χρόνια, και αυτή την εγκληματική ενέργεια εις βάρος μας την πληρώνουμε ακόμη και σήμερα. Δεν πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον ολισθηρό δρόμο.

Είτε πρόκειται για την φυλή, είτε για την θρησκεία, είτε για το νόμισμα, είτε για το έδαφος, είτε για την γλώσσα, είτε για τον πολιτισμό, πρέπει να υπερασπιζώμεθα ενόπλως τον Ελληνισμό σε όλες του τις εκφάνσεις.

Όσοι έχουν εκφυλιστεί και έχουν καταστεί μαλθακοί, προσπαθούν να εκλογικεύσουν τον γραικυλισμό τους με ανοησίες του τύπου: "δεν είμαστε ρατσιστές, ας μην συγκρουστούμε για την θρησκεία, μην διχαστούμε, μένουμε Ευρώπη, όλοι είμαστε ίσοι, κλπ, κλπ".

Το ισλάμ εκφράζει λανθασμένες και αφύσικες απόψεις, εν τούτοις επιβιώνει και επεκτείνεται διότι υπερασπίζει τον ιδεολογικό του πυρήνα ενόπλως, και με ένα σύστημα διατάξεων που δεν επιτρέπουν την αμφισβήτησή του. Αντιθέτως ο Ελληνισμός ενώ εκφράζει αληθινές, φυσικές, και λογικές απόψεις, εξ αιτίας της μαλθακότητος, της νωθρότητος, και της αβελτερίας πολλών εκπροσώπων του, μέχρι στιγμής δεν διαθέτει ένα σύστημα αμύνης, ούτε μηχανισμούς επιβραβεύσεως ή τιμωρίας.

Βάσει των απόψεων που εκφράζουν αρκετοί "ελληνοκεντρικοί", ο Ελληνισμός δεν πρέπει να διαθέτει μηχανισμούς υπερασπίσεως αντιστοίχους με αυτούς που διαθέτουν οι κοσμοπολίτικες και διεθνιστικές ιδεολογίες, διότι "δεν είμαστε σαν αυτούς, δεν πρέπει να τους μοιάσουμε". Η απύθμενη βλακεία των "ελληνοκεντρικών" σε όλο το αποκρουστικό της μεγαλείο!

Σύμφωνα με τους "ελληνοκεντρικούς" η άμυνα και η επίθεση εναντίον των εθνοκτόνων κοσμοπολιτικών ιδεολογιών(χριστιανισμός, ισλαμισμός, κομμουνισμός, καπιταλισμός), θα μας εξομοιάσει με αυτές. Εξ αντιδιαστολής, το να είμαστε άοπλοι απέναντι στους σφαγείς μας, θα μας βοηθήσει να επιβιώσουμε!!!

Μαλθακότης σημαίνει να ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τον θάνατο ενός φιλολόγου ο οποίος καλεί να καταργηθεί η διδασκαλία των αρχαίων Ελληνικών. Είναι αδιανόητο να ζυγίζουμε τον θάνατο ενός ανθρώπου με την απώλεια Ελληνικών ψυχών από την κατάργηση της αρχαίας Ελληνικής γλώσσης, και να τεκμαίρουμε ότι αξίζει περισσότερο η ζωή ενός μισέλληνος από τις ψυχές όλων των Ελλήνων. Μισελληνισμός είναι η ψυχοπαθολογική κατάσταση όπου κάποιοι "ελληνοκεντρικοί" θεωρούν ότι μπροστά στην μαζική εισβολή αλλοφύλων μονοθεϊστών, πρέπει να σταθούν αλληλέγγυοι διότι ο "ρατσισμός" είναι καταδικαστέος.

Προφανώς γι' αυτά τα πνευματικώς άρρωστα άτομα, δεν υφίσταται Ελληνική Φυλή, και οι Αρχαίοι μας Πρόγονοι δεν είχαν φυλετική ομοιογένεια. Επειδή αυτοί αισθάνονται ενοχικώς, αντί να το παραδεχθούν και να προχωρήσουν σε εσωτερική ψυχική κάθαρση, αποδίδουν στον Ελληνισμό τα δικά τους ενοχικά συμπλέγματα.

