Sunday, April 9, 2017

Πώς θα επιτευχθεί η χρηματοδότηση του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Επαναστατικού Κινήματος


Η μαζική ανατρεπτική δράση ενάντια στο μισελληνικό κατοχικό καθεστώς και ο παρατεταμένος εθνικοαπελευθερωτικός πόλεμος που μας περιμένει σε πολλαπλά μέτωπα, δεν μπορεί να καλυφθεί οικονομικώς με κουπόνια κόμματος.
Χρειαζόμαστε δικές μας επαναστατικές υποδομές. Πρέπει να κτίσουμε δίκτυα που θα αποφέρουν συνεχή ροή εσόδων για να σωθεί το Έθνος μας. Τώρα οι περισσότερες αντιστασιακές ενέργειες γίνονται ερασιτεχνικώς και ευκαιριακώς. Πρέπει να γίνωνται επαγγελματικώς, καθημερινώς, με στρατηγικό σχέδιο. Οι προπαγανδιστές μας να δουλεύουν επαγγελματικώς, μετά από εκπαίδευση σε σχολές στελεχών. Οι λαϊκοί αγωνιστές πρέπει να αποκτήσουν πειθαρχία επαγγελματιών στρατιωτών. 
Οι μέχρι τώρα σύντομης διαρκείας συγκρούσεις με το κατοχικό καθεστώς απέδειξαν ότι σε 1-2 ημέρες το πολύ, εξαντλούνται τα ιδεολογικά, οργανωτικά, ψυχικά, και υλικά εφόδια. Και χωρίς εφόδια παύει η Εθνική Αντίσταση στην γενοκτονία του Ελληνικού Λαού.
Πρέπει να εργαστούμε μεθοδικώς πάνω στο ζήτημα της χρηματοδοτήσεως. Έχοντας ως στόχο να προτάξουμε αντίσταση σε όλα τα μέτωπα σε μακροχρόνιο ορίζοντα, από την παιδεία μέχρι την οικονομία, και από τον πολιτισμό μέχρι την λαθρομετανάστευση, τα έξοδα του Εθνικοαπελευθερωτικού Πολέμου ανέρχονται σε εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Οι εισροές χρημάτων για τον Εθνικό Αγώνα πρέπει να προέρχωνται από πολλές και διαφορετικές πηγές. 
Χρειαζόμαστε την έκδοση ομολογιακού δανείου υπέρ της Εθνικής Επαναστάσεως, με χαμηλής ονομαστικής αξίας τίτλους. 
Εκτύπωση εθνικού νομίσματος, τώρα, υπό συνθήκες κατοχής. 
Δημιουργία δικτύου τραπεζών στο εξωτερικό, με την μορφή σκιωδών σχημάτων και υπεράκτιων εταιρειών. 
Επενδυτικό κεφάλαιο, το οποίο θα χειρίζεται αγοραπωλησίες μετοχών και χρηματιστηριακών αξιών. 
Στρατηγική απαλλοτριώσεως αγαθών από σημεία που ελέγχει ο εχθρός(τράπεζες, υπουργεία, κλπ), και από ιδιώτες που συντάσσονται με τους κατακτητές.
Στρατηγική κοινωνικού δικτύου αλληλεγγύης, το οποίο θα προσφέρει σε όσους Έλληνες έχουν ανάγκη και θα απαιτεί από όσους Έλληνες έχουν την δυνατότητα, υπηρεσίες όπως παιδεία και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Το δίκτυο θα συντηρείται από δωρεές ή απαλλοτριώσεις.
Κληρονομιές. Οι Έλληνες πρέπει να γράφουν στις διαθήκες, η περιουσία τους να διατεθεί στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Να μην αφήνουν τίποτε στο μισελληνικό ρωμέικο ψευδοκράτος, ούτε στην ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων. Ό,τι κινητή και ακίνητη περιουσία σκοπεύουν να διαθέσουν μετά θάνατον, να την διαθέσουν στον Αγώνα. 
Χορηγίες-διαφημίσεις. Αρκετές Ελληνικές εταιρείες που παράγουν Ελληνικά προϊόντα πρέπει να διαφημίζωνται στο δικό μας δίκτυο. Αν θέλουν να επιβιώσουν, πρέπει να ευθυγραμμίσουν τα συμφέροντά τους με τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. 
Εθνοφυλετική αλληλεγγύη και οικονομικός πατριωτισμός. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα κλειστό οικονομικό κύκλωμα το οποίο θα δίνει εργασία μόνον σε Έλληνες συμπολεμιστές, και θα επιβάλλει την υποχρεωτική αγορά Ελληνικών προϊόντων. 
Επαναστατική «φορολογία» με αντάλλαγμα την προστασία από την φορολαίλαπα των κατακτητών. Ωργανωμένες επιχειρήσεις δολιοφθοράς των φορολογικών μηχανισμών του κατοχικού καθεστώτος, με αντάλλαγμα ένα κλάσμα όσων θα πλήρωνε ο επιτηδευματίας στο κατοχικό καθεστώς. 
Δίκαιο φρατρίας. Αρπαγή προνομιακών οικονομικών θέσεων στην κοινωνία με βάση εθνοφυλετικά και εθνοθρησκευτικά κριτήρια. Η χρήση δυνάμεως στην σύγκρουση με τους αντιπάλους είναι δεδομένη. 
«Λαθρεμπόριο» κάθε είδους, όπως τσιγάρα και καύσιμα, προκειμένου να αφαιρούνται χρήματα από το κατοχικό καθεστώς και να διοχετεύωνται στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. 
Δημιουργία σχέσεων πάτρονα και προστατευόμενου. Σε περιπτώσεις που κατακτήσουμε μία θέση ισχύος, πολιτική, οικονομική, κλπ, καταργούμε κάθε ελεύθερο ανταγωνισμό, και κάθε πρόσβαση των εχθρών στην πηγή πλούτου. Όταν κατακτηθεί μία θέση σε έναν Δήμο από έναν δικό μας πολιτικό, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου, όλες οι συνεργαζόμενες εταιρείες με τον Δήμο, και όλες οι προμήθειες του Δήμου, θα προέρχωνται αποκλειστικώς από ανθρώπους και εταιρείες που συνδέονται με τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Όποιος δεν συμμετέχει στην Εθνική Αντίσταση δεν θα δικαιούται εργασίας ή συνεργασίας.  
Υπόγειες διαδρομές με δίκτυα αλλοφύλων και αλλοθρήσκων του εξωτερικού για την σύμπραξη σε εμπορικές πράξεις υψηλού ρίσκου αλλά μεγάλου οφέλους, όπως το σπάσιμο εμπορικού εμπάργκο εναντίον χωρών οι οποίες έχουν ανάγκη από διαφόρων ειδών εμπορεύματα.

No comments:

Post a Comment