Saturday, April 29, 2017

Ούτε περισσότερη Ευρώπη, ούτε λιγώτερη Ευρώπη. Καθόλου Ευρώπη



Οφείλουμε για το καλόν του Έθνους μας να εξαλείψουμε την ιδέα της ενωμένης Ευρώπης δια παντός, υπό οιοδήποτε ενοποιητικό καθεστώς (φιλελεύθερο, σοσιαλιστικό, εθνικιστικό).

Η ενωμένη Ευρώπη αποτελεί την αντίθεση της Ελευθέρας και Ανεξαρτήτου Ελλάδος.

Στα βορειοδυτικά μας σύνορα αντιμετωπίζουμε έναν προαιώνιο εχθρό, την Ευρώπη, την οποία οφείλουμε να διατηρούμε σε εμφύλια διαμάχη και κατακερματισμένη, αν θέλουμε να μην μας κατασπαράξει, όπως έγινε επί Ρωμαίων, Σλάβων, Φράγκων, Γότθων, Γαλατών, Λομβαρδών, Βανδάλων.

Η σύγκρουση με την Ανατολή και τους ανατολίτες εχθρούς (Ούννοι, Άβαροι, Τούρκοι, Πέρσες, Ιουδαίοι, Άραβες), επ' ουδενί λόγω σημαίνει ότι είμαστε σύμμαχοι με τους προαιώνιους δυτικούς εχθρούς.

Προσωρινές συμμαχίες με την Ανατολή έναντι της Δύσεως και τανάπαλιν, επιτρέπονται στα πλαίσια των τακτικών ελιγμών της εξωτερικής πολιτικής. Αλλά ο στρατηγικός στόχος είναι η απώθηση των δυτικών κατακτητών από τα Ελληνικά σύνορα, και η επέκταση του Ελληνισμού εις βάρος της Δύσεως.

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης του Ελληνισμού είναι η πιθανή του αφομοίωση από την χριστιανική ενωμένη Ευρώπη, ως δήθεν αντίβαρο στην απολίτιστη Ανατολή.

Ο φυλετικός, θρησκευτικός, οικονομικός, και πολιτικός μας αφανισμός από την Ευρώπη θα αποφευχθεί δια της εκπαιδεύσεως μίας γενεάς Ελλήνων αξιωματούχων ήτις θα απεχθάνεται την Ευρώπη για αυτό που ήταν πάντα: ο ολετήρ της Ελλάδος.

Η Επανελλήνιση και ο εξευρωπαϊσμός των Ελλήνων είναι έννοιες αμοιβαίως αποκλειόμενες.

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)

No comments:

Post a Comment