Αν αποδεχτούμε τις σαθρές αντιλήψεις τους, θα καταλήξουμε στο παράλογο συμπέρασμα ότι ο Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός ήτο απόρροια ενός πολυεθνικού και πολυφυλετικού λαού. Θα καταλήξουμε στο ότι δεν υφίσταται Ελληνικός Πολιτισμός και ότι στην Αρχαία Ελλάδα οι Πρόγονοί μας υποστήριζαν τον συγκρητισμό και την επιμειξία.

Για τους σύγχρονους Έλληνες δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την σύγκρουση με τις εθνοκτόνες διεθνιστικές ιδεολογίες. Αλλιώς ο Ελληνισμός δεν θα έχει μέλλον. Πρέπει να αποβάλλουμε από τις τάξεις μας όσους αναπαράγουν ανθελληνικές απόψεις με Ελληνικό μανδύα. Ο Ελληνισμός ήταν και θα ξαναγίνει πολεμικός.

Η περίοδος της ρωμαϊκής κατοχής, η ύστερη αρχαιότητα, κατέστρεψε την εθνική μας συνοχή και σε μεγάλο βαθμό εκφύλισε τον Ελληνισμό. Όσες ανεκτικές απόψεις εκφράστηκαν εκείνη την εποχή από φιλοσόφους και ιερείς, ήταν αποτέλεσμα διεργασιών εθνικής παρακμής και συγκρητισμού με κοσμοπολίτικες αυτοκρατορικές ιδεολογίες.

Το να δείχνεις ανεκτικός σε όσους θέλουν να σε γενοκτονήσουν, είναι σημάδι πολιτισμικής παρακμής, όπως λέει και η καθηγήτρια Camille Paglia.

Όσοι "ελληνοκεντρικοί" προσεύχονται στους Πατρώους Θεούς αλλά την ίδια στιγμή αρνούνται να υπερασπιστούν με κάθε μέσον την Ελληνική Θρησκεία, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Γλώσσα, τις Σκλαβωμένες Πατρίδες, το Εθνικό Νόμισμα, σημαίνει ότι καταναλώνουν σε μεγάλες ποσότητες προϊόντα πολιτισμικής παρακμής τύπου "αντιρατσισμός, ανοχή, ισότητα, κ.α.".

Αν πρέπει να χρησιμοποιούμε τέτοιους όρους, θα το κάνουμε μόνον για προπαγανδιστικούς λόγους, και μόνον για να πλήξουμε την συνοχή και την ζωτικότητα των εχθρών μας. Ποτέ μα ποτέ για εσωτερική κατανάλωση, διότι θα καταστούμε μαλθακοί. 

5 comments:

  1. ΚΥΡΙΕ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν αναφέρεστε στο ορισμό του Έλληνος, μπορείτε να δείτε εδώ πώς τον ορίζουμε: http://www.iphicratisamyras.com/2017/01/blog-post_5.html

      Αν αναφέρεστε σε ζητήματα βιολογικής ανθρωπολογίας τον ορίζουμε με βάση το όμαιμον.

      Delete
    2. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΝΑΙ, Η ΦΥΛΗ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΟΠΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ.ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΑΙΜΟΥ. ΟΜΑΙΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΑ;

      Delete
  2. Ελληνικη φυλη, ειναι η κουλτουρα ο πολιτισμος η γλωσσα, η ιστορια κι ολα οσα μας δενουν μεταξυ μας.. και ειναι ΚΟΙΝΑ

    ReplyDelete
  3. Απάντηση στην Αλεξάνδρα April 15, 2017 at 8:21AM :

    Ο ορισμός που δίνετε για το τί είναι η Ελληνική φυλή είναι λανθασμένος. Εάν τα συστατικά της φυλής είναι αυτά που αναφέρατε, θα έπρεπε να έχουν γενική ισχύ. Δεν έχουν όμως! Για παράδειγμα: Οι κάτοικοι των Η.Π.Α. έχουν κοινή κουλτούρα (=παιδεία/πολιτισμό), κοινή γλώσσα και κοινή ιστορία δ ί χ ω ς να αποτελούν φυλή!

    Βέβαια σε έναν όμαιμο λαό -και άνευ παιδείας προσφερομένης ή επιβαλλομένης υπό της πολιτείας - η θρησκεία, η γλώσσα, τα ήθη και έθιμα (=με μιά λέξη:ο εθνικός πολιτισμός) μεταφέρονται από γενεάς σε γενεά αυτονοήτως. Δηλαδή: Αν έχωμε Φυλή πιθανότερον είναι αυτή να έχει και κοινή θρησκεία, γλώσσα κλπ.

    ReplyDelete