Friday, January 26, 2018

Καλύτερα αρνητική διαφήμιση, παρά αποσιώπηση των ιδεών μας



Ειλικρινώς θέλουμε να ευχαριστήσουμε το tziz.gr για την ειρωνική του ανάρτηση, διότι η μεγάλη του εμβέλεια μάς βοηθά να σπάσουμε το φράγμα της σιωπής. 

Καλύτερα αρνητική διαφήμιση, παρά αποσιώπηση των θέσεών μας.

"Η Σικελία είναι Ελλάδα", γράφει πάνω στην φωτογραφία.

Ακολουθεί χλευαστικό κείμενο με ανόητα υπονοούμενα και διάθεση σαρκασμού(μαζευτείτε στις 30 Φεβρουαρίου με ασπίδες και αγάλματα του Διός).

Όμως στο χλευαστικό κείμενο γράφεται κάτι, που για τους πραγματικούς και συνειδητούς Έλληνες αποτελεί άρθρο πίστεως. Γράφει, "Η Σικελία μας ανήκει".

Έστω και με σκωπτικό ύφος, έγινε αναπαραγωγή των ιδεών της Μεγάλης Ελλάδος και του Ελληνικού Imperium.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα(tziz.gr) στο facebook έχει μεγάλη θέαση, και μία από τις βασικές μας θέσεις έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, έστω και με αρνητικό τρόπο.

Η Σικελία μία μέρα πρέπει να ενσωματωθεί στην Ελληνική επικράτεια, ακόμη και αν χρειαστεί να περάσουν χίλια χρόνια εθνικοαπελευθερωτικών αγώνων.

Αυτό που ίσως δεν κατάλαβε ο συντάκτης του εν λόγω κειμένου-φωτογραφίας, είναι ότι λέει μία αλήθεια, ενώ αυτός μέσα στην άγνοιά του νομίζει ότι είναι ψέμμα. Εννοεί ότι η Σικελία δεν ανήκει στους Ιταλούς, αλλά με ειρωνικό τρόπο, θεωρώντας δεδομένο ότι είναι Ιταλικό έδαφος.

Προφανώς δεν γνωρίζει ότι η Σικελία μαζί με άλλες περιφέρειες όπως η Βενετία, θέλουν απόσχιση από το Ιταλικό κράτος.

Ο συντάκτης του κειμένου-φωτογραφίας μάλλον θεωρεί ότι η Ιταλία είναι μία ενιαία και αδιαίρετη επικράτεια, όπου είναι απολύτως φυσιολογικό να περιλαμβάνει την Σικελία, και τελείως αδιανόητο να θέλει να αποσχιστεί η Σικελία.

Το ότι η Σικελία θέλει να αποσχιστεί είναι δεδομένο. Το ότι θα καταφέρει να ενωθεί με την Ελλάδα, εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες.

Εμείς και πάλι ευχαριστούμε τον κωμικό Σίλα Σεραφείμ και το tziz.gr, από όπου κοινοποιήσαμε την συγκεκριμένη ειρωνική ανάρτηση. Φαίνεται ότι διαβάζουν τις ανακοινώσεις μας για την Μεγάλη Ελλάδα.

Η σκωπτική τους διάθεση είναι βάλσαμο, που αξίζει αρκετά, τώρα, στην αρχή της οικοδομήσεως του Ελληνικού Imperium, όπου ουδείς μάς προβάλλει στα κυρίαρχα μμε. Η σκωπτική τους διάθεση είναι πολύ πιό ωφέλιμη για τον Ιερό Σκοπό μας από το δηλητήριο της αποσιωπήσεως των ιδεών μας από τούς δήθεν ομοθρήσκους και δήθεν ομοϊδεάτες.

.......................................................................

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Οι αρχαίοι πρόγονοί μας έφτιαξαν όλες τις πόλεις της και μετέφεραν τον πολιτισμό μας εκεί. Ακόμα οι κάτοικοί της μιλάνε Ελληνικά.
Η ΣΙΚΕΛΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
Όλοι στις 30/2/2018 παίρνουμε τα καράβια από Πάτρα και Ηγουμενίτσα και φεύγουμε για Συρακούσες.
Πάρτε μαζί σας κράνη, πανοπλίες, δόρατα, φυλακτά , εικόνες παναγίας και αγαλματίδια του Δία, του Άρη και της Αθηνάς."




No comments:

Post a Comment