Saturday, October 28, 2017

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάντια από το να υπερασπίζεσαι διεθνιστικά σύμβολα όπως ο χριστιανικός σταυρός, με εθνικιστικές κορώνες


Από την στιγμή που οι Χρυσαυγίτες δηλώνουν ότι "Ελλάδα και Ορθοδοξία συνδέονται αρρήκτως", τί θα πούν στους αλλοεθνείς που θέλουν να βαπτιστούν χριστιανοί ορθόδοξοι; Μην βαπτιστείτε διότι η Ορθοδοξία αποτελεί ελληνικό μονοπώλιο; Μήπως η ΧΑ έχει κατοχυρώσει νομικώς το "ελληνορθόδοξο copyright";
Τα ίδια ακριβώς προβλήματα αντιμετωπίζουν όλα τα χριστιανικά κράτη, ήτοι αλλοεθνείς αποκτούν ιθαγένεια, υπηκοότητα, πολιτικά δικαιώματα, διότι απλούστατα τα χριστιανικά κράτη είναι εξ ορισμού εχθρικά προς τον εθνοφυλετισμό. Αλλά οι χριστιανοί εθνικιστές δεν θέλουν να αποδεχτούν την ήττα τους, η οποία έχει ως αφετηρία την δική τους εσφαλμένη ιδεολογική βάση.

Από την στιγμή που "Η Ορθοδοξία συνδέεται αρρήκτως με τον Ελληνισμό", σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΧΑ, πού είναι το πρόβλημα στο να σηκώσει την χριστιανική σημαία ένας αλλοεθνής μαθητής; Ίσα-ίσα που περιποιεί τιμή για τους ορθοδόξους χριστιανούς το να προσηλυτίζουν και άλλα άτομα στο δόγμα τους.
Αποτελεί πολιτική σχιζοφρένεια το να ασπάζεσαι ένα διεθνιστικό δόγμα, και ύστερα να απαγορεύεις σε αλλοεθνείς να το ασπαστούν. Είναι σαν να έλεγε το ΚΚΕ ότι "Ο Κομμουνισμός συνδέεται αρρήκτως με τον Ελληνισμό", αλλά την ίδια στιγμή να απέκλειε αλλοεθνείς εργάτες που ζουν στην Χώρα μας από το να ενταχθούν στο ΚΚΕ. 
Όταν μία κουτοπόνηρη και διεθνιστική κυβέρνηση όπως των Σύριζα-Ανελ χρησιμοποιεί την πομφόλυγα περί "μετεχόντων της ημετέρας παιδείας" για να δικαιολογήσει την ανθελληνική της πολιτική στην Παιδεία, στην ουσία χρησιμοποιεί τα ΙΔΙΑ ακριβώς επιχειρήματα με την Χρυσή Αυγή: ότι τάχα η Ορθοδοξία σε κάνει Έλληνα, όπως έλεγαν και τα παλαιότερα συντάγματα των ρωμιών.
Η διαφορά είναι ότι οι Συριζο-Ανελ διαστρεβλώνουν τον Ισοκράτη, ενώ οι Χρυσαυγίτες θεωρούν ότι ο χριστιανισμός αποτελεί βασικό στοιχείο της Ελληνικής Παιδείας. 
Ο ένας χρησιμοποιεί τον Ισοκράτη, ο άλλος τον χριστιανισμό, για να πλήξει τον Ελληνισμό, και να δικαιολογήσει τις διεθνιστικές του απόψεις.
Συνεπώς όποιος αλλόφυλος βαπτιστεί χριστιανός, θα θεωρείται Έλλην, ή όποιος αλλόφυλος μελετήσει τον Ισοκράτη, θα θεωρείται Έλλην, αναλόγως αν η κυβέρνηση κλίνει προς χριστιανικές απόψεις τύπου ΧΑ ή "ισοκρατικές" απόψεις τύπου Σύριζα.

No comments:

Post a Comment