Tuesday, November 29, 2016

Τίς πταίει για την ισλαμική εισβολή;



Για την εισβολή του ισλάμ στην Ελλάδα, εκτός από τους εθνομηδενιστές, τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχουν οι διάφοροι "ελληνοκεντρικοί" (αρκετοί εκ των οποίων έχουν το θράσος να δηλώνουν Έλληνες στο θρήσκευμα), οι οποίοι εδώ και τόσα χρόνια ψέλνουν την μόνιμη επωδό του "να μην διχαστούμε με τους χριστιανούς".

Όταν επί δεκαετίες ψέλνεις σαν το πρόβατο αυτή την ανοησία είναι ποτέ δυνατόν να αναχαιτίσεις την ισλαμική εισβολή; Όταν δηλώνεις ανεκτικός απέναντι στην ορθοδοξία, είναι ποτέ δυνατόν να υπερασπιστείς την Ελλάδα από τον βαχαμπισμό;

Η λογική συνέπεια αυτής της επωδού θα είναι μετά από κάποιες δεκαετίες, όταν εξισλαμιστούν αρκετοί Έλληνες, να ξαναλές την ίδια ανοησία: "να μην διχαστούμε με τους μουσουλμάνους".

Ή μήπως θα καταφύγουν στο γνωστό σόφισμα: "Άλλο το ισλάμ, άλλο ο χριστιανισμός";

Το ισλάμ σήμερα συμπεριφέρεται όπως συμπεριφερόταν ο χριστιανισμός μέχρι πριν από 300 χρόνια. Δεν υπάρχει καμμία σημαντική ιδεολογική διαφορά, παρά μόνον χρονική διαφορά.

Το κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας οφείλει να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε μισελληνική μονοθεϊστική αίρεση, ανά πάσα στιγμή, με οιοδήποτε μέσον, σε οιοδήποτε πεδίο μάχης.

No comments:

Post a Comment