Thursday, October 12, 2017

Τα ανθρώπινα δικαιώματα χρησιμοποιούνται ως προκάλυμμα για την διεξαγωγή κοινωνικού πολέμου



Δεν επιτρέπουμε στον εχθρό να απαλλοτριώνει τους όρους "ανθρώπινα δικαιώματα", "ανοχή", "ρατσισμός", "ρητορική μίσους", "αντιφασισμός", κ.α., και να αποκτά αποκλειστικά δικαιώματα στην χρήση τους, διότι θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον μας.

Αν το επιτρέψουμε, μία μέρα θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά, ενδεχομένως με φυλάκιση, με απώλεια περιουσιακών στοιχείων, ή ακόμη και με την ίδια μας την ζωή. 

Η δυτικόφερτη νομοθεσία για την "ρητορική μίσους"(hate speech laws), έχει δύο σκοπούς: πρώτον να περιορίσει έως να καταργήσει το δικαίωμα ελευθερίας του λόγου των αντιφρονούντων, και δεύτερον και σημαντικότερον να νομιμοποιήσει την ρητορική μίσους όσων ομάδων συμφερόντων την χρησιμοποιούν εναντίον του υπολοίπου πληθυσμού. 

Όταν μία ομάδα συμφερόντων όπως τα αμερικανικά λόμπις των τρανσέξουαλς θέλουν να εκφράσουν το μίσος τους εναντίον των γυναικών ή των παιδιών με λόγια ή πράξεις, αποσπούν μία δικαστική απόφαση η οποία ορίζει ο,τιδήποτε αντίκειται στις δικές τους ανομίες και κακουργηματικές πράξεις ως ρητορική μίσους, και έτσι ποινικοποιούν τις αντιδράσεις του αντιπάλου, νομιμοποιώντας το δικό τους αντικοινωνικό μίσος. 

Το δικό τους μίσος εναντίον της υπολοίπου κοινωνίας βαπτίζεται αντιρατσισμός, και οι αντιδράσεις των αντιφρούντων ορίζονται ως ρητορική μίσους. 

Τα αμερικανικά κολλέγια που κάποτε αποτελούσαν λίκνο της ελευθερίας του λόγου, σήμερα έχουν καταντήσει στρατόπεδα πλύσεως εγκεφάλου επιβάλλοντας προληπτική λογοκρισία με τους λεγομένους κώδικες ομιλίας(speech codes). 

Οιοσδήποτε, καθηγητής ή φοιτητής, πεί ή δημοσιεύσει κάτι που αντίκειται στους κώδικες ομιλίας, και άρα προσβάλλει τα συναισθήματα κάποιας προνομιούχου ομάδος, αυτομάτως εξοστρακίζεται από το αμερικανικό πανεπιστήμιο. 

Το τελευταίο τερατούργημα εις βάρος της ελευθερίας του λόγου και του πνεύματος, των "προοδευτικών" μισανθρώπων, συγκρίνεται μόνον με τους σκοτεινούς μεσαιωνικούς χριστιανικούς αιώνες. 

Οι οργανώσεις των LGBT στον Καναδά και στις ΗΠΑ, θέλουν να επιβάλλουν πρώτα στα πανεπιστήμια, και ύστερα στην υπόλοιπη κοινωνία, την υποχρεωτική χρήση δικής τους εμπνεύσεως αντωνυμιών, προκειμένου να αποφεύγεται η χρήση του αρσενικού he και του θηλυκού she. 

Beyond 'he' and 'she': The rise of non-binary pronouns:

Πρόκειται για ανοικτό κοινωνικό, οντολογικό, και πολιτισμικό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει ενάντια στην ανθρωπότητα. Όποιος εκφράζει ακόμη γνώμη εγκλωβισμένος στο δίπολο "ρατσιστής-αντιρατσιστής", είτε είναι σύμμαχός των LGBT λομπις, είτε δεν έχει επίγνωση του κινδύνου για την ανθρωπότητα. 

Δεν ζητούν ως μειονότητες ανθρώπινα δικαιώματα, όπως παπαγαλίζουν οι βλάκες και οι αφελείς. Μιλούν ευθέως για μόνιμη αλλοτρίωση και αφανισμό μίας κοινωνίας. Τα συγκεκριμένα λόμπις δεν έχουν κάποιο κοινωνικό όραμα να προσφέρουν. Έχουν μηδενιστικές και αυτοκτονικές τάσεις. Διεξάγουν λυσσαλέο κοινωνικό πόλεμο. Απαιτούν όλη η κοινωνία να αποκτήσει τα δικά τους ερμαφρόδιτα χαρακτηριστικά.

No comments:

Post a Comment