Thursday, November 10, 2016

Ώθηση προς τον Βορρά


Ένα Ελληνικό κράτος (ουδεμία σχέση με το μισελληνικό ρωμέικο ψευδοκράτος), θα θεωρούσε την χερσόνησο του Αίμου ως αυλή του, ως σφαίρα επιρροής του, ως χερσαία αποκλειστική οικονομική ζώνη, ως προτεκτοράτο, ως περιφέρεια πρωταρχικής σημασίας για την Ελλάδα, ως Ελληνική προκεχωρημένη στρατιωτική βάση.
Το κράτος κτίζεται αναλόγως των ιδεών που υπερισχύουν στην κοινωνία. Σήμερα υπερισχύει ο ενδοτικός ευρωπαϊσμός, χωρίς κανέναν στρατηγικό σχεδιασμό για το μέλλον του Ελληνισμού.
Η υψηλή στρατηγική του Ελληνισμού για τα Βαλκάνια, πρέπει να περιλαμβάνει τους εξής απαγορευτικούς όρους:
Στα Βαλκάνια δεν επιτρέπεται να υπάρχει νεοθωμανική επιρροή, ούτε ρωσσική επιρροή, ούτε ευρωγερμανική επιρροή, ούτε αμερικανική επιρροή, ούτε αφρικανική/αραβική επιρροή (λόγω λαθρομεταναστεύσεως). Μόνον Ελληνική επιρροή.
Αμερική, Ρωσσία, Γερμανία, Τουρκία, Αφρική, Μέση Ανατολή, αποτελούν γεωπολιτικούς ανταγωνιστές της Ελλάδος για τον έλεγχο της χερσονήσου του Αίμου.
Άλλος χρησιμοποιεί την θρησκευτική του επιρροή, άλλος την οικονομική του δύναμη, άλλος την δημογραφική του ευρωστία, άλλος την τεχνολογική του υπεροχή, άλλος την στρατιωτική του ισχύ, για να αποσπάσει από την Ελλάδα, και κατ' επέκτασιν από την χερσόνησο του Αίμου, στρατηγικά οφέλη.
Πρέπει να τους απωθήσουμε όλους ανεξαιρέτως. Πρόκειται για μία μακραίωνη διαδικασία που συμπεριλαμβάνει πολλές γενεές Ελλήνων. Αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πρέπει να εκπαιδευτούμε στον μακροχρόνιο πόλεμο.
Η Ελλάδα πρέπει να κυριαρχήσει πολιτισμικώς, δημογραφικώς, οικονομικώς, θρησκευτικώς, στρατιωτικώς, στην χερσόνησο του Αίμου.
Ο Ελληνισμός πρέπει να αποκτήσει ορμή προς τον Βορρά.
Η Ελληνική κοινωνία πρέπει να υιοθετήσει και να χωνέψει τους όρους, "Ελληνική σφαίρα επιρροής", "αυλή της Ελλάδος", "περιφέρεια πρωταρχικής σημασίας", "Ελληνικά προτεκτοράτα", "χερσαία αποκλειστική οικονομική ζώνη", "Ελληνικό ορμητήριο", "Ελληνική στρατιωτική βάση στο εξωτερικό", "Μεγάλη Ελλάδα".

No comments:

Post a Comment